Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| moja nowa prezka | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: moja nowa prezka Czw Mar 21, 2013 2:14 pm | |
| https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/23mrb5u.png taka tam. jak dla mnie jest to moja najlepsza, jaką dotąd zrobiłam. wiem, że w cytacie nie ma ę, ą, ł, ale nie mogę znaleźć polskich czcionek proszę o ocenę od 1 do 10 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: moja nowa prezka Czw Mar 21, 2013 2:16 pm | |
| 7. Odjęte punkty za czcionkę (można kreski dorysować umiejętnie), za zbyt widoczny brush bokeh i za kolorystykę lewej foty - zupełnie odbiega od reszty, albo to prezentacja jest za mało kolorowa |
| | | lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: moja nowa prezka Czw Mar 21, 2013 3:12 pm | |
| Ja bym dała tej prezentacji 8 punktów. Można by było zrobić ten górny pasek przeciągnięty przez całą długość. Ta czcionka nizbyt ładnie wygląda, można by było dać pod nią jakiś cień czy coś. Brushe troche za bardzo widoczne, i troche nie pasują. To tyle | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: moja nowa prezka Czw Mar 21, 2013 3:14 pm | |
| 6/10 Brak polskich znaków można zwalczyć w prosty sposób - dorysować je x3 Brush w ramkach się za bardzo wyróżnia. Robisz w GIMPie albo Photoshopie? Maluj brushem na innej warstwie, baw się trybami warstw i kryciem Ten obrazek na pomarańczowym tle... nie pasuje. Wszystko jest zielone a tu booom - pomarańczowy! XD Tło - pod ramkami i obrazkami - trochę nie pasuje. Moim skromnym zdaniem trochę rozmyte byłoby lepsze ;3 Poza tym - jak już wszystko jest takie zielone to może ten pasek z cytatem na samej górze też zrobić zielonkawy? Nie koniecznie aż tak jak ramki, ale jednak ;3 Z mojej strony to tyle '3' | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: moja nowa prezka Czw Mar 21, 2013 3:33 pm | |
| - Karolina211 napisał:
- Poza tym - jak już wszystko jest takie zielone to może ten pasek z cytatem na samej górze też zrobić zielonkawy? Nie koniecznie aż tak jak ramki, ale jednak ;3
Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Jak wszystko będzie zielone, to prezentacja będzie zbyt monotonna. Proponowałabym raczej zmianę koloru ramek na bieły, ten podobny do tego paska... |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: moja nowa prezka | |
| |
| | | | moja nowa prezka | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|