| Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! | |
|
+16wilczyca1000 Marsh gwiazda2002 EREIS Jetrel ardnasak Divide wercia d Pati...xd AyaKey MrsKopytko Mika_TLR zuzu_zozol Szron EveDallas tinolandia 20 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Nie Maj 05, 2013 2:28 pm | |
| Będąc dzisiaj w sklepie (w TESCO) weszlam w dzial z sokami i napojami .Jest tego tam od groma.Zainteresował mnie jeden napój firmy tymbark.Zainteresowal mnie napój o nazie Kaktus ,jest bardzo dobry i juz caly karton jest wypity.Jest naprawde dobry a kosztuje zaledwie 4 zl za litr .To nie jedyny dobry napoj promowany w telewizji czy w internecie,jest wiele smaków ktore przypadną nam do gustu.Firm produkującym napoje jest wiele ,najbardziej znanymi jest chyba tymbark,cappy,pepsi,coca-cola i wiele.innych.Chcialabym abyscie wypisali wasze ulubione soki i napoje ,ale chcialabym zeby byly to bardziej typowe napoje typu sok a nie pepsi bo chyba.kazdy pil ją kiedys,ale.jesli nie ro zapewne kiedys ją spróbuje! Więc podzielmy sie swoimi ulubionymi napojami,jaki mają smak ,wygląd ,kolor oraz z jjakiej są firmy! | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Nie Maj 05, 2013 11:09 pm | |
| Żurawina <3 Ogólnie pijam Tymbarki, Frugo (rushoffe <3) i multum soków pokroju Kubusia i pysia | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Nie Maj 05, 2013 11:31 pm | |
| Kaktus faktycznie jest dobry, ale spróbuj też inne soki Tymbarka z serii "Owoce świata". Kiwi jest też pyszne! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 1:50 am | |
| Ja od jakichś dwóch lat piję kaktusa xd No a tak to Frugo, Tymbark (malina mięta <3)... Nwm, no Kubuś |
|
| |
tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 4:53 am | |
| Wie ktoś jak smakuje napój z granatu? | |
|
| |
zuzu_zozol W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Bośka Liczba postów : 326 Dołączył : 09/04/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 6:55 am | |
| Pyszotowe : - Soczki:
Ostatnio zmieniony przez zuzu_zozol dnia Czw Lip 11, 2013 7:41 am, w całości zmieniany 4 razy | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 6:58 am | |
| weźcie róbcie spoilery albo podajcie linki do zdjęć- 1 komentarz cała strona LUDZIE!! | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 7:30 am | |
| Ja pijam głównie wodę Żywiec Zdrój, niegazowaną. Ale jak już sięgam po jakiś sok to po: - Owoce świata, wszystkie : Mango, Żurawina, Liczi, Kiwi, Kaktus... -Frugo albo ROKO -Kubusie, malinowe albo truskawkowe -Tymbarki Cytryna-mięta. | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 7:53 am | |
| Ja tak samo jak Kopytko najczęściej pijam wodę.Czasem tylko pijam soki : - Cappy (pomarańczowy) - Frugo (pomarańczowe i zielone <3) - Kubusie; multiwitamina albo pomarańcza (te w plastikowych butelkach) - Tymbark Liczi <3 | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 8:46 am | |
| Ja też częściej pije wodę, ale sokami oczywiście nie pogardzę. A jeśli chodzi o jakie to: - Tymbark pomarańczowy i wszystkie z serii Owoce Świata (mango dum dum dum dum, tymbark dum dum dum dum xd) - FRUGO (wszystkie, ale najbardziej gustuje w żółtym) - Pysio (wszystkie smaki) - Kubuś (wszystkie smaki) - Leon (wszystkie smaki) - Life (zielony) - Cappy (pomarańczowy) | |
|
| |
wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pon Maj 06, 2013 9:00 am | |
| Tymbark (najczęściej jabłko - mięta, ale jak nie ma tych w sklepie, to pozostałe także ) Frugo (zielone, oczywiście) Cappy (różne) No i Kubusie, Jupiki i takie w dwulitrowych butelkach | |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Maj 08, 2013 8:05 am | |
| - tinolandia napisał:
- Wie ktoś jak smakuje napój z granatu?
