Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Grafika od Divide | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Grafika od Divide Nie Kwi 28, 2013 10:41 am | |
| Wykonuję awatary dla Sleewalker Fundation Zwykły: 2 000 Eq lub dowolna rzecz z CR Ruchomy: 5 000 Eq lub dowolna rzecz z CR
Robię też prezentacje dla własnego zysku 5 000 Equus zwykła (HTML do 2 ramek) 20 000 Equus/1 kupon ruchoma (1 ramka z HTML)
Oraz inne pierdółki 1x PD dowolna rzecz z CR- Podpisy na ZM Siodło Szyte na miarę- Bannery, nagłówki na Blogi
Wszelkie przykłady grafik podaję na poczcie prywatnej na Howrse- Divide
UWAGA! Zamawiając prezentację mogę dorobić darmowy awatar
Jeśli chodzi o zdjęcia, mam nadzieję, że podająć mi link do zdjęcia masz zgodę na jego używanie. Jeśli nie masz zdjęć, możesz skorzystać ze zdjęć Vikarus z dA na których używanie mam pozwolenie. Mowa o tych zdjęciach. Tylko z tego folderu
| |
| | | Avima Już coś wie
Nick w grze : Quaro Liczba postów : 128 Dołączył : 19/01/2013
| Temat: Re: Grafika od Divide Nie Kwi 28, 2013 10:53 am | |
| No więc ja poproszę jeden avatar zwykły i jedną prezke z HTML do 2 ramek. Avatar i prezka mają pasować do siebie. Tylko wszystko z loginem Quaro.
Ostatnio zmieniony przez Avima dnia Nie Cze 02, 2013 11:27 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Grafika od Divide Nie Kwi 28, 2013 10:57 am | |
| | |
| | | Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Grafika od Divide Nie Kwi 28, 2013 11:31 am | |
| - Avima napisał:
- Dobra poproszę 25 avatarów z czego 10 to mają być ruchome oraz 75 prezek ruchomych
Wykonuję po jednej sztuce awataru, nie masowo tak samo jak prezentacje, po jednej nie więcej | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Grafika od Divide | |
| |
| | | | Grafika od Divide | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|