Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Najszybsze piosenki... | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Najszybsze piosenki... Pon Maj 20, 2013 6:40 am | |
| Tak jak w temacie. Dajecie linki do swoich piosenek, które waszym zdaniem są śpiewane przynajmniej w jednym fragmencie bardzo szybko. Jak na razie moim faworytem jest to oto japońskie cacko: klik |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Najszybsze piosenki... Pon Maj 20, 2013 6:49 am | |
| Nie sądzę, by wokaloidy i inne mocno podrasowywane komputerowo utwory były dobrymi przykładami, bo to się komputerowo poprawia, a sam wokalista nie jest taki szybki (o ile w ogóle jest tam wokalista) Hm. No na pewno będzie to Chop Suey od SOAD . Wgl duża część ich piosenek jest szybka. Serj nieźle nawija Do tegoooo... Najkrótsza piosenka na świecie, czyli You Suffer zespołu Napalm Death. Nie wiem, jak wokalista zdążył to zaśpiewać XD No i nie mogę zapomnieć o Garden of Eden Gunsów. Super piosenka Jak sobie przypomnę więcej, to dospamuję! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Najszybsze piosenki... Pon Maj 20, 2013 6:56 am | |
| Dużo tego. Pewnie i ja takie bym wymieniła, gdyby nie moja oś czasowa poznawania muzyki: radio-dwa zespoły (Skillet i Imagine Dragons)-poznanie Ejli, czyli japońska muzyka-> Po prostu gdy słyszałam słowo "metal" to od razu myślałam "Behemoth", SOAD z tym samym(ale masz rację, Tankian to umie nawijać )mi się kojarzyło, a Guns n' Roses czy inne uważałam za ciut stare... Tak BTW-Czy słowa "You Suffer" nie składają się z jednego zdania "You Suffer...but why?"? Choć prawda, szybkie to to. xD |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Najszybsze piosenki... Pon Maj 20, 2013 7:34 am | |
| Milky, też kiedyś wychodziłam z założenia, że metal=Behemoth i żarcie kotów Ale potem jakoś się przekonałam i do metalu, i do starszego rocka i już jakoś to idzie. No faktycznie, ponoć w "You Suffer" padają właśnie te słowa, ale najlepsze jest to, że ja słyszę tylko "UUOA!" i tyle XD Już nawet przy Chop Suey więcej rozumiem.. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Najszybsze piosenki... Pon Maj 20, 2013 1:15 pm | |
| Sonata Arctica - wolf & raven jest dość szybka oraz 8th Commandment tego samego zespołu. A to You Suffer...to ma jakieś słowa? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Najszybsze piosenki... | |
| |
| | | | Najszybsze piosenki... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|