Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Robota... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
lilkowa123 Raczkujący
Nick w grze : lilkowa123 Liczba postów : 71 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Robota... Sob Maj 11, 2013 10:29 am | |
| 1.Co lubicie robić na przerwie?
Ostatnio zmieniony przez lilkowa123 dnia Sob Maj 11, 2013 12:38 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Robota... Sob Maj 11, 2013 10:56 am | |
| 1. W nic nie gram na przerwie, gimnazjum to nie miejsce na to. 2. tenis |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Robota... Sob Maj 11, 2013 11:10 am | |
| To nie przedszkole, więc wszyscy zamulają w Pou Które swoją drogą było modne ponad pół roku temu. |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Robota... Sob Maj 11, 2013 11:42 am | |
| A nie wystarczy zwyczajna rozmowa? U mnie nikt w nic nie gra i nie bawi się na przerwach. o.O | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Robota... Sob Maj 11, 2013 12:02 pm | |
| To gimbaza, tu raczej nie ma gdzie i w co grać. Od czasu do czasu bibliotekarka (czyt. Moja Kochana Wychowawczyni) pozwala nam zagrać w karty w bibliotece, bo nauczyciele są jakoś dziwnie uczuleni na karty i drą się zawsze, gdy próbujemy grać na korytarzach A prócz grania najlepsza jest chyba najzwyklejsza rozmowa, wyjście na podwórko czy sprint do sklepiku, albo nawet dyskusja na temat "dlaczego podoba mi się ta piosenka, a na głos tamtej mam mdłości". Generalnie nie mamy za dużo czasu na takie zabawy, bo: a) chyba za stare konie jesteśmy, żeby bawić się lalkami b) dużo czasu zabiera przepisanie nieodrobionych zadań ^^" c) przerwy są krótkie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Robota... | |
| |
| | | | Robota... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|