Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Czw Kwi 18, 2013 10:46 am | |
| - Cytat :
- Problem z kontemProblem z zawodami
Temat : Wyniki tygodniowe w GP Data utworzenia : 18 kwietnia 2013 Status zgłoszenia : Otrzymałeś wiadomość od obsługi klienta Opis : Dlaczego ja mimo posiadania tej samej ilości punktów co gracz z 2 miejsca zajęłam 3 miejsce w GP Klasycznym w statystyce tygodniowej? 13 kwietnia 2013 kueimu 7.6 kleusia 9.0 EREIS 9.0 wiolentynek 12.6 Karolina i Tobi 12.8 dorcis 13.0 wabankowa 14.0 parafka 17.4 ruda_ruda 18.2 ela153 18.4 Powiadomienie e-mail : Nieaktywne Załączniki : - Witaj,
dziękujemy za zgłoszenie.
W przypadku zdobycia tej samej ilości punktów, skrypt obliczający kolejność bierze pod uwagę inne czynniki składające się na wynik konia jak i całego GP. Dokładne informacje dotyczące sposobu obliczania wyników zawodów nie mogą zostać przez nas podane.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse 7 godzin temu
Czyli kolejne czary mary, nie do wiary, mamy cię gdzieś i nic ci nie powiemy bo nie ... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Czw Kwi 18, 2013 10:51 am | |
| - EREIS napisał:
-
- Cytat :
Temat : Wyniki tygodniowe w GP Data utworzenia : 18 kwietnia 2013 Status zgłoszenia : Otrzymałeś wiadomość od obsługi klienta Opis : Dlaczego ja mimo posiadania tej samej ilości punktów co gracz z 2 miejsca zajęłam 3 miejsce w GP Klasycznym w statystyce tygodniowej? 13 kwietnia 2013 kueimu 7.6 kleusia 9.0 EREIS 9.0 wiolentynek 12.6 Karolina i Tobi 12.8 dorcis 13.0 wabankowa 14.0 parafka 17.4 ruda_ruda 18.2 ela153 18.4 Powiadomienie e-mail : Nieaktywne Załączniki : - Witaj,
W przypadku zdobycia tej samej ilości punktów, skrypt obliczający kolejność bierze pod uwagę inne czynniki składające się na wynik konia jak i całego GP. Dokładne informacje dotyczące sposobu obliczania wyników zawodów nie mogą zostać przez nas podane.
Z wyrazami szacunku,
Czyli kolejne czary mary, nie do wiary, mamy cię gdzieś i nic ci nie powiemy bo nie ... Pewnie kupił więcej kuponów niż ty |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Czw Kwi 18, 2013 10:54 am | |
| [quote="Ogier12"] - EREIS napisał:
-
- Cytat :
Z wyrazami szacunku,
Czyli kolejne czary mary, nie do wiary, mamy cię gdzieś i nic ci nie powiemy bo nie ... Pewnie kupił więcej kuponów niż ty [/quote Rozwalasz mnie... | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Sro Kwi 24, 2013 8:26 am | |
| Taka prawda Ale mnie to ciekawi, czemu nie mogą podać tych czynników xD | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Sro Kwi 24, 2013 2:16 pm | |
| Oficjalnie: Pewnie tajemnica firmy albo coś w tym stylu. Mniej oficjalnie: nie chce im się. | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Sro Kwi 24, 2013 5:27 pm | |
| Mogę się założyć, że to taka sama tajemnica jak ta, która daje nam ranking w grze.. Może chodzi o ilość zdobytych rozet? Zawody? Bonusy? Kto wie. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Czw Kwi 25, 2013 2:35 am | |
| Ranking główny? Suma um | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Czw Kwi 25, 2013 4:03 am | |
| wszędzie w każdym sporcie jak coś przybiegnie w tym samym czasie co coś innego to oboje dostają to samo miejsce tylko nie tu tu wkracza czarna magia i mimo że byłeś drugi to jesteś trzeci ... | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem Czw Kwi 25, 2013 4:33 am | |
| Powinno być drugie miejsce egzekwo (czy jakoś to się tam pisze ) Tak,też myślę,że tajemnicy tkwi w tym,ile EREIS kupiła kuponów A może to jest tak,że kleusia trochę wcześniej zarejestrowała konia w GP? Wiem,ze głupie ale na Howrse to wszystko jest możliwe | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem | |
| |
| | | | Kocham kontakt - czyli kopiemy się z koniem | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|