Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezent dla przyjaciółki | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 6:38 am | |
| Niedługo moja przyjaciółka ma urodziny, no i właśnie co jej kupić ? Bardzo lubi koty, ale z kotami ma już dużo rzeczy, chciałabym dać jej coś fajnego czego nikt inny jej nie da, coś od serca .Sama prezentu niestety nie zrobię bo nie umiem .W kwietniu będzie miała 13 lat . |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 6:42 am | |
| Okulary przeciwsłoneczne xd No ale bez beki, serio ;b Może mangę? "Pamiętniki Kociłapki" - brzmi tak dziecięco, ale nie jest No nie wiem, to mi do głowy z kotami przyszło. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 9:23 am | |
| Napiszę to co mówią często moi znajomi: "Przecież ty nie masz przyjaciół ! " Zrób jej ciasto |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 9:46 am | |
| Mega spodobala mi się ta portmonetka, praktyczna i ma ciekawy wzór. http://przestrzen.com.pl/index.php?p5204,portmonetka-catseye-tabby-cat-kot |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 9:59 am | |
| Aaaa, czemu na to nie wpadłam! http://pusheen.com/ EDIT: Bo tam taki sklepik był, z różnymi akcesoriami z tym kotem ^^ |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 10:05 am | |
| Ja bym zrobiła jakieś ładne zdjęcie z kotami, na komputerze napisała 'Dla ...', oprawiła w rameczkę (taką najzwyklejsza, za 3 zeta) i dorysowała parę kociaków | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 11:03 am | |
| Ojj, też mam ogromny kłopot z kupnem prezentu dla solenizanta.. Proponuję może kupić książkę Balsam dla duszy miłośnika kotów* ( jeśli oczywiście jej nie posiada, a naprawdę fajne książki są z tej serii i można czasem się uśmiać czy też popłakać z tych kocich historii ) Dokup do tego kartkę, czekoladę oraz jakiś kwiatek. Pamiętaj, że liczy się gest. Ja np. z jedną koleżanką, umówiłam się tak, że dałyśmy sobie pieniądze. Uważam, że to było rozsądne rozwiązanie, gdyż wydałam je na co chciałam bądź potrzebowałam. *są też dla miłośnika koni i psów | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki Pią Kwi 19, 2013 11:41 am | |
| - Philipek napisał:
- Ojj, też mam ogromny kłopot z kupnem prezentu dla solenizanta..
Proponuję może kupić książkę Balsam dla duszy miłośnika kotów* ( jeśli oczywiście jej nie posiada, a naprawdę fajne książki są z tej serii i można czasem się uśmiać czy też popłakać z tych kocich historii ) Dokup do tego kartkę, czekoladę oraz jakiś kwiatek. Pamiętaj, że liczy się gest. Ja np. z jedną koleżanką, umówiłam się tak, że dałyśmy sobie pieniądze. Uważam, że to było rozsądne rozwiązanie, gdyż wydałam je na co chciałam bądź potrzebowałam.
*są też dla miłośnika koni i psów O, dokładnie :> |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezent dla przyjaciółki | |
| |
| | | | Prezent dla przyjaciółki | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |