Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Pią Kwi 05, 2013 12:35 pm | |
| Napisała do mnie dziewczyna, że może mi sprzedać objęcia (których bardzo poszukuję). Ale ... ma je na multikoncie. Napisała, że jeżeli nikomu nie powiem, to mi dorzuci RO w prezencie, wszystko wystawione i czeka na moja akceptację. Nic za to nie grozi? Za to, że wiem o multikontach innych osób, ale tego nie zgłosiłam? Wiem, ze to banalne pytanie, ale zależy mi na koncie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Pią Kwi 05, 2013 12:41 pm | |
| Multi i tak się nie zgłasza... |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Pią Kwi 05, 2013 12:41 pm | |
| - Calma napisał:
- Napisała do mnie dziewczyna, że może mi sprzedać objęcia (których bardzo poszukuję). Ale ... ma je na multikoncie. Napisała, że jeżeli nikomu nie powiem, to mi dorzuci RO w prezencie, wszystko wystawione i czeka na moja akceptację. Nic za to nie grozi? Za to, że wiem o multikontach innych osób, ale tego nie zgłosiłam? Wiem, ze to banalne pytanie, ale zależy mi na koncie.
- Cytat :
- Witamy,
dziękujemy za zgłoszenie.
W Howrse działa system wykrywający multikonta. Nie ma potrzeby zgłaszania swoich podejrzeń obsłudze gry. Zachęcamy Cię do skupienia się na rozgrywce i dobrej zabawie.
Z wyrazami szacunku,
Obsługa gry Howrse |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Huhu nie ma to jak półtoraroczna przerwa od gry xD połowy rzeczy się zapomina xD | |
| | | juliaw2002 Już coś wie
Liczba postów : 120 Dołączył : 23/12/2012
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Pią Kwi 05, 2013 12:42 pm | |
| No niewiem...ale raczej lepiej nie ufać takim osobom.
| |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Pią Kwi 05, 2013 1:41 pm | |
| Jak wszystko wystawiła to nie ma co się przejmować że Cię oszuka, a to że ma dwa konta to już jej sprawa. | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Sob Kwi 06, 2013 1:43 pm | |
| To akurat jej problem. Skoro wystawiła, to nie ma co się przejmować. A multikont i tak nie ma sensu zgłaszać | |
| | | klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Nie Kwi 07, 2013 10:33 am | |
| multi się nie zgłasza a jak wystawiła to akceptuj chyba nic ci nie grozi | |
| | | Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Nie Kwi 07, 2013 11:16 am | |
| bierz przedmioty jej multikontem się nie przejmuj. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? Wto Gru 03, 2013 12:36 pm | |
| Myślę, że mogę już zamknąć ten wątek. ^^ | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? | |
| |
| | | | Czy warto się w to mieszać? Nic za to nie grozi? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|