Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
Temat: Re: Reklama... Czw Kwi 25, 2013 7:41 am
Daje motywacje. A widzieliscie reklamę ING ?
https://www.youtube.com/watch?v=a6W2ZMpsxhg
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
Temat: Re: Reklama... Czw Kwi 25, 2013 8:17 am
I tak nic nie pobije tej reklamy, którą uważam za najbardziej denerwującą na świecie xD : https://www.youtube.com/watch?v=Ms5HJ3HzIqI
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
Temat: Re: Reklama... Czw Kwi 25, 2013 12:31 pm
Heheheh, dobre reklamy
I tak za NAJBARDZIEJ DENERWUJĄCĄ uważam reklamę.. Diohespanu Max. Jak się wsłuchacie, to pod koniec babka cicho gada "Diohespan Max" i tak w kółko. Nie dała mi spać po nocach o.x - klik!
Więcej ciekawych reklam? Chyba klasyczna już.. WSZYSTKO NA TIP TOP!
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
Temat: Re: Reklama... Czw Kwi 25, 2013 11:54 pm
Trzy reklamy, które mnie najbardziej denerwowały (na szczęście nie puszczają już żadnej z nich ;P) to oczywiście Always - Tip Top, WOŚP i Play, gdzie wszyscy udają pseudo-szczęśliwych i Plusa - Wyprzedasz-dasz-dasz-dasz?
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
Temat: Re: Reklama... Pią Kwi 26, 2013 12:57 pm
Reklama ING boska Mi bardzo podoba się reklama Princessy, to ,, Ty czy ja, ty czy ja, każdy inny"... itp. Tak pozytywnie nastawia.
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
Temat: Re: Reklama... Pią Kwi 26, 2013 1:24 pm
Mnie jeszcze strasznie to wkurza: https://www.youtube.com/watch?v=zcJDL8_3bhI
Gość Gość
Temat: Re: Reklama... Sob Kwi 27, 2013 5:41 am
Tutaj zacytuję Czarka Pazurę: "W zeszłym tygodniu, ja, po jednym bloku reklamowym, ja, nagle, dostałem takie bóle menstruacyjne...Niedziela, a ja dymam do apteki po Panadol!" (Cytat jest ze skeczu o podprogowym działaniu reklam)
Najbardziej mnie dziwi (wkurza to mnie nie tak bardzo)reklama Cisowianki Perlage: klik 1. Wzięli do reklamy Monikę Belluci. Do REKLAMY. ._. 2.Skąd we Włoszech Cisowianka? Cóż,nie mieli pomysłu na to,żeby zapromować swoją wodę jako "najbardziej królewską ze wszystkich",nawet jeśli woda(jako woda)nie ma smaku? Co do wkurzania-Wkurzają mnie najbardziej: reklama Pudliszki Kulki dobrze nadziane (swoją drogą,ta pani powinna go już w połowie wypowiedzi odesłać do ławki i wstawić pałę. I jak te dzieci tak szybko zmajstrowały te kartki? ) i rap "Bakuś do kieszonki" (często pokazywany na kanałach z bajkami). Chciałabym zabić tego hipopotama Kiedyś wkurzała mnie pozycja tak nienawidzona ze wszystkich- Reklama Plusa "Wyprzedasz? Dasz? Dasz?". Dzięki bogu,już nie puszczają ._.
I jeszcze jedno mnie dziwi:
blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
Temat: Re: Reklama... Czw Sty 23, 2014 7:03 am
MilkyWay napisał:
Tutaj zacytuję Czarka Pazurę: "W zeszłym tygodniu, ja, po jednym bloku reklamowym, ja, nagle, dostałem takie bóle menstruacyjne...Niedziela, a ja dymam do apteki po Panadol!" (Cytat jest ze skeczu o podprogowym działaniu reklam)
Najbardziej mnie dziwi (wkurza to mnie nie tak bardzo)reklama Cisowianki Perlage: klik 1. Wzięli do reklamy Monikę Belluci. Do REKLAMY. ._. 2.Skąd we Włoszech Cisowianka? Cóż,nie mieli pomysłu na to,żeby zapromować swoją wodę jako "najbardziej królewską ze wszystkich",nawet jeśli woda(jako woda)nie ma smaku? Co do wkurzania-Wkurzają mnie najbardziej: reklama Pudliszki Kulki dobrze nadziane (swoją drogą,ta pani powinna go już w połowie wypowiedzi odesłać do ławki i wstawić pałę. I jak te dzieci tak szybko zmajstrowały te kartki? ) i rap "Bakuś do kieszonki" (często pokazywany na kanałach z bajkami). Chciałabym zabić tego hipopotama Kiedyś wkurzała mnie pozycja tak nienawidzona ze wszystkich- Reklama Plusa "Wyprzedasz? Dasz? Dasz?". Dzięki bogu,już nie puszczają ._.
I jeszcze jedno mnie dziwi:
Kulki dobrze nadziane... Tak, supernadziane. Piąte miejsce w składzie: rybonukleotydy disodowe. Wzmacniają one smak 20 razy mocniej niż glutaminian sodu! Reklamy są coraz głupsze!
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
Temat: Re: Reklama... Pią Sty 24, 2014 11:51 am
Mnie rozwalała ta reklama pronto z plastrami xD szkoda że na youtube nie ma jej polskiej wersji...
blaze the cat Już coś wie
Nick w grze : blaze the cat Liczba postów : 128 Dołączył : 23/02/2013
Temat: Re: Reklama... Nie Lip 06, 2014 8:35 am
Insulan - radio. "Gryzdyna Szupufna, wracamy do tematu dnia" - fffuuu. Play, OBA MA, i inni.