| CP na Kwiecień | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: CP na Kwiecień Pon Kwi 01, 2013 10:46 am | |
| Na kwiecień wysyłam dwie prace, o ile na tą drugą będę miała kupony Pomysł na nie miałam już od bardzo dawna, a teraz jest okazja by je wysłać. Kto wie, może w tym miesiącu dopisze mi szczęście? -------------- Pierwsza praca: Odmienność... Praca już wysłana i czeka na zatwierdzenie -------------- Druga praca(wiem, że taka sama ale to chyba nie problem ) : I jak? | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: CP na Kwiecień Wto Kwi 02, 2013 1:15 pm | |
| I jak? Co sądzicie o mojej pracy? EDIT: Pierwszą już odrzucili Czekam na wiadomość o drugiej... | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: CP na Kwiecień Sro Kwi 03, 2013 1:39 am | |
| Eee.... Ja bym ich nie przepuściła. ___________ Stara zasada mówi : "Jak nie masz nic miłego do powiedzenia, to lepiej nic nie mów" Amen. F.K, to twój tekst ale mi tu pasuje | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: CP na Kwiecień Sro Kwi 03, 2013 2:06 am | |
| Zmiana koloru to rzeczywiście pójście na łatwiznę (sumienie Ci powie czy to dobrze czy źle)
Co do odrzucania, to wczoraj odrzucili wszystkie moje prace bez podania przyczyny, coś im sie chyba pokićkało .....
A praca - hmm bardzo odmienna , chociaż przypomina konia dużo bardziej od większości prac wysłanych które przechodzą do głosowania .... | |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: CP na Kwiecień Sro Kwi 03, 2013 6:19 am | |
| Ciekawy pomysł na pracę, jest oryginalna i przez to interesująca. Co do drugiej pracy- odbicie lustrzane i zmiana koloru nie powala. Widać pójście na łatwizną. Anatomia w sumie znacznie lepsza od większości prac w głosowaniach :] | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: CP na Kwiecień Sro Kwi 03, 2013 6:36 am | |
| - ebonita napisał:
- (...)
Co do odrzucania, to wczoraj odrzucili wszystkie moje prace bez podania przyczyny, coś im sie chyba pokićkało ..... (...) Odrzucili bo teraz jest perła z motywem - Sztuka! Będą przyjmować tylko takie prace! |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: CP na Kwiecień Sro Kwi 03, 2013 8:24 am | |
| - Ogier12 napisał:
- ebonita napisał:
- (...)
Co do odrzucania, to wczoraj odrzucili wszystkie moje prace bez podania przyczyny, coś im sie chyba pokićkało ..... (...) Odrzucili bo teraz jest perła z motywem - Sztuka! Będą przyjmować tylko takie prace! Chyba rzeczywiście coś się musiało zdarzyć tam u nich w systemie... Pierwszą odrzucili(chociaż motyw teoretycznie jest ), a po za tym nie przyjmują tylko takich. Przyjmują wszystkie, a przynajmniej tak mi się zadaje... I już postanowiłam, że wysyłam tylko tą drugą pracę, lepiej się prezentuję ^^ | |
|
| |
Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: CP na Kwiecień Sro Kwi 03, 2013 1:14 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Odrzucili bo teraz jest perła z motywem - Sztuka! Będą przyjmować tylko takie prace!
Śmiej się Ogier, ale mi odrzucili...baletnicę Sprawa już się wyjaśniła, ale trafiło mnie równo Co do Twoich prac Anke: widywałam lepsze twory spod Twej łapy | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| |
| |
Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: CP na Kwiecień Sro Kwi 03, 2013 1:25 pm | |
| Mogę Cię przytulić, jednocześnie kopiąc w odwłok w ramach rozbiegu, a obie te czynności wykonując gwoli motywacji :3 | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: CP na Kwiecień Czw Kwi 04, 2013 12:29 am | |
| | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: CP na Kwiecień Pon Kwi 08, 2013 7:00 am | |
| Thanks za motywację Praca przeszła do głosowania Proszę o głosy ^^ | |