Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Przedszkole i OT

Go down 
AutorWiadomość
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

Przedszkole i OT Empty
PisanieTemat: Przedszkole i OT   Przedszkole i OT I_icon_minipostNie Sie 07, 2011 9:05 am

Jeśli chcesz, mogę zaopiekować się Twoim źrebakiem w wieku kilka godzin - 3 lata. Potrafię powiększyć PG konia o 1.20. Mam niemałe doświadczenie szczególnie w wyhowywaniu źrebaków czystej krwi arabskiej i achał-tekińskich, ale zajmę się dobrze końmi wszystkich ras i mieszańcami. Potrafię zapewnić odpowiednią opiekę nawet kilkugodzinnym źrebakom.

U mnie Twój maluszek będzie mógł się najeść i wybiegać oraz troszkę poduczyć. Możesz mieć pewność, że będzie tu bezpieczny.

Po skończonym pobycie Twój koń będzie silny, wypoczęty i gotowy do wygrywania zawodów! Nieważne, jakiej płci czy rasy, na pewno pobyt u mnie dobrze mu zrobi!

CENNIK:
codziennie zajmuję się 1 raz (trening 1 tydzień, pobyt od 1 tyg. do 10 dni, cena taka sama) - 400 Equus
za każdy minus 1 dzień - plus 70Eq
Trening Jednodniowy (oczekiwanie oddzielnie) - 850Eq

Cena do negocjcji. Oferuję też ZNIŻKI dla stałych klientów. Dodatkowo mogę pokryć Twoją klacz jednym z moich ogierów. Podniesie to cenę pobytu od 200 do 2000Eq, w zależności od ogiera oraz rasy Twojej klaczy.

Dodatkowe uwagi:

- Musisz mieć co najmniej trzy punkty karmy, by przekazać mi konia.

Metoda płatności:

Ja kupuję od Ciebie źrebaka za 500Eq. Po wyznaczonym czasie odsprzedaję Ci go za 500Eq+cena pobytu.

Do treningu przedszkola możesz dodać Trening Dodatkowy, aby Twój źrebak od razu po wyjściu z Ośrodka był gotowy do zawodów. Taki trening trwa od wieku 1 roku i 8 miesięcy do sześciu-dwunastu lat. Przedszkole połączone z OT jest dużo droższe, ponieważ zapewniamy

- Ekwipunek

-Zakwaterowanie w OJ na dłużej

Oraz opcjonalnie

-przedmioty z CR (wysyła klient)

-dowód ukończenia (darmowy)

-Inne rzeczy Smile

Zapraszam! Cena do ustalenia przez PW, ale nieduża!

W sytuacjach wyjątkowych (właściciel konia nie odkupuje go 10 dni lub kasuje konto itp.) konie zostają oddane do adopcji (czyt. notkę Schronisko)

Powrót do góry Go down

Przedszkole i OT
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: