| [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL | |
|
+13MrsKopytko Philipek Bułana magia Arrin erreo AyaKey Frania26. Love.xd Styks LadyArvena Dżemik avrilka Szron 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Pon Kwi 22, 2013 12:05 pm | |
| Mamy nadzięję, że polubisz nowości, które wprowadzamy w tym miesiącu. Wiele z nich często pojawiało się w sugestiach przesyłanych przez graczy ze wszystkich społeczności.
- Wyświetlanie czasu na stronie konia:
Od teraz możesz znaleźć wyraźniejszy zegar bezpośrednio pod obrazkiem konia na jego stronie. Czas wyświetlany jest w formacie liczbowym (np. 8:00) oraz w postaci okręgu pokazującego aktualną porę dnia konia.
Możesz również sprawdzić czas konia na jego publicznej stronie.
- Prezenty od koni boskich:
Od tej chwili, jeśli wygrasz upominek od jednego z koni boskich, znajdziesz o tym informację na stronie swojego biura, z wyszczególnieniem co i od jakiego konia otrzymałeś.
- Nowe filtry w sprzedażach:
Od dziś możesz szukać w sprzedażach koni noszących maści z Zaczarowanej Dyni lub Diamentowego Jabłka.
- Pomoc w zdobywaniu trofeów:
Od teraz, jeśli brakuje Ci konia z konkretnym towarzyszem, aby uzupełnić kolekcję do trofeum, będziesz mógł go znaleźć dzięki bezpośredniemu linkowi do sprzedaży ze strony trofeów.
- Zmiana w prezentach boskich Koni Wiatru:
Boskie Konie Wiatru dadzą Ci większą szansę na wygranie lepszego podarunku. Zamiast 4 różnych podarunków, zaoferują Ci 3. Przykład: Kajkias od tej chwili będzie dawał: Podarunek Hestii, Diament lub Zwój Plutona, zamiast Podarunku Hestii, Diamentu, Podków FK lub Zwoju Plutona.
- Reorganizacja Czarnego Rynku:
Dodaliśmy nową kategorię "Przywilejów", w której znajdziesz przedmioty dające przywileje, wygrane przez Ciebie w różnych wydarzeniach, np. Przywilej Wampira lub Przywilej Apolla.
Do zobaczenia na forum, Załoga Howrse
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Sro Kwi 24, 2013 6:44 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Pon Kwi 22, 2013 12:08 pm | |
| Ach ten tłumacz google Mało co rozumiem Ale coś zrozumiałem: Zegar na stronie konia - bezsens - tylko paseczki energii itp. zmniejszyli... Ale ogólnie zmiany dobre |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Pon Kwi 22, 2013 12:11 pm | |
| W sumie to żadnych ułatwień nie ma (tego się bałem), a będzie można z łatwością kontrolować prezenty od wiatrowców w biurze i łatwiej wyszukiwać konie do trofeów na sprzedażach. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Pon Kwi 22, 2013 12:15 pm | |
| - Szron napisał:
- W sumie to żadnych ułatwień nie ma (tego się bałem), a będzie można z łatwością kontrolować prezenty od wiatrowców w biurze i łatwiej wyszukiwać konie do trofeów na sprzedażach.
Wyszukiwanie DJ i ZD to ułatwienie ;> |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| |
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| |
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Pon Kwi 22, 2013 1:55 pm | |
| Jak przeczytałam słowo "zmiany" byłam przerażona. Ale DJ i dynia - na plus. Plus za znajdowanie koni z towarzyszami. Plus za zmiany z wiatrowymi - te podkowy mnie wkurzały.
Wyjątkowo dali tylko to o co prosili gracze. Czyżby wreszcie ktoś tam zaczął myśleć? | |
|
| |
Styks Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Styks Liczba postów : 465 Dołączył : 05/01/2013
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Pon Kwi 22, 2013 1:59 pm | |
| No, tym razem to chyba jednak zmiany na dobre (o ile jakieś zmiany są dobre ). Znajdowanie koni z towarzyszami to naprawdę dobra rzecz. DJ i ZD- też fajnie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Wto Kwi 23, 2013 12:03 pm | |
| Ten zegar mi się nie podoba. Suwaczek energii, itp. jest teraz taaaki mały... Ale łatwe szukanie specjalnych koni do trofeum przypadło wielu graczom do gustu zapewne. Ślęczenie nad sprzedażami to strata czasu, a niektórzy po prostu go nie mają. |
|
| |
Love.xd Nowy
Nick w grze : Love.xd Liczba postów : 13 Dołączył : 24/04/2013
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 4:29 am | |
| Towarzysze- super ale co do tego "zegara" przy koniu to zachwycona aż tak nie jestem xd. | |
|
| |
Frania26. ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Frania26. Liczba postów : 407 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 4:38 am | |
| a po co konie są potrzebne z towarzyszem teraz? mnie trochę nie było i akurat w tym temacie nie jestem | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 4:53 am | |
| - Frania26. napisał:
- a po co konie są potrzebne z towarzyszem teraz? mnie trochę nie było i akurat w tym temacie nie jestem
Chyba tylko do trofeów.. | |
|
| |
Frania26. ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Frania26. Liczba postów : 407 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 5:12 am | |
