Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowe działy | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Nowe działy Pon Mar 07, 2011 12:43 pm | |
| Jak już niektórzy zauważyli, wczoraj do forum doszedł dział pokryć W grze niestety zabierając negocjacje i dając ogłoszenia zapomnieli o pokryciach - tu to nadrabiamy. Od dzisiaj można tu także znaleźć trochę miejsca dla ogłoszeń o poszukiwaniu partnerów do wspólnej hodowli. Taka hodowla to dobra rzecz, jednak trzeba się nad nią poważnie zastanowić - nie będzie się już samemu rządziło swoimi końmi, lecz trzeba się nimi dzielić. I zakup nowych konsultować z innymi. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje dotyczące działów - to zapraszam do wypowiedzenia się Pozdrawiam Lady Arvena PS. Niedługo zmienimy skórkę, na bardziej wiosenną... | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Nowe działy Pon Mar 07, 2011 12:52 pm | |
| może sprzedaże koni? Tam na forum wszystko jest poplątane a w ogłoszeniach niektórzy nie przestrzegają reguł i wszystko plątają. Więc dobrym pomysłem były sprzedaże koni. | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Nowe działy Pon Mar 07, 2011 1:47 pm | |
| jutro z tym pokombinuję | |
| | | konskadziewczyna Nowy
Liczba postów : 40 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: Nowe działy Pią Mar 11, 2011 2:45 am | |
| A co sądzicie o "Oferty"? Chodzi mi tutaj o to, że niektórzy mogą powiedzieć, że robią prezentacje HTML i avatary Ci, którzy chcą mieć np.: avatar, też mogą o tym tutaj napisać Dla mnie by się to przydało i pewnie dla innych też. Nazwa może się zmienić, żeby bardziej było wiadomo o co chodzi. Przemyślcie to! Pozdrawiam! | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Nowe działy Pią Mar 11, 2011 3:33 am | |
| Tak to mógłby być dobry pomysł <łapka w górę> ale może inna nazwa np. Prezentacje? | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Nowe działy Sob Mar 12, 2011 1:03 pm | |
| dział dodany | |
| | | Koralikowa. Już coś wie
Liczba postów : 181 Dołączył : 25/02/2011
| Temat: Re: Nowe działy Sob Kwi 02, 2011 3:56 am | |
| Ja mam propozycję na dział. Może coś takiego a'la "lista kopiarzy" w Czarnej i Białej Liście? | |
| | | Lolka97 Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 31/01/2011
| Temat: Re: Nowe działy Sob Kwi 02, 2011 9:31 am | |
| Ja mam pomysł np. Nowe ulepszenie na howrse czyli że piszemy co mogli by zmienić lub dodać , | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: Nowe działy Wto Kwi 12, 2011 1:35 pm | |
| Aaaale Suuuper! Tyle działów do pisania! Piszcie piszcie moi Drodzy! To forum jest dla Was! Podzielcie się swoimi doświadczeniami, pasjami, pomóżcie innym, proście o pomoc, dajcie się lepiej poznać nie tylko z tej Howrse'owej strony Dziękuję Lubelak :* Ja wiedziałam, że Ty taki słodziachny jesteś i o nas dbasz :* | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowe działy | |
| |
| | | | Nowe działy | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|