Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Operon - gra | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Operon - gra Pią Kwi 05, 2013 7:04 am | |
| Witam Znalazłem dzisiaj fajną grę, która może pomóc w przygotowaniu do egzaminów, matury i ogólnej nauki. Przy okazji można wygrać całkiem fajne rzeczy. Trzeba bardzo dużo zdobyć punktów, ale myślę, że nazbieram chociaż na koszulkę. Jeśli możecie to bardzo proszę o zarejestrowanie się poprzez link http://gimnazjum.gramizdam.pl/r_FR8S to mi pomoże zdobyć np. koszulkę, dziękuje bardzo | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Operon - gra Sob Kwi 06, 2013 5:58 am | |
| Fragment z regulaminu: - Cytat :
- 16. Użytkownik zdobywa punkty za umieszczenie wpisu o treści reklamującej
Grę na innym forum i przesłanie na adres gramizdam@operon.pl linku do strony internetowej forum, na którym niniejszy wpis został umieszczony. 17. Za umieszczenie wpisu na innym forum użytkownik otrzymuje 500 punktów. Punkty są przyznawane po zatwierdzeniu treści wpisu przez Administratora. Możesz więc dodatkowo zgarnąć punkty Z ciekawości zarejestrowałam się zobaczyć co tam jest. Operon dobrze mi się kojarzy, bo sama do matury się z nim przygotowywałam. | |
| | | anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Operon - gra Sob Kwi 06, 2013 8:26 am | |
| Właśnie dodałem i wysłałem adres na pocztę, zbieram chociażby na koszulkę Dziękuje Wam, mam już trochę punktów, jeśli ktokolwiek ma chwilę to bardzo proszę o zarejestrowanie się, będę wdzięczny | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Operon - gra | |
| |
| | | | Operon - gra | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|