| ja mam chyba kilka takich bo zanim zachorowałam to miałam ale nie wiem jakie | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 7:11 am | |
| jak dla mnie zegar jest porażką | |
|
| |
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 9:40 am | |
| Tak,zegar przyznam,porażką jak dla mnie także jest. Moje oczy i tak ''uciekają'' na inne miejscu w szukaniu 'gdzie jest godzina?' Nie jestem przyzwyczajona i tyle,mam nadzieję,ze się to zmieni. Poza tym moim zdaniem,niszczy on estetykę pasków stanu zdrowia,energii i morali Reszta na plus,jak najbardziej | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 9:44 am | |
| Wszystko jest całkiem ok, ale mogli sobie ten zegar darować. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 9:45 am | |
| jeśli chodzi tylko o kwestię przyzwyczajenia, to oczy szybko Ci się przestawią na patrzenie w nowe miejsce psuje paski, to fakt. niedługo pewnie całkiem z nich zrezygnują i zostawią same wartości w procentach | |
|
| |
Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Kwi 24, 2013 1:58 pm | |
| Ten zegar najpier spierdzielili równo teraz naprawili.Nie jest zły,moze sie przydać,ale wolałabym go z opcją: wyłacz. Czytać historię konia też umiem i bez tego. (A przepraszam dzieciaki musza mieć wszystko ładne duże i kolorowe ) Kwestia sprzedaży, o zgrozo, poszła na plus.Przynajmniej nie trzeba teraz szukać jednego konia kilka godzin Co do boskich to ja sie wstrzymuje od głosu. Nie posiadam i nie chce mieć ( poza baliosem ewentualnie krezusem bo to chyba najbardziej przydatne konie ), ale jak juz tam grzebią mogli by dać więcej konie co dają prezenty innym graczom. (Który to daje RO na innych serwerach ? ) | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Czw Kwi 25, 2013 2:28 am | |
| - Arrin napisał:
- Ten zegar najpier spierdzielili równo teraz naprawili.Nie jest zły,moze sie przydać,ale wolałabym go z opcją: wyłacz. Czytać historię konia też umiem i bez tego. (A przepraszam dzieciaki musza mieć wszystko ładne duże i kolorowe )
Kwestia sprzedaży, o zgrozo, poszła na plus.Przynajmniej nie trzeba teraz szukać jednego konia kilka godzin
Co do boskich to ja sie wstrzymuje od głosu. Nie posiadam i nie chce mieć ( poza baliosem ewentualnie krezusem bo to chyba najbardziej przydatne konie ), ale jak juz tam grzebią mogli by dać więcej konie co dają prezenty innym graczom. (Który to daje RO na innych serwerach ?) RO daje chyba Xantos. | |
|
| |
Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Czw Kwi 25, 2013 3:55 am | |
| Mi nawet się podobają te zmiany,oprócz czasu,na pasku konia. | |
|
| |
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Czw Kwi 25, 2013 4:19 am | |
| | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Czw Kwi 25, 2013 4:22 am | |
| Ten zegar to totalna kicha.. Pasek zdecydowanie się zmniejszył i wygląda to niefajnie. A reszta nowości jest w porządku. | |
|
| |
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Czw Kwi 25, 2013 4:31 am | |
| Czyli każdy ma 'ale' do zegara | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Czw Kwi 25, 2013 6:00 am | |
| - Cytat :
- - Nowe filtry w sprzedażach:
Od dziś możesz szukać w sprzedażach koni noszących maści z Zaczarowanej Dyni lub Diamentowego Jabłka. Pisałam do nich o tym :3 | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Wto Maj 07, 2013 1:31 pm | |
| Wybaczcie, że pdgrzewam stary temat ale czy działa Wam "Od tej chwili, jeśli wygrasz upominek od jednego z koni boskich, znajdziesz o tym informację na stronie swojego biura, z wyszczególnieniem co i od jakiego konia otrzymałeś." ?
Dziś Lips przyniósł mi coś i nie zobaczyłam u niego co i poszłam do biura... i nie ma. O wcześniejszym upominku też nie ma wzmianki. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Wto Maj 07, 2013 1:39 pm | |
| U mnie też nie działa. Ale na szczęście można sprawdzić w historii przedmiotów | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Wto Maj 07, 2013 1:47 pm | |
| O ile nie dostanie sie podków No ale łał, mam jednego diamenta ;D | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Wto Maj 07, 2013 2:08 pm | |
| Ja mam info tylko o prezentach od Ziemi, Wenus, Neptuna, Merkurego. Pewnie dojdzie jeszcze od Baliosa informacja ale dopiero w lipcu |
|
| |
MsMaja Raczkujący
Nick w grze : maja818 Liczba postów : 87 Dołączył : 11/02/2013
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Wto Maj 07, 2013 2:18 pm | |
| Ten nowy zegar nawet jest fajny, bo pokazuje, ile czasu można jeszcze wykorzystać Podoba mi się to, że można też wyszukiwać DJ i ZD w sprzedażach. Nie trzeba siedzieć godzinami nad tym siedzieć :3. Reszta zmian jest dobra, ale mi raczej nie potrzebna. | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL Sro Maj 08, 2013 8:44 am | |
| Podoba mi się opcja wyszukiwania kuniów z Dj, za to nie podoba mi się kółko z czasem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL | |
| |
|
| |
| [GRA] Nowości w kwietniu ! - PL | |
|