| GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) | |
|
+9Philipek avrilka Dżemik Nevarra tapetka LadyArvena Szron erreo Nefra01 13 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 9:34 am | |
| Na interze dostałam taką wiadomość od Howrse: - Cytat :
- I'm pleased to inform you that a private sale is now open!
Right now, you can take advantage of: 10 passes bought = A horse Ruby
Use the following promotional code to enjoy it: PSK6T36Z View private sale
This offer is valid for 3 days and is subject to availability.
See you soon, The Howrse Innymi słowy, po wpisaniu podanego kodu mam możliwość kupienia Rubina za 10 kuponów. Ciekawe, czy u nas też to wejdzie. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 9:37 am | |
| - Nefra01 napisał:
- Innymi słowy, po wpisaniu podanego kodu mam możliwość kupienia Rubina za 10 kuponów. Ciekawe, czy u nas też to wejdzie.
Świetne oO Edit. Tez dostałem wiadomość. Może to taki bonus od howrse na urodziny ? |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 9:40 am | |
| szybko zeszli z ceny, ostatnio boszczaki były za zakup 100 kuponów, teraz już tylko 10 i tak nie skorzystam, nie kupuję kuponów, ale tym, co kupują - opłaca się i to bardzo. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 9:41 am | |
| Takie sprzedaże na internationalu są od nie wiem kiedy. Było ich pełno i nigdy u nas |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 9:43 am | |
| W obecnej chwili też już nie skorzystam. Nefra - mamy kupić 10 kuponów i wtedy dostaniemy Rubina, nie, że jego kupujemy za te kupony. Powiem, że to opłacalne. Nie dość, że jest ładny boski to jeszcze mamy 10 kuponów na dowolne zakupy. ^.^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 9:44 am | |
| Gdyby to był Boreasz to może bym się skusił na wydanie 30 zł |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 9:47 am | |
| Był w Wyzwaniu Tytanów niedawno. Okazja fajna, ale oczywiście dla tych, którzy nie mają Rubina. ;] oO, ja dostałem inną ofertę. Kupując 40 kuponów dostanę 10 Zestawów Nyks. I pokazany jest wielki afisz, że oszczędzam 20 kuponów. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 10:36 am | |
| - Cytat :
- Hi LadyArvena,
I'm pleased to inform you that a private sale is now open!
Use the following promotional code to enjoy it: WDAEBNG9 View private sale
See you soon, The Howrse
If you no longer wish to receive invitations to private sales, click here Czyli też Rubin... Jakby coś takiego weszło na polskie na pewno kawał osób by się skusiło. Tym bardziej, że chyba nie trzeba kupić pakietu z tego co widzę. wystarczy odpowiednia liczba. Dobrze się orientuję? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 10:39 am | |
| - LadyArvena napisał:
-
- Cytat :
- Hi LadyArvena,
I'm pleased to inform you that a private sale is now open!
Use the following promotional code to enjoy it: WDAEBNG9 View private sale
See you soon, The Howrse
If you no longer wish to receive invitations to private sales, click here Czyli też Rubin... Jakby coś takiego weszło na polskie na pewno kawał osób by się skusiło. Tym bardziej, że chyba nie trzeba kupić pakietu z tego co widzę. wystarczy odpowiednia liczba. Dobrze się orientuję? Trzeba kupić pakiet :/ |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 10:49 am | |
| Zaprzeczam. Na int. mam pokazane ile jeszcze kuponów mi brakuje, by odebrać nagrodę. Nie trzeba kupować pakietem. | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 11:37 am | |
| - Szron napisał:
- Zaprzeczam. Na int. mam pokazane ile jeszcze kuponów mi brakuje, by odebrać nagrodę. Nie trzeba kupować pakietem.
W przypadku Rubina tak jest - kup zestaw 10 kuponów a otrzymasz konia boskiego. Jednakże moja siostra dostała inną ofertę -10 Zestawów Nynks za 40 kuponów i w tym przypadku chodzi o kupony które już uzbieraliśmy na koncie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 12:05 pm | |
| Ja również dostałam tę z Nyksami :/ gdybym dostała tę z Rubinem, to może............ |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 12:12 pm | |
| - tapetka napisał:
- Szron napisał:
- Zaprzeczam. Na int. mam pokazane ile jeszcze kuponów mi brakuje, by odebrać nagrodę. Nie trzeba kupować pakietem.
W przypadku Rubina tak jest - kup zestaw 10 kuponów a otrzymasz konia boskiego. Jednakże moja siostra dostała inną ofertę -10 Zestawów Nynks za 40 kuponów i w tym przypadku chodzi o kupony które już uzbieraliśmy na koncie. Czyli, jeśli się kupiło więcej niż 40 kuponów to po aktywacji kodu dostaje się 10 Nyksów ? oO |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 12:28 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- tapetka napisał:
- Szron napisał:
W przypadku Rubina tak jest - kup zestaw 10 kuponów a otrzymasz konia boskiego. Jednakże moja siostra dostała inną ofertę -10 Zestawów Nynks za 40 kuponów i w tym przypadku chodzi o kupony które już uzbieraliśmy na koncie. Czyli, jeśli się kupiło więcej niż 40 kuponów to po aktywacji kodu dostaje się 10 Nyksów ? oO Niet. Trzeba mieć te 40 kuponów na koncie i ZA NIE po wpisaniu kodu dostajesz 10 ZN (kupony naturalnie są zapłatą i przepadną) | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 12:38 pm | |
| | |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 12:39 pm | |
| Ehh, a ja miałam nadzieję, że Rubina trzeba kupić za 10 kuponów, które już mamy... Realnej kasy bym na niego nie wydała | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 12:41 pm | |
| Na australijskim też mam ta promocję. Tylko właśnie nyxy. Z kolei na interze wypatrzyłam, że można też trafić 2 RO za 1 kupon. Ukrywa się pod linkiem: http://www.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=5 oraz http://www.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=1 Rubina mam pod końcówką "14" A nyxa wcale. Z kolei na australijskim mają inaczej poukładane... Pod "5" jest nyx - http://au.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=5 A reszty w ogóle u mnie nie ma Oo Tak z ciekawości - u was też te linki działają? Tak sobie liczę... Rubin daje diament 5 diamentów co urodziny. Czyli co 12 dni, bo ma WM. Czyli ma się 1 kupon co 24 dni. Czyli ma się 10 kuponów po 240 dniach codziennego obsługiwania. Co daje prawie 8 miesięcy. Czyli po tych 8 miesiącach się zwróci A potem już tylko zysk. Nie jest źle, jak się porówna z dzikusami które dają tyle diamentów, że nawet na zwrot nie starcza - jest się 4 kupony w plecy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 12:51 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Na australijskim też mam ta promocję. Tylko właśnie nyxy.
Z kolei na interze wypatrzyłam, że można też trafić 2 RO za 1 kupon. Ukrywa się pod linkiem: http://www.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=5 oraz http://www.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=1 Rubina mam pod końcówką "14" A nyxa wcale.
Z kolei na australijskim mają inaczej poukładane... Pod "5" jest nyx - http://au.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=5 A reszty w ogóle u mnie nie ma Oo
Tak z ciekawości - u was też te linki działają?
Tak sobie liczę... Rubin daje diament 5 diamentów co urodziny. Czyli co 12 dni, bo ma WM. Czyli ma się 1 kupon co 24 dni. Czyli ma się 10 kuponów po 240 dniach codziennego obsługiwania. Co daje prawie 8 miesięcy.
Czyli po tych 8 miesiącach się zwróci A potem już tylko zysk. Nie jest źle, jak się porówna z dzikusami które dają tyle diamentów, że nawet na zwrot nie starcza - jest się 4 kupony w plecy to fakt, dzikusy prawie wogóle nie dają diamentów.... ale, mi linki nie działają |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Sro Kwi 24, 2013 1:08 pm | |
| Czyli tym lepiej Jak ktoś i tak miał zamiar kupić kupony, to wyjdzie na ładnym plusie. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Czw Kwi 25, 2013 4:18 am | |
| Rubin? To świetnie,że jest szansa na uzupełnienie kolekcji jeśli komuś brakuję Nie płakałabym jakby dali wszystkie boskie w taki sposób za jakiś czas | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Czw Kwi 25, 2013 4:28 am | |
| Ja się nie skuszę, ponieważ mam dwa Rubiny i trzeci mi niepotrzebny. Ale świetna oferta dla osób, które chcą uzupełnić kolekcję bądź zdobyć sobie boskiego w dosyć atrakcyjnej cenie. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Czw Kwi 25, 2013 4:38 am | |
| - appleberry napisał:
- LadyArvena napisał:
- Na australijskim też mam ta promocję. Tylko właśnie nyxy.
Z kolei na interze wypatrzyłam, że można też trafić 2 RO za 1 kupon. Ukrywa się pod linkiem: http://www.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=5 oraz http://www.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=1 Rubina mam pod końcówką "14" A nyxa wcale.
Z kolei na australijskim mają inaczej poukładane... Pod "5" jest nyx - http://au.howrse.com/member/privateSale/?privateSaleId=5 A reszty w ogóle u mnie nie ma Oo
Tak z ciekawości - u was też te linki działają?
to fakt, dzikusy prawie wogóle nie dają diamentów.... ale, mi linki nie działają Hmm... Widocznie jednak każdy dostał spersonalizowane oferty Być może jak zniknie mi ta z Rubinem to na głównej stronie napiszą o RO | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Czw Kwi 25, 2013 5:31 am | |
| Mnie też linki nie działają. Jest napisane, że wystąpił błąd. | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Czw Kwi 25, 2013 7:48 am | |
| Oferta jest bardzo ciekawa i tania, ale jestem za biedna xDD | |
|
| |
Mania123321 Raczkujący
Nick w grze : Mania123321 Liczba postów : 58 Dołączył : 08/08/2012
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Wto Kwi 30, 2013 4:59 am | |
| U nas to już jest Niestety, ale ja nie dostałam takiej wiadomości :C Ma ktoś może nieaktywowany kod? | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Wto Kwi 30, 2013 5:51 am | |
| Też nie dostałam wiadomości :c | |
|
| |
damian2500 Nowy
Nick w grze : damian2500 Liczba postów : 24 Dołączył : 05/04/2013
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) Wto Kwi 30, 2013 6:09 am | |
| Ja dostałem tą wiadomość.Ale nie skorzystam XD
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) | |
| |
|
| |
| GRA - Prywatna sprzedaż tylko dla ciebie (serwer INT) | |
|