Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| ... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Diamencik Raczkujący
Nick w grze : Diamencik Liczba postów : 85 Dołączył : 10/08/2012
| Temat: ... Pon Kwi 01, 2013 6:44 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Diamencik dnia Czw Kwi 04, 2013 12:46 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: ... Pon Kwi 01, 2013 11:27 am | |
| Mogę zamówić... ? Prezentacja podstronowa [HTML] Nick Carmague. (z kropką) Zdjęcie niech będzie z brązowym koniem. Podstrony - O mnie, Grafika, Inne W postronie Grafika mają być podstrony w podstronach - Prezentacje, Avatary, Banery, Inna grafika. |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: ... Pon Kwi 01, 2013 11:50 am | |
| Poproszę Prezentację z podstronami [HTML] 1. Prezentacja ma być: ze zwykłymi podstronami (HTML) / z CSS 2. Ilość podstron. 5 + podstrony w podstronach. 3. Nazwy podstron O mnie, Hodowla, Grafika, Handel, Inne. W podstronie "Grafika" mają być podstrony: Prezentacje, Avatary, Bannery, Inne. W podstronie "Inne" podstrony : Moje Rysunki, Pomoc w grze, Inne. 4.Z czym/kim ma być zdjęcie Z Chow Chow'em (pies) 5. Jakieś dodatkowe napisy? Jakiś cytat? Cytat: " Szczere rozmowy budują przyjaźnie i niszczą znajomości. " 6. Opisz dokładnie jak ma wyglądać Twoja wymarzona prezentacja. Zdaje się na ciebie 7. Czy mam wykonać także pasujący awatar do Twojej prezentacji (darmowy)? Tak 8. Czy umiesz obsługiwać strefa.pl? Nie umiem | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: ... Pon Kwi 01, 2013 1:22 pm | |
| 1. Hmm... Daj 4 2. Nazwy ramek - Bezimienne XD 3. Reggae - Mesajah. (zdjęcie może być czarno-białe) 4. Cytat podam na dole bo tutaj wiadomość rozwali. 5. Chciałabym żeby ramki przesuwały się w dół i do góry po prawej stronie, a po lewej było zdjęcie. Poprosiłabym o lekkie brushe w "paseczki" w ramkach. Jeżeli dałabyś radę proszę o zielone zdjęcie i zielone rameczki. 6. Tak, poproszę.
Oto cytat :
Ważne aby umieć rym składać, Ale ważniejsze jest, aby głupot nie gadać. Bo niektórym ludziom możesz słowem ból zadać. Dużo trudniej jest im jednak pomagać. I na duchu wspierać, nie ludzi nabierać Po to żeby tylko kasę z nich zdzierać. Oni Cię słuchają i przy tobie trwają, Czasem całe serce i dusze Ci oddają.
I proszę, żebyś go nie zmieniała(przenosiła linijki itd.) | |
| | | Diamencik Raczkujący
Nick w grze : Diamencik Liczba postów : 85 Dołączył : 10/08/2012
| Temat: Re: ... Wto Kwi 02, 2013 1:33 am | |
| Okej Zamówienia przyjęte. Tylko mam prośbę - proszę formularze wysyłać na PW., będzie lepiej | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: ... Wto Kwi 02, 2013 5:26 am | |
| Pokażesz przykład strony w CSS? (; |
| | | AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: ... Pią Kwi 05, 2013 6:34 am | |
| Mam pytanie. Zamówienia zostaną wykonane czy nie ? Bo widzę że zmieniłaś temat tak jakbyś porzuciła wątek w zapomnienie... | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: ... Pią Kwi 05, 2013 7:12 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: ... | |
| |
| | | | ... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |