Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ | |
|
+5MrsKopytko Szron ardnasak avrilka LadyArvena 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 4:25 am | |
| - Kowelan napisał:
- Witajcie wszyscy,
Lata lecą, a gra się zmienia
Nadszedł czas, abyśmy zaczęli rozważać ulepszenie Ośrodków Jeździeckich, ale chcemy najpierw dowiedzieć się które aspekty i funkcje Ośrodków Jeździeckich lubicie, a za którymi nie przepadacie.
Temat ten nie jest przeznaczony na sugestię bądź pomysły, w tej chwili pragniemy po prostu dowiedzieć się co lubicie, a czego nie, w obecnych OJ. Pozwoli nam to lepiej odpowiedzieć na Wasze zapotrzebowania oraz dokładniej ocenić obecną sytuację.
Jak wiecie, Ośrodki Jeździeckie są jedną z podstaw gry i zawierają one bardzo dużo innych, pomniejszych funkcji, w których może zostać jeszcze bardzo wiele zrobione.
To czego szukamy w tym temacie to odpowiedzi na pytania:
Które z funkcji Ośrodków Jeździeckich lubicie bądź nie lubicie?
Które z funkcji Ośrodków Jeździeckich uważacie za przydatne, a które za zbędne?
Które z funkcji Ośrodków Jeździeckich uważacie za praktyczne, a które za niepraktyczne?
Prosimy, abyście spróbowali być jak najbardziej precyzyjni i zwięźli w swoich wypowiedziach.
Powyższe pytania zadajemy do wszystkich społeczności Howrse na świecie, aby mieć pełny obraz Waszych zapotrzebowań i preferencji. Jest to pierwszy z kroków na drodze do kolejnych zmian na Howrse!
Dziękujemy za wszystkie opinie
Kowelan, Ow i cały zespół Howrse Źródło: KLIK Piszcie co wam nie pasuje, niech wiedzą co zmieniać Szczególnie ci co narzekali na prestiż zależny od ujeżdżania mogą teraz o tym wspomnieć. Mała wzmianka o zmianach z forum: - Spoiler:
Przy okazji w wątku o nowościach ktoś spytał Ow co z zmianami forum, czy znaja już jakiś termin. Jej odpowiedź: - Ow napisał:
- póki co, zebraliśmy Wasze opinie i sugestie i opracowujemy plan zmian.
Taki przeciętny czas od powstania planu do wprowadzenia w życie w grze zajmuje od 3 do 9 miesięcy Stąd raczej nie podajemy żadnych dat końcowych, bo coś może zająć mniej lub więcej czasu, niż zakładamy. Ale na pewno zmiany się pojawią za jakiś czas. Czyli nie jest źle. W najgorszej wersji do końca wakacji powinny wejść Ale to nie jest aż takie ciężkie i jakoś zmieniające rozgrywkę, więc może do wakacji się wyrobią
| |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 4:28 am | |
| Oni się pytają co lubimy a co nie? Aż trudno uwierzyć W sumie,ja nie mam nic do OJ,choć przyznam,że denerwujące jest dla mnie to,ze nie można kogoś wywalić z boksu nie niszcząc go | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 4:55 am | |
| też już tam parę osób o tym wspomniało Może jak dużo osób na coś ponarzeka to Ow przekaże akurat to wyżej. | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| | | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 5:18 am | |
| Zastanawiam się, czy to pytanie o OJ i wcześniej o forum nie ma związku z strajkiem z grudnia Wtedy narzekaliśmy, że nigdy nas o opinie nie pytają, zmieniają jak chcą, że nic nie zapowiadają, a mogliby chociaż ogólnie... | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 5:29 am | |
| Wow, pytają nas o opinię. Do OJ nie mam zastrzeżeń - jest dobrze. Mogliby zapytać o samą grę, czy atmosferę. | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 5:57 am | |
| OJ są ok. Tylko szkoda, że nie można już zmienić dyscypliny :c Wróciłabym do klasyku :C | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 7:01 am | |
| Nie mam nic do OJ mi tam wszystko pasuję |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 7:25 am | |
| ja tam wrzuciłam im swoje 3 grosze,a nóż podziała. Moze faktycznie zaczynają (w końcu) sie z nami liczyć ?
| |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 7:47 am | |
| Woow! Wreszcie się pytają nas o zdanie! Może wreszcie wzięli sobie, na pewno nie do serca, ale chociaż na poważnie nasze słowa i wszelkie strajki. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 7:48 am | |
| Najbardziej irytuje mnie ilość kupowanego łajna na nawóz, powinna być zwiekszona. Dwadzieścia razy kombinuj zanim kupisz zapasy. No i burze niszczące łąki. Ajak przy łąkach jesteśmy, to mogli by je odkupywać, nawet za 50% ceny, dlaczego musimy je niszczyć. Z boksami podobnie. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 7:53 am | |
| Moglibyśmy wybrać opcje OJ dla ras. Nie wszystkie przodują w ujeżdżaniu a tylko to jest liczone do lekcji ;/ |
| | | Turkawka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Turkawka Liczba postów : 169 Dołączył : 21/02/2013
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ Czw Kwi 25, 2013 9:16 am | |
| Ja bym optowała za możliwością oflagowania łąk na różne kolory (max 3?), żeby się mniej merdało we łbie przy ich większej ilości. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ | |
| |
| | | | GRA - pytanie o nasze opinie na temat OJ | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|