LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Konkurs fundacji "Happy Fundation" - wygraj konia z ZJ Wto Kwi 09, 2013 7:33 am | |
| - Cytat :
- Witam, już teraz możesz wziąć udział w konkursie. Dochody z niego preznaczane są fundacji ,,Happy Foundation. Która pomaga potrzebującym, początkującym, okradzionym i oszukanym graczą. Nagrodą główną do wygrania jest ten oto konik
Uwaga, los (czyli przepustka dzięki której można wziać udział w konkursie) Kosztuje zaledwie 10 000 equs a możesz wygrać konia który jest dużo więcej warty. Na czym polega konkurs?? Należy napisać opowiadanie pod tytułem ,,Wiosenne Przygody'' Nie jest to ciężkie a warto spróbować bowiem czeka super wynagrodzenie.
Gdzie wysłać opowiadanie?? Osoby które chcą wziąć udział proszone są o napisanie do Domi love hourse następnie ona lub Adusia1890 wystawia konia na zraezerwowanych za 10 000 equs. Po zakupie konia, wpisujemy Cię na liste osób biorących udział. Opowiadanie należy wysłać TYLKO Domi love hourse. Ona sprawdzi, dokładnie opowiadanie. Należy je napisać bardzo starannie, bo liczą się, też błędy interpunkcyjne. Tak wiec osoba która napisze najciekawsze i zawierające najmniej błędów zajmie I miejsce.
Konkurs kończy się 1.05.2013 roku. Aby konkurs się odbył, musi sie zgłosić co najmniej 10 ochotników/ochotniczek. Oczywiście, mile widziane jest więcej osób. Jeżeli będzie 20 opowiadań to będą do wygrania dwa wspaniałe koniki. Jedna osoba może wysłać ile chce prac ale za każdą musi zapłacić (wykupić los)
Jeżeli chcesz wiedzieć więcej napisz do Adusia lub do Domi love hourse. Dziękujemy, zapraszamy do udziału w zabawie i życzymy powodzenia. Happy Foundation
Źródło: KLIK | |
|
awelo W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : ... Liczba postów : 430 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Konkurs fundacji "Happy Fundation" - wygraj konia z ZJ Wto Kwi 09, 2013 7:38 am | |
| Jestem wolontariuszką zapraszam do udziału | |
|
Gość Gość
| Temat: Re: Konkurs fundacji "Happy Fundation" - wygraj konia z ZJ Wto Kwi 09, 2013 9:28 am | |
| A ja jestem założycielką i u mnie wykupuje się tak zwane wstępy (aby móc wziąć udział w konkursie) |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Konkurs fundacji "Happy Fundation" - wygraj konia z ZJ | |
| |
|