Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentcja w Strefa.pl | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Prezentcja w Strefa.pl Sob Maj 25, 2013 4:25 pm | |
| Często widzę graczy którzy mają prezentacje w Strefa.pl Zacząłem się zastanawiać czy sobie też takiej nie zrobić. I chciałem spytać czy to jest darmowe. Jest tam kilka pakietów hostingowych, ale ja nie mogę skorzystać z tych płatnych :/ A ciężko w ogóle zrobić taką prezentacje? |
| | | drapson Raczkujący
Nick w grze : drapson Liczba postów : 71 Dołączył : 02/04/2013
| Temat: Re: Prezentcja w Strefa.pl Sob Maj 25, 2013 11:56 pm | |
| Jest darmowa, zresztą nie tylko na strefa.pl możesz skorzystać i z innych hostingów darmowych - interia, prv i wiele wiele innych takie ma. Prezentacje robisz tak jak stronę internetową, a więc na początku jest to trochę jak czarna magia, ale jak się przyłożysz to i w jeden dzień dowiesz się jak zbudować prostą stronę w html i css | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentcja w Strefa.pl Nie Maj 26, 2013 1:23 am | |
| drapson, a strefa przypadkiem nie jest interii? W każdym bądź razie tak, strefa jest darmowa, wystarczy poszperać tam w tych opcjach. |
| | | drapson Raczkujący
Nick w grze : drapson Liczba postów : 71 Dołączył : 02/04/2013
| Temat: Re: Prezentcja w Strefa.pl Nie Maj 26, 2013 1:40 am | |
| vernille ups strefa jest interii, a myślałam o republice onetu, no ale w każdym razie oba hostingi są takie same, no i jest jeden minus - reklamy. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Prezentcja w Strefa.pl Sro Gru 04, 2013 8:43 am | |
| Dziękuje za odpowiedź, wątek zamykam. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentcja w Strefa.pl | |
| |
| | | | Prezentcja w Strefa.pl | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |