Jeśli chcesz, mogę zaopiekować się Twoim źrebakiem w wieku kilka godzin - 3 lata. Potrafię powiększyć PG konia o 1.20. Mam niemałe doświadczenie szczególnie w wyhowywaniu źrebaków czystej krwi arabskiej i achał-tekińskich, ale zajmę się dobrze końmi wszystkich ras i mieszańcami. Potrafię zapewnić odpowiednią opiekę nawet kilkugodzinnym źrebakom.
U mnie Twój maluszek będzie mógł się najeść i wybiegać oraz troszkę poduczyć. Możesz mieć pewność, że będzie tu bezpieczny.
Po skończonym pobycie Twój koń będzie silny, wypoczęty i gotowy do wygrywania zawodów! Nieważne, jakiej płci czy rasy, na pewno pobyt u mnie dobrze mu zrobi!
CENNIK:
codziennie zajmuję się 1 raz (trening 1 tydzień, pobyt od 1 tyg. do 10 dni, cena taka sama) - 400 Equus
za każdy minus 1 dzień - plus 70Eq
Trening Jednodniowy (oczekiwanie oddzielnie) - 850Eq
Cena do negocjcji. Oferuję też ZNIŻKI dla stałych klientów. Dodatkowo mogę pokryć Twoją klacz jednym z moich ogierów. Podniesie to cenę pobytu od 200 do 2000Eq, w zależności od ogiera oraz rasy Twojej klaczy.
Dodatkowe uwagi:
- Musisz mieć co najmniej trzy punkty karmy, by przekazać mi konia.
Metoda płatności:
Ja kupuję od Ciebie źrebaka za 500Eq. Po wyznaczonym czasie odsprzedaję Ci go za 500Eq+cena pobytu.
Do treningu przedszkola możesz dodać Trening Dodatkowy, aby Twój źrebak od razu po wyjściu z Ośrodka był gotowy do zawodów. Taki trening trwa od wieku 1 roku i 8 miesięcy do sześciu-dwunastu lat. Przedszkole połączone z OT jest dużo droższe, ponieważ zapewniamy
- Ekwipunek
-Zakwaterowanie w OJ na dłużej
Oraz opcjonalnie
-przedmioty z CR (wysyła klient)
-dowód ukończenia (darmowy)
-Inne rzeczy
Zapraszam! Cena do ustalenia przez PW, ale nieduża!
W sytuacjach wyjątkowych (właściciel konia nie odkupuje go 10 dni lub kasuje konto itp.) konie zostają oddane do adopcji (czyt. notkę Schronisko)