Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Znaczniki HTML dozwolone w Horwse?

Go down 
AutorWiadomość
paulam97
Raczkujący
paulam97

Nick w grze : paulam97
Liczba postów : 74

Znaczniki HTML dozwolone w Horwse? Empty
PisanieTemat: Znaczniki HTML dozwolone w Horwse?   Znaczniki HTML dozwolone w Horwse? I_icon_minipostNie Kwi 28, 2013 9:25 am

Po tych zmianach HTMLa (dość dawnych, ale piszę teraz) nie wiem w końcu jak robić ramki i inne !cenzura!ły na prezentacji. Chodzi o to, że wcześniej miałam "szablony" zapisane w notatniku i po prostu kopiowałam odpowiednią ilość kodów do ramek i było ok, rozciągało się normalnie itp. A teraz jakbym zrobiła ten stary kod (którego i tak już nie mam...) to ramki jeśli w ogóle wyjdą to są pod prezentacją. Poza tym nie mogę ustawić dobrych wymiarów tła, jakie wymiary powinna mieć prezentacja, żeby nie trzeba było jej przesuwać, żeby idealnie pasowała?

Podsumowując: szukam kogoś, kto może mi napisać aktualne kody do ramek i ogólnie jakiś przykładowy kod do prezentacji z jedną i kilkoma ramkami. Poza tym chciałam się upewnić: nie ma już możliwości rozciągania ramek ręcznie? Trzeba to robić zmieniając wymiary w kodzie HTML?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=102765
Gość
Gość
Anonymous

Znaczniki HTML dozwolone w Horwse? Empty
PisanieTemat: Re: Znaczniki HTML dozwolone w Horwse?   Znaczniki HTML dozwolone w Horwse? I_icon_minipostNie Kwi 28, 2013 1:32 pm

wszystko jest na tej stronie:
http://poradnik-html.strefa.pl/
gorąco polecam, sama się z tej strony nauczyłam nowego HTML-u.
Powrót do góry Go down

Znaczniki HTML dozwolone w Horwse?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Wiek na horwse
» Gra taka jak horwse tylko o psach
» Jeżeli skasuję z historri moją grę w Horwse, to czy będę
» Kod HTML
» kod html

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach