| Harry Potter quiz | |
|
+19AyaKey Divide koniara5842 Avada Alexinda Uśmieszek Yamishi Aglyss EveDallas Temperance tinolandia zuzu_zozol -Eruina- Arbuzek_10 Pati...xd Vium CzekoBoom hanka1998 LadyArvena 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Harry Potter quiz Pią Mar 22, 2013 1:47 pm | |
| Znalazłam dziś u jednej graczki dwa ciekawe linki. Jeden to quiz, co jest naszym patronusem: KLIK, a drugi to kim z Harrego Pottera się jest KLIK Wyszedł mi wilk - jak dla mnie bardzo odpowiednio, oraz sam Harry Potter. Nie wiem jakim cudem, skoro żadnej odwagi, brawury nie dawałam, a w quiddichu wybrałam organizację XD Ale cóż... Quizy są bardzo krótki i zajmują dosłownie chwilę | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Pią Mar 22, 2013 2:16 pm | |
| - Cytat :
- LIS!
Twoim Patronusem jest lis. Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Lisy to może niezbyt duże zwierzęta, ale za to bardzo ładne i zwinne. Sprytem potrafią przechytrzyć niejednego. Zakradają się, obmyślają, porywają to na co mają ochotę. Bezszelestne, szybkie i zwinne. Niektórzy mówią, że lisy sa chytre, ale raczej chodzi o to, że nie lubią dzielić się swoją zdobyczą. To bardzo ciekawy Patronus, który na pewno doda ci dobrej energii. - Cytat :
- Byłbyś Ronem Wesleyem czyli najlepszym przyjacielem Harrego. Uczyłbyś się średnio, był trochę tchórzliwy ale zawsze można byłoby na ciebie liczyć. Koledzy bardzo by cię lubili, bo byłbyś super śmieszny! Twoja wielka rodzinka dostarczałaby ci dodatkowych atrakcji.
Lis i rudzielec. Czy to nie jest dziwne..? | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Pią Mar 22, 2013 2:19 pm | |
| Harry Potter i Jelień. Zupełnie nie pasuje do tego co zaznaczałam ;_; | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Harry Potter quiz Pią Mar 22, 2013 2:44 pm | |
| Wyciągacie jakieś z "dla dzieci" i się potem dziwicie - Cytat :
- WILK!
Twoim Patronusem jest wilk! Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Wilk to zwierze stadne, poluje razem ze swoimi braćmi. Jest zwierzęciem wytrwałym, odważnym i drapieżnym. Dla członków watahy jest obroną, wsparciem i przyjacielem. Wilk to przepiękne, silne zwierzę, które na pewno doda Ci pozytywnej energii chroniąc przed złem Eee? Coś nie pasuje do zaznaczanych... - Cytat :
- Byłabyś Hermioną Granger! Zawsze przygotowana do odpowiedzi, znająca wiele eliksirów i zaklęć. Hermiona nie boi się niczego, zawsze staje po stronie swoich przyjaciół. Jej kot Krzywołap towarzyszy jej w Hogwarcie. Nie raz wybawiłabyś przyjaciół z opresji.
To już TROCHĘ bardziej prawdopodobne. |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Pią Mar 22, 2013 3:21 pm | |
| wilk i Hagrid | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Mar 23, 2013 4:18 am | |
| Mi wyszło: - Cytat :
- JELEŃ! Twoim Patronusem jest jeleń. Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Jeleń jest zwierzęciem bardzo czujnym i szybkim. Raczej nie należy do najodważniejszych zwierząt, na pewno nie jest drapieżny, ale to nie ma znaczenia. Wygląda przepięknie i na pewno doda Ci odpowiedniej ,pozytywnej energii chroniąc przez złem.
- Cytat :
- Byłbyś Ronem Wesleyem czyli najlepszym przyjacielem Harrego. Uczyłbyś się średnio, był trochę tchórzliwy ale zawsze można byłoby na ciebie liczyć. Koledzy bardzo by cię lubili, bo byłbyś super śmieszny! Twoja wielka rodzinka dostarczałaby ci dodatkowych atrakcji.
| |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Mar 23, 2013 7:36 am | |
| Bójcie się mnie x.x Mi wyszedł lis i Voldemort O.e xD | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Mar 23, 2013 8:35 am | |
| Mi wyszedł niedźwiedź i Hermiona x/ Z miśkiem jakoś się jeszcze zgadzam, ale do Hermiony ZUPEŁNIE nie pasuję, pewnie dla tego że jestem raczej samotnikiem. | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Mar 23, 2013 9:29 am | |
| Jeleń (?) i... Harry Potter (?! Ja cem być Hermioną!!!) | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Mar 23, 2013 10:14 am | |
| - Cytat :
- SZOP!
Twoim Patronusem jest szop. Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Szopy to bardzo zwinne i przesympatyczne stworzenia. Są bardzo ciekawskie świata, wszędzie się wcisną i zawsze coś dla siebie wyszperają. Mają sprytne, chwytne łapki, w których mogą sobie przytrzymywać jedzenie. Nie są duże ani agresywne, ale w razie zagrożenia potrafią się bronić. Mają przesłodkie pyszczki i piękne ogony. Twój Patronus jest naprawdę pogodny i na pewno doda Ci pozytywnej energii. - Cytat :
- Byłabyś Hermioną Granger! Zawsze przygotowana do odpowiedzi, znająca
wiele eliksirów i zaklęć. Hermiona nie boi się niczego, zawsze staje po stronie swoich przyjaciół. Jej kot Krzywołap towarzyszy jej w Hogwarcie. Nie raz wybawiłabyś przyjaciół z opresji. |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Mar 23, 2013 11:33 am | |
| | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Mar 23, 2013 11:42 am | |
| Niedźwiedź i Voldemort | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sro Kwi 03, 2013 11:39 am | |
| Kiedyś robiłem,jako patronusa miałem Jelenia oraz "Byłbyś Ronem Wesleyem czyli najlepszym przyjacielem Harrego. Uczyłbyś się średnio, był trochę tchórzliwy ale zawsze można byłoby na ciebie liczyć. Koledzy bardzo by cię lubili, bo byłbyś super śmieszny! Twoja wielka rodzinka dostarczałaby ci dodatkowych atrakcji." xD |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sro Kwi 03, 2013 12:03 pm | |
| Hej,zauważyliście że na początku każdego wyniku testu o patronusie jest "Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz." A moje wyniki są dość zaskakujące: - Cytat :
- NIEDŹWIEDŹ!
Twoim Patronusem jest niedźwiedź. Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Niedźwiedź jest bardzo silnym i dużym zwierzęciem. Zazwyczaj żyje w samotności i ma niewielu naturalnych wrogów. To zwierzę groźne i ciekawskie zarazem. Niedźwiedź ma ogromną siłę w łapach i potężne zęby. Potrafi wspinać się na drzewa. To naprawdę dobry Patronus, który na pewno doda Ci pozytywnej energii. - Cytat :
|
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sro Kwi 03, 2013 10:52 pm | |
| Mam wilka, a to dziwne, zawsze, ZAWSZE w testach wychodziła mi łania, jeśli tylko była Ewentualnie jelen A kim? Voldziem mwahahahhah | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 04, 2013 6:49 am | |
| A ja byłabym, uwaga... - Cytat :
- Byłabyś Albusem Dumbledorem - dyrektorem Szkoły Magii. Znałabyś wszystkie
zaklęcia, walczyła ze złem i próbowała dbać o Harrego Pottera. Podziwiana przez uczniów i innych nauczycieli, posiadająca wiele magicznych gadżetów władałabyś Hogwartem. Jednak to zajęcie wcale nie proste, bo zło czai się w pobliżu... A patronusek: - Cytat :
- WILK!
Twoim Patronusem jest wilk! Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Wilk to zwierze stadne, poluje razem ze swoimi braćmi. Jest zwierzęciem wytrwałym, odważnym i drapieżnym. Dla członków watahy jest obroną, wsparciem i przyjacielem. Wilk to przepiękne, silne zwierzę, które na pewno doda Ci pozytywnej energii chroniąc przed złem | |
|
| |
Yamishi Raczkujący
Nick w grze : ◞Uszatka◟ Liczba postów : 56 Dołączył : 09/03/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 04, 2013 7:09 am | |
| Szop jako patronus, a postać to Voldemort, no nieźle xD | |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 04, 2013 7:34 am | |
| - LadyArvena napisał:
Wyszedł mi wilk - jak dla mnie bardzo odpowiednio, oraz sam Harry Potter. Nie wiem jakim cudem, skoro żadnej odwagi, brawury nie dawałam, a w quiddichu wybrałam organizację XD Ale cóż...
Mi wyszło tak samo. | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 04, 2013 7:43 am | |
| - Cytat :
- Byłbyś Albusem Dumbledorem - dyrektorem Szkoły Magii. Znałbyś wszystkie zaklęcia, walczył ze złem i próbował dbać o Harrego Pottera. Podziwiany przez uczniów i innych nauczycieli, posiadający wiele magicznych gadżetów władałbyś Hogwartem. Jednak to zajęcie wcale nie proste, bo zło czai się w pobliżu...
|D. Jestem zażenowana, bo w zaklęciach nie było do wyboru Avis, a w quidditchu nie było ścigającego, noale... No i wilczuś . | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 04, 2013 10:01 am | |
| czy tylko mi wyszedł Hagrid? | |
|
| |
Avada Już coś wie
Nick w grze : Slytherinka Liczba postów : 105 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 04, 2013 1:49 pm | |
| Patronus to niedźwiedź(serio? Wolałabym konia, albo węża przynajmniej....)a postać to Voldemort. No cóż, jeżeli w quidditchu nie było ścigających, to sobie daruję... | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 04, 2013 10:41 pm | |
| - Vium napisał:
- czy tylko mi wyszedł Hagrid?
