MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Pilnie potrzebuję kuponów - wybieraj i negocjuj. Pią Kwi 05, 2013 4:49 am | |
| Z racji tego, że niedługo kończy mi się KP(a muszę przedłużyć) potrzebuję 3 kuponów.Chętnie pozbędę się koni(nie ze wszystkich zakładek), CR'u, źrebaków holsztyńskich lub jednorożców.Jeżeli ktoś da mi dobrą ofertę mogę kupić kupony również za Eq.Lista mojego CR'u (jest dość długa) Puszka Pandory x 29 Fortuna Krezusa x 29 Czarna Orchidea x 24 Muśnięcie Filotes x 20 Promień Heliosa x 15 Różdżka Płodności x 9Krew Meduzy x 9 Lira Apolla x 9 Zwój Plutona x 8 Piorun Zeusax 5 Podkowy Posejdona x 5 Złote Jabłko x 5Chmurka x 5 Zestaw Harmonii x 4Zestaw Hery x 2Woda Młodości x 3 Upominek Hestii x 1Okrycie Hypnosa x2 Pięta Achillesa x 2 Siodło Posejdona x 1 Objęcia Morfeusza x 1 - sprzedane do ViragooUzda Posejdona x 1 Jeżeli chodzi o konie i jednorożce : Cała zakładka Джентeльмены УдачиZakładka *Rogata Gromada* z wyjątkiem 1.Klacze , 2.OgieryZ zakładki "Produkcja" na sprzedaż są - 6.Na sprzedaż9.BEZROGIKonie z zakładek których tu nie wymieniłam do ustalenia indywidualnie tu, lub na hwr. Link do profilu jest tam | <<================/ Życzę miłego przeglądania. Proszę pamiętać, iż zależy mi na KUPONACH.Pozdrawiam, Kopytko
Ostatnio zmieniony przez MrsKopytko dnia Pią Kwi 05, 2013 5:53 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Pilnie potrzebuję kuponów - wybieraj i negocjuj. Pią Kwi 05, 2013 5:34 am | |
| Napisałem na hwr | |
|