| [spoiler]Karty ! | |
|
+23kaprysab kozunio83 EREIS Presence koniara5842 avrilka Dżemik Kemishi EveDallas Szron Styks wilczyca1000 Kazuyuki Bułana magia mierzejka Nefra01 klasaIVb LadyArvena erreo ardnasak Darusia125 Rooda tapetka 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 8:15 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Sob Maj 04, 2013 3:45 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 8:17 am | |
| KARTY |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 8:21 am | |
| Karty I znowu bez opamiętania będę wydawać kupony I jeszcze oryginalna grafika dzikusa pochodząca z Howrse |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 8:39 am | |
| Grafika kolejnej promocji też już jest ale nie będę już was przytłaczał... i nie będę zabierał innym pola do popisu jeśli chcą szukać |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 10:19 am | |
| Uwielbiam karty ^^ Ciekawe jakie nagrody będą za poszczególne kolekcje? Oj już się nie mogę doczekać tego maja i nowej promocji | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 10:32 am | |
| - tapetka napisał:
- Uwielbiam karty ^^ Ciekawe jakie nagrody będą za poszczególne kolekcje? Oj już się nie mogę doczekać tego maja i nowej promocji
Nowa promocja może bardziej wam się spodoba Po uzbieraniu kolekcji będzie mozna wygrać: 1) Pięta Achillesa 2) (?)5 x Diamenty 3) Przywilej Zwoju Plutona 4) Zestaw Harmonii 5) Wyzwanie Tytanów 6) Objęcia Morfeusza 7) 5-ty żywioł Za wszystkie boski |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 10:40 am | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 10:44 am | |
| |
|
| |
Rooda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Rooda Liczba postów : 310 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 10:54 am | |
| Nigdy niczego ciekawego w kartach nie wygrałam. Nawet nie jestem zbytnio przekonana do tego typu promocji, ale zobaczymy jak będzie tym razem. Tylko za bardzo nie wiem czego się spodziewać, a tego nie lubię. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 11:17 am | |
| KundudoFlaga: Grafika dzikusa: Mapa: Tło: Specjalnie dla: Ogier12 |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 11:25 am | |
| Kocham karty! <3 Wydam na nie wszytsko co mam! | |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 11:37 am | |
| Źle, że aż siedem kolekcji, bo moim zdaniem będzie trudniej uzbierać chociaż jedną. A będzie możliwość wymiany, jak zawsze? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 11:39 am | |
| - ardnasak napisał:
- Źle, że aż siedem kolekcji, bo moim zdaniem będzie trudniej uzbierać chociaż jedną.
A będzie możliwość wymiany, jak zawsze? Zawsze było 7 kolekcji Pewnie Kolejna grafika |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 11:40 am | |
| | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 11:53 am | |
| ooo, jest nieograniczona LA! chcę!! | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| |
| |
klasaIVb Już coś wie
Nick w grze : klasaIVb Liczba postów : 189 Dołączył : 27/08/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 12:22 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 12:25 pm | |
| Teraz dają granice państw! Dra porównania mapka Konika Polskiego: Dają granice dopiero od Garrano. Taki mały szczegół a jaka zmiana! Ale kontury kraju i tak źle wykonane. I flagę nieaktualną dali... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 12:39 pm | |
| Podświetlenie przedmiotów może coś znaczyć |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 12:43 pm | |
| Fajnie, że będą karty Jak dla mnie, jedna z lepszych promocji. Trza zaoszczędzić kupony | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Wto Kwi 23, 2013 3:09 pm | |
| - LadyArvena napisał:
erreo - nieograniczona lira? Ja tu nigdzie nie widzę. LA w prezentach wygląda inaczej niż w kolekcjach, ale teraz widzę, że ten poblask ma również PH obok, więc zostałam zbita z tropu =.= a już się tak ucieszyłam! ed. dnia 24 z rana weszły zmiany na CR i wszystkie przywileje (czyli nieograniczone przedmioty) mają takie podświetlenie! moja nadzieja wzrasta, tylko.. nieograniczone PH? nie wydaje mi się, żeby dali. Chyba, że na zasadzie Wampira czy Zombi, raz na miesiąc jedno. Tylko ja chcę nieograniczoną LA, a nie jedną na miesiąc kolejna edycja: podświetlenie LA tutaj jest różowe jak jak przywilej KP (nieograniczony konik morski, skoro nieograniczone, to dla wszystkich koni), a podświetlenie PH niebieskie, tak jak Przywilej Wampira i Zombi (czyli raz na miesiąc) oraz Przywilej Bogactwa (raz dziennie) więc... trzymam mocno kciuki, że moje obliczenia się sprawdzą i będzie to nieograniczona LA | |
|
| |
mierzejka Raczkujący
Nick w grze : mierzejka Liczba postów : 88 Dołączył : 24/12/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 6:30 am | |
| Dobrze by było gdyby była nieograniczona LA. Mi się jej niestety nie udało wylosować z Dużego Upominku . Mniejsza o to Kocham Karty ! | |
|
| |
Bułana magia W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bułanamagia Liczba postów : 353 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 6:36 am | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 6:48 am | |
| Przywileje jakie otrzymacie w kartach Przywilej Heliosa - 1 na miesiąc Przywilej Apolla - nieograniczona ilość dla wszystkich koni (lub wychowywanych tylko przez siebie) Przywilej Plutona - 1 na miesiąc* |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 6:56 am | |
| Przedstawiam wam moje przywileje które zgromadziłam na koncie na wersji International: Wniosek z tego - będzie nieograniczona LA na zasadzie ze mogę LA dać każdemu kucykowi, koniowi itd. nawet jeśli nie pochodzi bezpośrednio z mojej hodowli (kupiony od innych graczy) Co do promienia Heliosa to myślę raczej ze będzie to coś na zasadzie Przywileju Wampira, choć wolałabym mieć dostęp do darmowego promienia Heliosa bez ograniczenia czasowego (tak jak to miało miejsce w przypadku Przywileju RO - 1 RO każdego pierwszego dnia miesiąca na zawsze ^^) No i bardzo chętnie dołączyłabym do mojej kolekcji Przywilej Plutona | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 7:14 am | |
| Ja nie przepadam za promocjami.Kończy się jedna,zaczyna druga.Bez końca. |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 8:20 am | |
| Uwielbiam karty, ale męczy mnie jedna rzecz i obawiam się, że utrudni znacząco zdobywanie kart. A raczej niemożność ich wymieniania. Spójrzcie tutaj. Wszystkie karty były podzielone na grupy: brązowa, srebrna, złota, diamentowa. Wszystkie (łącznie z kolekcjami) miały symbol księżyca.A tutaj, w tych kartach przy kolekcjach mamy dodatkowe oznaczenia, np. brązowa nuta, brązowa kredka, brązowa książka, srebrne popiersie. Nie wiem, czy moje rozmyślanie jest dobre, ale jeśli postanowią utrudnić w ten sposób grę to może być ciężko i w przykry sposób "ulepszą" dobrą promocję.
Ostatnio zmieniony przez Kazuyuki dnia Sro Kwi 24, 2013 8:20 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 8:20 am | |
| Mi to w zasadzie obojętne, nie ma już chyba promocji, która by mnie zadowoliła Ale ogólnie to nagrody całkiem całkiem. | |
|
| |
mierzejka Raczkujący
Nick w grze : mierzejka Liczba postów : 88 Dołączył : 24/12/2012
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! Sro Kwi 24, 2013 8:46 am | |
| Przywilej Apolla - Muszę go mieć . Każdy znaczek jest przypisany do swojej kategorii np. książka do literatury. Może wymyślą utrudnienia jakieś. Szaleńcza myśl - Każdego dnia tygodnia do wygrania karty z jednej kategorii ( nie licząc prezentowych ) + Otwórz Pakiet kart aby mieć większe szanse Ciekawi mnie jeszcze to jak będą wyglądać wymiany, bo jak znowu z Diamentami to zaczynam gromadzić | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [spoiler]Karty ! | |
| |
|
| |
| [spoiler]Karty ! | |
|