Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Poszukuję sittera na weekend majowy!!! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! Nie Kwi 21, 2013 12:21 pm | |
| Witajcie, szukam odpowiedzialnej, doświadczonej, uczciwej osoby, która zajęłaby się moim kontem od najbliższego piątku do kolejnego. Szczerze? Jestem w stanie zapłacić więcej, jeśli dana osoba będzie miała preferencje od kogoś, kogo w miarę znam. Najlepiej czymś z CR. Zainteresowani - najlepiej na PW. ^^ | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! Nie Kwi 21, 2013 12:51 pm | |
| Ile konie dziennie? Czy konie mam trenować? Czy polecenie mnie przez graczkę natalia144 coś będzie dla cb znaczyć? Jakiem CR płacisz? Czy zapłatą może być wytrenowanie konika? To tyle pytań | |
| | | Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! Pon Kwi 22, 2013 6:40 am | |
| Chętnie zostanę:)Szczegóły na pw? | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! Pon Kwi 22, 2013 2:20 pm | |
| Wszystko zależy od tego, ile koni zrobicie. Zależy mi na zajęciu się OJ i minimum jednym koniem dziennie, niekoniecznie z treningiem. Chyba, że ktoś ma czas. Cena do ustalenia. Wstępnie mogę zaoferować Zestaw Bonusowy, ale jak komuś nie odpowiada to mam też sporo innych, ciekawszych i mniej ciekawych rzeczy. Zależy, co kto woli | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! Pon Kwi 22, 2013 2:23 pm | |
| Masz może do zaoferowania Zestaw Hery>? | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! Wto Kwi 23, 2013 1:50 pm | |
| | |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! Wto Kwi 23, 2013 9:18 pm | |
| Mogłabym się zgłosić, ponieważ mam mnóstwo czasu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Poszukuję sittera na weekend majowy!!! | |
| |
| | | | Poszukuję sittera na weekend majowy!!! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |