Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ulubione imiona koni! | |
|
+4Księżniczka Żulietta LadyArvena Szron Dżemik 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Ulubione imiona koni! Czw Kwi 25, 2013 12:15 pm | |
| - Kowelan napisał:
- Witajcie!
Mamy do Was pewne zapytanie, które pojawiło się niedawno pośród naszego Zespołu.
Zastanawialiśmy się, jakie jest Wasze ulubione imię dla konia?
Jeśli otrzymalibyście nowego, rzeczywistego konia, jakbyście go nazwali? Powiedzcie nam jakie imiona koni naprawdę lubicie. Czy są jakieś imiona koni, które uważacie za wyjątkowo popularne?
Dajcie nam znać w tym temacie, a kto wie, być może pewnego dnia pojawi się jakiś specjalny koń, o ulubionym przez Was imieniu!
Pozdrawiam ciepło! W imieniu całego zespołu gry, Kowelan |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Czw Kwi 25, 2013 12:20 pm | |
| Amber i Strzała Owlient spamuje! Jest już taki wątek! Klik! |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Czw Kwi 25, 2013 12:22 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- Amber i Strzała
Owlient spamuje! Jest już taki wątek! Klik! Ale o jest o imieninach dla koni a oni chcą zrobić naszego ulubionego konia w grze ;] Czy tylko ja spodziewam się spamu dzieciaków na temat stworzenia Ruffian ? |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Czw Kwi 25, 2013 12:23 pm | |
| Szkoda, że mam zablokowane forum na zawszę, bo bym dała fajne imię. Mógł by ktoś za mnie? Jakby co to Little Runaway, gdyby ktoś chciał pomóc. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Czw Kwi 25, 2013 12:30 pm | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Czw Kwi 25, 2013 1:33 pm | |
| |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Czw Kwi 25, 2013 11:42 pm | |
| Nieeee, tylko nie Ruffian! Niech zostawią tę biedną klacz w spokoju! Co do imienia: zawsze lubiłem Rocky. ;DD | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Pią Kwi 26, 2013 12:17 am | |
| - JadeXDD napisał:
- Szkoda, że mam zablokowane forum na zawszę, bo bym dała fajne imię.
A dawno cię zablokowali? Bo wtedy mogłabyś pisać, że to nie fer, że człowiek się zmienia, a taka kara była niewspółmierna do winy itp. Może by ci już oddali dostęp? | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Pią Kwi 26, 2013 1:53 am | |
| Szczerze mówiąc imię Ruffian mi się podoba ale, niech nie robią ruff na specjalnego bo inni pomyślą że im więcej petycji tym większa szansa | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Pią Kwi 26, 2013 5:32 am | |
| Ja też myślę, że większość chce Ruffian.. W sumie nie brzmi źle, ale dla mnie byłoby to przesadą. Mam kilku ulubieńców w mojej stadninie - Angel, Jasmina, Gironino, Campari, Fair Play, Nugat, Lider, Gipsy, Gina, Kasztana ( i wszystkie według mnie, niestety się nie nadają ) | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Pią Kwi 26, 2013 10:31 am | |
| A ja jestem pewna ,że nie będzie boskiego konia Ruffian Fakt,fajne imię,fajna klacz,ale to raczej nie jest typowo gra wyścigowa (żeby mnie źle niezrozumiane: tak,gra o koniach,zresztą najlepsza w internetach i też są tam wyścigi dla koni ale nie jest typowo wyścigowa,że tylko wyścigi i wyścigi,zero hodowli,bla bla ). | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Pią Kwi 26, 2013 10:33 am | |
| Może być jako maść bonusowa z narzuconym imieniem |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Pią Kwi 26, 2013 12:49 pm | |
| Ja uwielbiam te 3 imiona : - Vegazo - Anastazja - Conrad | |
| | | ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Sob Kwi 27, 2013 12:51 am | |
| Moje ukochane koniki: Kasandra Maxima Nike Kaprys <33 | |
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Sob Kwi 27, 2013 10:55 am | |
| - LadyArvena napisał:
- JadeXDD napisał:
A dawno cię zablokowali? Bo wtedy mogłabyś pisać, że to nie fer, że człowiek się zmienia, a taka kara była niewspółmierna do winy itp. Może by ci już oddali dostęp? W ferie, 7 lutego. Jak do nich wtedy pisałam to odpisali coś takiego: Witaj, dziękujemy za zgłoszenie. Konto zostało zablokowane na stałe i nie zostanie odblokowane. Z wyrazami szacunku, Zespół Howrse A teraz się zastanawiam, o co im chodziło z tym kontem. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Sob Kwi 27, 2013 11:17 am | |
| - JadeXDD napisał:
- LadyArvena napisał:
- JadeXDD napisał:
A dawno cię zablokowali? Bo wtedy mogłabyś pisać, że to nie fer, że człowiek się zmienia, a taka kara była niewspółmierna do winy itp. Może by ci już oddali dostęp? W ferie, 7 lutego. Jak do nich wtedy pisałam to odpisali coś takiego: Witaj, dziękujemy za zgłoszenie.
Konto zostało zablokowane na stałe i nie zostanie odblokowane.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse A teraz się zastanawiam, o co im chodziło z tym kontem.
Za co Cię oni zablokowali. No bez jaj,za przeproszeniem. Trolle,to sobie mogą śmigać i spamować forum kiedy zechcą,a osoba uczciwa,która raz coś zrobiła (na pewno nie celowo albo wcale nic nie zrobiła) ma bana dożywotniego?No błagam.. Przepraszam za SPAM,musiałam się wypowiedzieć Co do imion,moim zdaniem powinni oni dać,na cześć jakiś 'wielkich' koni W ten sposób gra stała by się bardziej realistyczna. | |
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! Sob Kwi 27, 2013 12:47 pm | |
| - Koszatka napisał:
- JadeXDD napisał:
- LadyArvena napisał:
- JadeXDD napisał:
A dawno cię zablokowali? Bo wtedy mogłabyś pisać, że to nie fer, że człowiek się zmienia, a taka kara była niewspółmierna do winy itp. Może by ci już oddali dostęp? W ferie, 7 lutego. Jak do nich wtedy pisałam to odpisali coś takiego: Witaj, dziękujemy za zgłoszenie.
Konto zostało zablokowane na stałe i nie zostanie odblokowane.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Howrse A teraz się zastanawiam, o co im chodziło z tym kontem.
Za co Cię oni zablokowali. No bez jaj,za przeproszeniem. Trolle,to sobie mogą śmigać i spamować forum kiedy zechcą,a osoba uczciwa,która raz coś zrobiła (na pewno nie celowo albo wcale nic nie zrobiła) ma bana dożywotniego?No błagam.. Przepraszam za SPAM,musiałam się wypowiedzieć
Co do imion,moim zdaniem powinni oni dać,na cześć jakiś 'wielkich' koni W ten sposób gra stała by się bardziej realistyczna. Zbanowali mnie za coś czego nie zdradzę. Nie chcę żebyście wiedzieli. LadyArveno, Koszatko. Gdy napisałyście swoje wypowiedzi, to znowu zachciało mi się zresetować moje konto. Jednakże nie potrafię. Jutro minię rok istnienia mojego konta. Ale może przestańmy spamować. Jakby ktoś chciał mi doradzić, to niech kliknie TUTAJ, DOKŁADNIE TUTAJ. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ulubione imiona koni! | |
| |
| | | | Ulubione imiona koni! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|