Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| W końcu powinnam sie przedstawić :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: W końcu powinnam sie przedstawić :) Wto Mar 08, 2011 7:42 am | |
| A więc mam na Imię Iza mam 14 lat pochodzę z Legionowa(blisko do stolicy ) Gram w howrse ponad 100 dni. Interesuję się muzyką (od czasu do czasu tworzę własny utwór) oczywiście jak każda nastolatka piszę książkę oraz piosenkę o uczuciach, ewentualnie jakieś wiersze. Moim ulubionym zajęciem jest... oczywiście jedzenie Chociaż staram się być wegetarianką Mama tego nie rozumie i wkłada we mnie jak najwięcej mięsa. Jazdą konną pasjonuję się od małego Te marzenia o byciu baletnicą i posiadaniu własnego gospodarstwa u babci XD Jeżdzę konno od 2 lat i zaczeło się prze przypadek ponieważ na takie pasje nie było kasy. Musiasłam jeździć konno ponieważ mam skoliozę a że jestem bardzo szczupła groziła mi operecja. Okazało się póżniej że mam jedną nogę troszkę krótszą ale to mi przyniosło same plusy Mały wycinek z mojego życia | |
| | | Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: W końcu powinnam sie przedstawić :) Wto Mar 08, 2011 11:52 am | |
| No wreszcie przedstawiłaś się. A mięso masz jeść, ja jem tylko mięso i jestem zdrowa, szczupła i inteligentna! Wegetarianie maja ubytki układu mięśniowo-nerwowego | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: W końcu powinnam sie przedstawić :) Wto Mar 08, 2011 1:39 pm | |
| Przestałam jeść mięso jak mama kazała mi wątróbki obpanierwać. I wzięłam to w ręce i to się w tedy rozwaliło... I to wyglądało jak... szkoda mówić | |
| | | Volkovia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Volkovia Liczba postów : 304 Dołączył : 28/02/2011
| Temat: Re: W końcu powinnam sie przedstawić :) Wto Mar 08, 2011 1:48 pm | |
| Wątróbki są dość niemiłe w konsystencji. | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: W końcu powinnam sie przedstawić :) Wto Mar 08, 2011 4:12 pm | |
| Zauważyłam | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: W końcu powinnam sie przedstawić :) Pią Mar 11, 2011 3:42 pm | |
| ja prawie mięsa nie jem Od czasu do czasu kawałek schabowego i tyle. I żyję XD Chociaż niedawno skusiłam się na kawałek wędliny. W dom u stwierdzili, ze chyba jakieś święto jest... | |
| | | Furia ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Kara_fryza Liczba postów : 562 Dołączył : 21/02/2011
| Temat: Re: W końcu powinnam sie przedstawić :) Pią Mar 11, 2011 5:45 pm | |
| Ja nei mogę wręcz patrzyć na kabanosy! Wszyscy wiemy, że kabanosy kupowane w sklepie są z jakiś skór, mielonych kości, ew. te droższe z odpadów mięsnych, NIE Z KONI. Ale moja kochana mamuśka jak byłam mała i miałam mieć własne konie powiedziała mi tak: "pamiętaj, jak nie będziesz się zajmować końmi, to przerobię je na kabanosy!" Koni nigdy więc nie miałam (bo się bałam), kabanosów nie jem i mięso też przestałam wtedy jeść. Nie zjem nic co ma oczy. Nawet zupa na mięsie mnie odstrasza. Fu, fu, fu... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: W końcu powinnam sie przedstawić :) | |
| |
| | | | W końcu powinnam sie przedstawić :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|