Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FAQ - Zagroda Mgły - Pytania | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: FAQ - Zagroda Mgły - Pytania Nie Maj 26, 2013 5:55 am | |
| EDYCJA LUBELAKA. W RAZIE JAKICHKOLWIEK KŁOPOTÓW NA ZAGRODZIE PISZ OD RAZU DO MNIE. ROZWIĄŻEMY PROBLEM MIGIEM. Jeśli masz jakieś pytanie, na które nie znasz odpowiedzi, a dotyczy ono Zagrody Mgły, lub jeśli twierdzisz, ze czegoś w naszym FAQ brakuje (a wszystko jest możliwe, opracowywane ono było przez praktycznie wszystkich modów i ogarniane przeze mnie, a wiadomo, człowiek nie maszyna, wszystkiego nie wie) to napisz tutaj! Skorzystaj z któregoś z dwóch schematów: 1. Pytanie bez odpowiedzi:Pytanie: Tu wpisz pytanie!Odpowiedź: ??? - Kod:
-
[b]Pytanie:[/b] Tu wpisz pytanie! [b]Odpowiedź:[/b] ??? 2. Pytanie z odpowiedzią: (W razie potrzeby odpowiedz zostanie przeredagowana przez opiekuna FAQ) Pytanie: Tu wpisz pytanie!Odpowiedź: Tu wpisz odpowiedź - Kod:
-
[b]Pytanie:[/b] Tu wpisz pytanie! [b]Odpowiedź:[/b] Tu wpisz swoją odpowiedź!
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Pon Maj 05, 2014 11:05 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FAQ - Zagroda Mgły - Pytania Pon Maj 05, 2014 11:09 pm | |
| Cześć, Zagrodowicze! FAQ Zagrody zostało chwilę temu dokładnie zedytowane... Ale nadal nie wiemy, czy jest tam zawarte wszystko - ja, reszta adminów i modzi jesteśmy na tyle obyci ze stroną, że jakoś przychodzi nam samo z siebie z niej korzystanie i nie bardzo orientujemy się, jakie problemy mogą mieć nosi userzy Śmiało piszcie w tym temacie lub w prywatnej wiadomości czy to do mnie, czy do kogoś innego z administracji i moderacji forum, zawsze wam odpowiemy, a jeżeli pytanie będzie ciekawe - dodamy je do FAQ | |
| | | | FAQ - Zagroda Mgły - Pytania | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|