Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Popsuty czat (?)

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Don Omar
Nowy
Don Omar

Nick w grze : Nie gram już ;p
Liczba postów : 16

Popsuty czat (?) Empty
PisanieTemat: Popsuty czat (?)   Popsuty czat (?) I_icon_minipostPią Maj 24, 2013 8:45 am

Cześć Very Happy
Chciałbym spytać,dlaczego czat u mnie zniknął? Surprised Sad
Wczoraj weszłem,napisałem "Dobry wieczór"chciałem spytać jak coś "odcofać" ale już nie trzeba,aż nagle nic nie mogłem napisać,odświeżyłem stronę i czatu nie ma pale

Niby mi na tym nie zależy,aczkolwiek na pewno inni użytkownicy korzystają z czatu,a jeśli u nich też się zepsuł,to może pomoże im ten wątek Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Popsuty czat (?) Empty
PisanieTemat: Re: Popsuty czat (?)   Popsuty czat (?) I_icon_minipostPią Maj 24, 2013 8:54 am

Z tego co widzę, to masz na niego bana. Widocznie podczas pobytu na czacie coś zbroiłeś i jakiś mod to wyłapał.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Gość
Gość
Anonymous

Popsuty czat (?) Empty
PisanieTemat: Re: Popsuty czat (?)   Popsuty czat (?) I_icon_minipostPią Maj 24, 2013 9:03 am

Jeśli nie masz czatu, to masz bana, RAFAXSIE. Wybacz, ale każdy wie, że to Ty. Weszłem? No cóż, cóż, cóż, już to pisałeś Wink
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Popsuty czat (?) Empty
PisanieTemat: Re: Popsuty czat (?)   Popsuty czat (?) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Popsuty czat (?)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: