Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wybór technikum | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
boniowata Już coś wie
Nick w grze : boniowata Liczba postów : 186 Dołączył : 09/07/2011
| Temat: Wybór technikum Pią Kwi 26, 2013 5:51 am | |
| Myślałam o technikum organizacji reklamy, ponieważ jest to fajny, kreatywny kierunek. Dobry pomysł? Jakie znacie inne ciekawe kierunki techników? Najlepiej takie po których będzie można znaleźć pracę, lub pójść dalej i potem na tym zarobić. Nie chcę iść do liceum. Teraz po liceum pracy pewnie nie znajdę a rodzice do końca życia utrzymywać mnie nie będą | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Wybór technikum Pią Kwi 26, 2013 6:37 am | |
| To wcale nie jest tak, że po LO nie znajdziesz pracy. Ponoć właśnie w technikum mniej się uczy (przeważa dostosowywanie do wybranego zawodu), a jeżeli nie znajdziesz pracy w tej właśnie wymarzonej organizacji reklamy, to może być problem Ale ja powiem od siebie, że jest dużo ciekawych kierunków. W technikum w moim mieście są takie opcje: - Cytat :
- technik spedytor
technik handlowiec technik ekonomista technik mechanik technik informatyk a z tego co widziałam, to np. w Legnicy jest technikum weterynaryjne, też fajna sprawa | |
| | | boniowata Już coś wie
Nick w grze : boniowata Liczba postów : 186 Dołączył : 09/07/2011
| Temat: Re: Wybór technikum Pią Kwi 26, 2013 7:17 am | |
| Właśnie o to chodzi. W technikum zdobywasz doświadczenie przez praktyki itp. którego nie zdobędziesz w LO a nikt nie chce przyjmować do pracy osób które trzeba szkolić od zera bo na to trzeba wydać pieniądze. Biorą kogoś kto już to potrafi Po organizacji reklamy można pracować w wielu miejscach. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wybór technikum | |
| |
| | | | Wybór technikum | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|