Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Pią Mar 22, 2013 8:14 am | |
| Po pierwsze chciałabym podziękować wszystkim, którzy wzięli udział w naszych licytacjach. Bardzo cieszy mnie aż tak duże zainteresowanie i zaangażowanie płynące z Waszej strony.
Na początek kilka istotnych informacji:1) Prezentacje zostaną poprawione (dodamy nicki zwycięzców licytacji) i wysłane zwycięzcom wraz z kodem w ciągu siedmiu dni liczonych od momentu dodania tego postu. 2) Każda osoba biorąca udział w jakiejkolwiek licytacji zostanie wpisana na listę darczyńców fundacji w ciągu siedmiu dni od momentu dodania tego postu. 3) Oto lista osób, które wygrały poszczególne prezentacje i wytyczne dla nich, które MUSZĄ zostać spełnione(!):Prezentacja pierwsza: eloite, która zaoferowała 500 000 Equus. Koń o cenie 500 000 Equus czeka już na sprzedażach. Jest wystawiony przez gracza santusia99 lub kingazar. Ewentualne inne konie pochodzą od oszustów!!! Prezentacja druga: W licytacji teoretycznie prowadziła LILIAN, ale że nie przeczytała wątku z przeliczeniami (mimo mojej prośby) i w jej ofercie pojawiły się przedmioty, które nie były dozwolone, dlatego też licytację wygrywa osoba, która była zaraz po niej, czyli Mika_TLR, która zaoferowała 3x Różdżka Płodności, Chmurka, 103 000 Equus. 2x RP proszę wystawić jako prezent dla santusia99, 1x RP jako prezent dla kingazar oraz 1x Chmurka jako prezent dla ardnasak.(z kropką!). Wszystkie wymienione osoby pracują dla fundacji! Koń o cenie 103 000 Equus czeka już na sprzedażach. Jest wystawiony przez gracza santusia99 lub kingazar. Ewentualne inne konie pochodzą od oszustów!!! Prezentacja trzecia: Tiamat, która zaoferowała 115 000 Equus + 2x Woda Młodości + 3x Łzy Afrodyty + koń ze Złotym Jabłkiem o imieniu "lol". 2x ŁA proszę wystawić dla santusia99 jako prezent, 1x ŁA jako prezent dla kingazar,2x WM jako prezent dla ardnasak., a konia z ZJ wystawić za 500 Equus dla santusia99. Wszystkie wymienione osoby pracują dla fundacji! Koń o cenie 115 000 Equus czeka już na sprzedażach. Jest wystawiony przez gracza santusia99 lub kingazar. Ewentualne inne konie pochodzą od oszustów!!! Prezentacja czwarta: Xavi, zaoferował/a 2x Promień Heliosa, 2x Krew Meduzy, 2 konie ze skrzydłami, 101 000 Equus. 2x PH proszę wystawić santusia99 jako prezent, 2x KM dla kingazar, 2 konie ze skrzydłami za 500 Equus dla kingazar. Wszystkie wymienione osoby pracują dla fundacji! Koń o cenie 101 000 Equus czeka już na sprzedażach. Jest wystawiony przez gracza santusia99 lub kingazar. Ewentualne inne konie pochodzą od oszustów!!! Prezentacja piąta: Xavi, zaoferował/a 160 000 Equus, koń z UM + 1000, 1x Różdżka Płodności. Konia z UM +1000 oraz RP proszę wystawić dla santusia99. Wszystkie wymienione osoby pracują dla fundacji! Koń o cenie 160 000 Equus czeka już na sprzedażach. Jest wystawiony przez gracza santusia99 lub kingazar. Ewentualne inne konie pochodzą od oszustów!!! Wszystkie wyżej wymienione osoby mają obowiązek napisania w tym wątku, iż potwierdzają to, że wygrały licytację i chcą otrzymać prezentację! Mają też obowiązek przekazania oferowanych sum, przedmiotów oraz koni w terminie siedmiu dni od napisania tego wątku.Jeszcze raz dziękuję wszystkim i życzę Wam miłej gry! ~Rei
| |
| | | Xavi Nowy
Nick w grze : Xavi1 Liczba postów : 46 Dołączył : 18/02/2013
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Pią Mar 22, 2013 8:36 am | |
| Potwierdzam i do wieczora kupię konie i powystawiam rzeczy A, oferowałam 1 x Krew Meduzy. | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Pią Mar 22, 2013 10:16 am | |
| A ja mam pytanie: Komu mam wystawiać przedmioty? I potwierdzam oczywiście. A nick nie mój a mzvm bym prosiła. EDIT. Dobra, już przeczytałam. | |
| | | Xavi Nowy
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Pią Mar 22, 2013 10:55 am | |
| Komu wystawić Różdżkę bo dla santusi już było PH? | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Pią Mar 22, 2013 11:08 am | |
| witam wygrałam i cieszę się ale dostałam 24 godzinny ban na konto- kiedy próbuje się zalogować pojawia się żółte okienko , w komunikacie pisze że niemożność zalogowania jest dla bezpieczeństwa, ktoś próbował zalogować się na moje konto AŻ 24 razy z MOJEGO ADRESU IP!!! ale ban jest tylko na 24H jutro już będę w stanie zacząć płacić, ale od godziny 11 rano. przepraszam za utrudnienia. | |
| | | eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Pią Mar 22, 2013 2:57 pm | |
| Witam, Potwierdzam wygraną, suma (500 000 EQ) została już przekazana. | |
| | | Reita-chan Już coś wie
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Sob Mar 23, 2013 1:10 am | |
| Xavi - napisałam komu wszystko wystawic. Edit: sorki, nie zauważyłam. Jeśli nie dawałaś nic dla kingazar to dla niej, a jeśli dawałaś do dla ardnasak.. Mika - nie ma sprawy, każdy ma 7 dni na uregulowanie płatności. :] | |
| | | Xavi Nowy
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Sob Mar 23, 2013 7:32 am | |
| Ok, wrócę do domu to wystawię | |
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Nie Mar 24, 2013 2:08 pm | |
| pozapłacałam powystawiałam no i czekam w końcu na prezentację | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Pon Mar 25, 2013 10:27 am | |
| | |
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Wto Mar 26, 2013 11:53 am | |
| kiedy dostaniemy prezentacje? | |
| | | ewuula Raczkujący
Nick w grze : ewuula Liczba postów : 58 Dołączył : 01/11/2011
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Wto Mar 26, 2013 12:43 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- kiedy dostaniemy prezentacje?
Pisze w informacjach: 1) Prezentacje zostaną poprawione (dodamy nicki zwycięzców licytacji) i wysłane zwycięzcom wraz z kodem w ciągu siedmiu dni liczonych od momentu dodania tego postu. | |
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Wto Mar 26, 2013 1:03 pm | |
| w przeciągu, co oznacza że mogą być wcześniej | |
| | | Reita-chan Już coś wie
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY Czw Mar 28, 2013 4:07 am | |
| @ Mika - wszystkie dotarły już do swoich właścicieli. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY | |
| |
| | | | WYNIKI LICYTACJI I INFORMACJE DLA OSÓB, KTÓRE JE WYGRAŁY | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|