Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czerwcowa CP | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| | | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Czerwcowa CP Sob Maj 18, 2013 12:17 am | |
| W porównaniu z poprzednimi zakutymi w metal i materiał, ten jest duuuuuuuuużo lepszy anatomia bardzo dobra, jedynie zad i tylne nogi troche za małe w porównaniu do reszty. ogon zbyt uproszczony (ten cień pod tyłkiem wygląda nieciekawie), mało wyraziste włosy (ogon i grzywa widać że wycięte z kawałka koloru, zbyt jednolite) róg juz chyba się nie zmieści (albo konik będzie miniaturowy) zmienianie koloru oryginalnemu koniowi z reguły nie wychodzi korzystnie. | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Czerwcowa CP Sob Maj 18, 2013 3:12 am | |
| Z grzywą i ogonem męczę się już od ponad dwóch tygodni i za nic nie chce wyjść. To już czwarta i najlepsza w porównaniu do poprzednich wersji. Spróbuję jeszcze dziś coś zrobić, może się uda. | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Czerwcowa CP Czw Maj 30, 2013 2:30 pm | |
| A więc tak, trochę to trwało, ale myślę, że grzywa i ogon wyglądają teraz o niebo lepiej Choć to zostawiam do waszej oceny. Zrobiłam też dwie wersje tego samego konia. Oczywiście wyślę tylko jednego. I tu pojawia się problem. Bo nie mam pojęcia, którego wybrać Nie wiem, może wy zdecydujecie bo mi to pewnie zajmie wieki xD Wersja I (Anioł): Wersja II (Demon): Anke5 | |
| | | Julitta12 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Joona Liczba postów : 362 Dołączył : 13/04/2013
| Temat: Re: Czerwcowa CP Czw Maj 30, 2013 2:40 pm | |
| Łał Ten konik jest niesamowicie cudny Tylko trochę nie podoba mi się to dolne, lewe kopytko. Możesz spróbować je poprawić? Moim zdaniem o wiele lepsza jest te wersja I . | |
| | | Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: Czerwcowa CP Sob Cze 01, 2013 3:55 pm | |
| Julitta12 - Dzięki ^^ Co do tego tylnego lewego kopyta to wydaje mi się, że jest w porządku. Ogólnie postanowiłam wysłać wersję I pod nazwą " Dangerous " Jak tylko przejdzie do głosowania to prosiłabym o wasze głosy ^^ | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czerwcowa CP | |
| |
| | | | Czerwcowa CP | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|