Jak dal mnie to jak lekarstwo. Dzisiaj z ciekawości kupiłam... ;_; | |
|
| |
Divide Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Divide Liczba postów : 414 Dołączył : 16/01/2013
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Maj 08, 2013 9:13 am | |
| Tymbarki, ktoś wie może co ze smakiem: "Jabłko-Agrest" ? Frugo, szczególnie czarne ♥.♥ | |
|
| |
ardnasak Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ardnasak. Liczba postów : 671 Dołączył : 22/01/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Maj 08, 2013 10:33 am | |
| ~ FRUGO ~ Cappy ~ Lipton ~ Kubusie ~ lemoniady tymbark | |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Maj 08, 2013 2:17 pm | |
| Jestem silnie uzależniona od Lipton Ice Tea Green:C | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Maj 08, 2013 2:51 pm | |
| Jestem uzależniony od napojów energetycznych, szczególnie Be Power. |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Maj 08, 2013 3:46 pm | |
| Bobo frut | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Czw Maj 09, 2013 8:40 am | |
| Koffam frugo. <3 A w szczególności białe, czarne i zielone. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Czw Maj 09, 2013 9:27 am | |
| FRUUGOO ZIELONE IS THE BEST . |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sob Cze 29, 2013 12:10 pm | |
| Kocham Kaktusa i żurawine a z tymbarków jabłko winogrono ♥ | |
|
| |
Marsh Już coś wie
Nick w grze : Flip Flap, ale nie wchodzę... Liczba postów : 190 Dołączył : 07/05/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Nie Cze 30, 2013 1:59 am | |
| Hmpf? No to: ~ czarne frugo :3 ~ tymbark: malina-mięta ~ kaktusa (jakoś tak od ponad 2 lat xd) ~ cappy: pomarańcza | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Lip 10, 2013 9:31 am | |
| Koffam tymbrkii a w szczególności Kaktus i malina-mięta <3 . |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Lip 10, 2013 11:31 am | |
| - Kawa <3 - Czekolada na gorąco (koniecznie Wedel)<3<3<3 - Herbatka (zielona, Earl Grey, czarna, smakowe. Na zimno, ciepło, z owockami (tak, są takie opcje...xD) itd.) - Różne napoje m.in. Cappy truskaffka.*.* - Nestea mango Na razie to wszystkie jakie pamiętam, a mam ich całe mnóstwo... Piłam Tymbark granat i muszę przyznać, że mi nie smakował, za to liczi, kaktus i kiwi <3. I jak ktoś chwyci żart: Szkocka (- Hetty z NCIS: Los Angeles) |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Lip 10, 2013 1:34 pm | |
| Wszelkie Tymbarki i oranżada Heleny Uwielbiam również kwas chlebowy, ooo... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Lip 10, 2013 1:43 pm | |
| Kwas chlebowy też jest super, chociaż osobiście wolę podpiwek mniej słodki. |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sro Lip 10, 2013 5:09 pm | |
| Only Voooooodka. Żartuję.
Tymbark, Frugo, Kubusie.. Chociaż w domu i tak w większości piję wodę smakową ;3 | |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sob Sty 04, 2014 5:05 am | |
| Mi najbardziej smakuje Tymbark Granat, ponieważ smakuje jak guma ze sklepiku szkolnego. Wracają daaawne czasu. :3 | |
|
| |
El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Sob Sty 04, 2014 5:18 am | |
| - Divide napisał:
- Tymbarki, ktoś wie może co ze smakiem: "Jabłko-Agrest" ?
Frugo, szczególnie czarne . Uwielbiam tymbark jabłko-agrest ^^ Czasem ciężko go u mnie dostać ale warto polatać po sklepach i się naszukać. Tylko ostrzegam, nie każdemu podchodzi ten smak. A ja staram się nie pić czegoś takiego, przeraża mnie skład tych soków i napoi. Jak już to soki marchewkowe albo soki przecierowe, ale czymś okropnie słodkim jak te np. tymbaki od czasu do czasu nie pogardzę. U mnie w domu piję się wodę, a ze mieszkamy blisko czeskiej granicy to kupujemy tylko tam Woda Mattoni albo Dobra Voda. A smaki? Gruszkowa, winogronowa, kasztanowa, lipowa, czarny bez, morela albo mango ;p | |
|
| |
Dainfen Już coś wie
Nick w grze : Zielona Tarantula Liczba postów : 253 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! Pią Sty 17, 2014 1:30 pm | |
| Pamiętam, gdy kiedyś na Zielonej Szkole w drugiej klasie szkoły podstawowej pojechaliśmy do Ustki. Zjadłam tam chyba metrową zapiekankę za ok. 7 złotych (musiały pomagać dziewczyny) i kupiłam sobie Cappy o smaku trawy cytrynowej i kaktusa. Gdy już wypiłam ciągle wąchałam butelkę. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! | |
| |
|
| |
| Soki i napoje w niesamowitych smakach i kolorach! | |
|