Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Czerwcowy kucykorożec

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

Czerwcowy kucykorożec Empty
PisanieTemat: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 8:57 am

Witam Smile Zacznę od tego, ze nigdy nie miałam bliższej styczności z Przestrzenią Twórczą (nie licząc głosowania na prace i wyboru maści dla swoich koni). Ostatnio jednak zaczęłam interesować się pracami innych graczy i z czasem zrodził się pomysł, żeby stworzyć coś samemu. Jako że najpewniej czuję się w grafice wektorowej, postanowiłam zrobić maść dość prostą i nieskomplikowaną. Mam nadzieję jednak, ze się Wam spodoba. Jestem zdecydowana na 80% aby ją wysłać. Mam trochę wątpliwości, ale myślę, że to normalne przy pierwszej maści. Dlatego proszę, żebyście powiedzieli mi, co o niej sądzicie. Myślicie, że przejdzie do głosowania? Jak byście ją ocenili? Mam może coś dodać, poprawić? Liczę na Was Very Happy Temat założyłam w dziale z pracami ukończonymi, ale nie ma problemu z tym, żebym coś pozmieniała - do czerwca jest jeszcze trochę czasu.

Czerwcowy kucykorożec Mawodny

Czekam na Wasze opinie, konstruktywna krytyka mile widziana! Smile
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 9:27 am

Ja bym zaokrągliła trochę róg, ale ja się nie znam Razz A tak, to jest przecudowna Very Happy
Powrót do góry Go down
ebonita
Główny Grafik
ebonita

Nick w grze : ebonita
Liczba postów : 787

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 10:32 am

pod względem jakości nie mam do czego się przyczepić, jest estetyczne i ładne

nie wiem tylko czy nie znajdzie się ktoś kto skojarzy tego kucyka z jakimś ponym czy innym kucykiem z tych nowoczesnych "bajek" i nie zgłosi plagiatu ... mam nadzieję że nie Smile

następnym razem nie musisz wysyłać takich gigantów do oceny (zwłaszcza kiedy nie mają zbyt wielu szczegółów Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2069159
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 10:39 am

obawiam się nadgorliwości - ktoś, tak jak pisze Ebonita, może Cię zgłosić jako plagiat czy tam fan-art
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 11:14 am

Cóż, widziałam już w głosowaniu kilka dosłownie wyciągniętych z bajki My Little Pony kucyków. Moja praca przedstawia bardziej konika w stylu chibi, ale macie rację, że zdarzają się osoby przewrażliwione. Warto zaryzykować, czy lepiej się wstrzymać i nie narazić na bana na CP?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 11:20 am

Nie bój się, to nie wygląda jak kucyk pony...możesz go spokojnie wysłać. Dla porównania:
kucyk pony (z dA)
http://th09.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/258/1/a/blossomforth_by_inuhoshi_to_darkpen-d5es1pk.png
twój kucyk
https://2img.net/r/ihimg/a/img515/2876/mawodny.png
Very Happy

Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 11:28 am

Dzięki appleberry, ale wiem jak dokładnie wyglądają kucyki z MLP Wink Chodzi tylko o to, że niektórzy ludzie mogą moją pracę i tak potraktować jako plagiat, mimo, że nie jest to typowy "kucyk pony".
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipostPią Maj 17, 2013 11:44 am

Piękne!!! Czerwcowy kucykorożec 3894492112
Ja chcę konia o takiej maści!!! Czerwcowy kucykorożec 4074547142
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Czerwcowy kucykorożec   Czerwcowy kucykorożec I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Czerwcowy kucykorożec
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-