Może paczyli na avatar na ZM XD | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Harry Potter quiz Pią Kwi 05, 2013 10:51 am | |
| huehuehuehue | |
|
| |
koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Harry Potter quiz Czw Kwi 11, 2013 11:23 am | |
| Wilk i Harry Potter - prawie wszystkim wyszedł wilk | |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Kwi 13, 2013 6:08 am | |
| Tak jak na mnie mówią w szkole tym jestem:
Byłbyś samym Harrym Potterem! Razem z sową Hedwigą zamieszkalibyście w Hogwarcie. Twoimi przyjaciółmi byliby Ron i Hermiona. Czekałoby cię wiele przygód i wyzwań. Czasem byłoby wesoło, innym razem zaś strasznie. Za każdym razem ból blizny na czole przypominałby ci, że Voldemort jest blisko.
A patronusem moim byłby:
JELEŃ! Twoim Patronusem jest jeleń. Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Jeleń jest zwierzęciem bardzo czujnym i szybkim. Raczej nie należy do najodważniejszych zwierząt, na pewno nie jest drapieżny, ale to nie ma znaczenia. Wygląda przepięknie i na pewno doda Ci odpowiedniej ,pozytywnej energii chroniąc przez złem. | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Sob Kwi 13, 2013 6:23 am | |
| Mi wyszło : - Cytat :
- Byłabyś Albusem Dumbledorem - dyrektorem Szkoły Magii. Znałabyś wszystkie
zaklęcia, walczyła ze złem i próbowała dbać o Harrego Pottera. Podziwiana przez uczniów i innych nauczycieli, posiadająca wiele magicznych gadżetów władałabyś Hogwartem. Jednak to zajęcie wcale nie proste, bo zło czai się w pobliżu I patronus - Cytat :
- WILK!
Twoim Patronusem jest wilk! Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Wilk to zwierze stadne, poluje razem ze swoimi braćmi. Jest zwierzęciem wytrwałym, odważnym i drapieżnym. Dla członków watahy jest obroną, wsparciem i przyjacielem. Wilk to przepiękne, silne zwierzę, które na pewno doda Ci pozytywnej energii chroniąc przed złem | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Nie Kwi 14, 2013 7:32 am | |
| | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Harry Potter quiz Nie Kwi 14, 2013 8:02 am | |
| - wilczyca1000 napisał:
- Wilk i Hagrid >.>
nooo, wreszcie jakaś bratnia dusza | |
|
| |
blackshadow Nowy
Nick w grze : Mellody. Liczba postów : 8 Dołączył : 29/05/2013
| Temat: Re: Harry Potter quiz Pią Maj 31, 2013 11:49 am | |
| LIS! Twoim Patronusem jest lis. Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Lisy to może niezbyt duże zwierzęta, ale za to bardzo ładne i zwinne. Sprytem potrafią przechytrzyć niejednego. Zakradają się, obmyślają, porywają to na co mają ochotę. Bezszelestne, szybkie i zwinne. Niektórzy mówią, że lisy sa chytre, ale raczej chodzi o to, że nie lubią dzielić się swoją zdobyczą. To bardzo ciekawy Patronus, który na pewno doda ci dobrej energii.
Byłbyś Rubeusem Hagridem! Uwielbiałbyś wycieczki do Zakazanego Lasu, gdzie dokarmiałbyś pająka Aragoga i poznawał magiczne stworzenia. Wielki, odważny i czasem trochę gapowaty, ale bardzo lubiany przez Pottera. Miałbyś swój prywatny latający motor z koszem dla pasażera. Mieszkałbyś w chatce na skraju lasu.
Kocham lisy, ale że Hagrid ??!! xD | |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Harry Potter quiz Pią Maj 31, 2013 12:45 pm | |
| "Byłbyś Lordem Voldemortem - najmroczniejszą postacią w świecie magii. Chciałbyś przejąć panowanie nad czarodziejami i pokonać Harrego Pottera. Byłbyś potężny i samotny, jedynie z wężem u swego boku. Znałbyś najstraszniejsze zaklęcia, których czarodzieje boją się wypowiadać" ~ oh, okay... XD
"Twoim Patronusem jest niedźwiedź. Nie zawsze wiadomo, dlaczego Patronus przybiera właśnie taką, a nie inną formę. Wyczarowując go musisz koniecznie skupić się na najpiękniejszym wspomnieniu jakie posiadasz. Niedźwiedź jest bardzo silnym i dużym zwierzęciem. Zazwyczaj żyje w samotności i ma niewielu naturalnych wrogów. To zwierzę groźne i ciekawskie zarazem. Niedźwiedź ma ogromną siłę w łapach i potężne zęby. Potrafi wspinać się na drzewa. To naprawdę dobry Patronus, który na pewno doda Ci pozytywnej energii" ~ oh, okay... } x 2 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Harry Potter quiz | |
| |
|
| |
| Harry Potter quiz | |
|