Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Gwiazdki doskonałości - pytanie... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Agasaja Nowy
Nick w grze : Agasaja Liczba postów : 36 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Gwiazdki doskonałości - pytanie... Pią Mar 29, 2013 11:48 am | |
| Witam Dzisiaj urodziła mi się klaczka, która ma 56 gwiazdek doskonałości Próbowałam dowiedzieć się czy na Howrse są konie, które mają po 56 GD aby sprawdzić jakie mniej więcej UM będzie miał mój koń ale nie wiem jak wyszukać je w katalogach Wszystkie czempiony, które do tej pory sprawdziłam mają po 55 GD... może ktoś z Was zna konika, który ma 56 GD? Będę wdzięczna za podanie linku do niego Pozdrawiam, Agasaja | |
| | | nikushimi Nowy
Nick w grze : nikushimi Liczba postów : 39 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: Gwiazdki doskonałości - pytanie... Pią Mar 29, 2013 12:06 pm | |
| Na przykład choćby i ten: koń | |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Gwiazdki doskonałości - pytanie... Pią Mar 29, 2013 12:31 pm | |
| Agasaja - gwiazdki doskonałości to jakby obrazkowe przedstawienie poziomu PG. Twoj koń jeżeli ma wysoki PG to ma i dużo gwiazdek. Jednak jeżeli jest mieszanką, co powoduje że łatwiej osiągnąć wysoką sumę PG (sumę gwiazdek) to znaczy również że stracił troche z najlepszej umiejetności na korzyść jakiejś innej.
Ilość gwiazdek nie gwarantuje jakości konia. | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Gwiazdki doskonałości - pytanie... Sob Mar 30, 2013 9:49 am | |
| konie czystej krwi mają najwięcej po 55 gwiazdek NA POLSKIM SERWERZE oczywiście. Jeśli mieszasz konie bo chodzi zapewne o tego wierzchowca: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=15034573
umiejętności moją rozłożyć się tak że koń uzyska więcej gwiazdek w osobnych dziedzinach niż uzyskałby gwiazdek w 3 dziedzinach. tutaj jak widzisz na podstawie 2ch koni o antagonistycznych umiejętnościach, potencjalnie zmieszały się tak, że umiejętności się prawie wyrównały.
jednak jak pisała ebonita, koń taki nie ma takiej wartości jak koń czystej krwi, wyrównana genetyka sprawia że umiejętności konia rozchodzą się równo między 6 dziedzin zamiast górować w wybranych 3ech potrzebnych do zawodów. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Gwiazdki doskonałości - pytanie... Wto Gru 03, 2013 12:34 pm | |
| Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Zamykam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gwiazdki doskonałości - pytanie... | |
| |
| | | | Gwiazdki doskonałości - pytanie... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach