Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kupię/wynajmę falkę

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

Kupię/wynajmę falkę Empty
PisanieTemat: Kupię/wynajmę falkę   Kupię/wynajmę falkę I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 5:21 pm

Jak w temacie. Dorobiłam się wreszcie koników mogących coś zdobyć w GP niestety bez falki jestem skazana na porażkę Sad Może ma ktoś falkę a sam do GP się nie pcha po trofea to chętne ją odkupię lub wynajmę na jakiś czas, może być na krótko bylebym tylko choć jedno trofeum tygodniowe zdobyła. Nie ukrywam, że z racji poczynionych zakupów koni nie mam za dużo kuponów ale posiadam wartościowy CR ( hestia, nyx, temida, hermes ) Może ktoś byłby skłonny mi ją wypożyczyć za odpowiednią opłatę oraz spisaną umowę?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

Kupię/wynajmę falkę Empty
PisanieTemat: Re: Kupię/wynajmę falkę   Kupię/wynajmę falkę I_icon_minipostCzw Kwi 04, 2013 10:38 pm

Polecam graczkę EREIS, bardzo jej się przyda falka, a na pewno Was nie oszuka. Jeśli ktokolwiek ma to proszę o pomoc również z mojej strony Smile
Powrót do góry Go down

Kupię/wynajmę falkę
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: