Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Miss Fashion | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Miss Fashion Nie Maj 26, 2013 1:58 pm | |
| Miss Fashion to wirtualna gra o modzie, w której opiekujesz się swoją miss. Musisz wybrać dla niej modne ubrania i dodatki, zaprowadzić ją do fryzjera i do kosmetyczki, a także znaleźć jej mieszkanie, dobrą pracę i chłopaka. Gra należy do sieci gier, która stworzyła m.in. Słodki Flirt Ja zarejestrowałam się w MF jako Narsille Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o zarejestrowanie się przez ten link: http://www.missfashion.pl/modules/account/sponsorship-confirm.php?userId=5923 | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Miss Fashion Pon Maj 27, 2013 6:06 am | |
| Poznałam dzięki Słodkiemu Flirtowi, często udzielam się w wątku w kafejce na temat tej gry. Napisałam nawet małą wyliczankę na temat tej gry, ale pisałam ją pod forum Słodkiego Flirtu a nie chce mi się jej odpowiednio dopasowywać, więc ją po prostu przekopiuję. - Cytat :
- Troszku pograłam, czas zacząć wyliczankę. Kolejność losowa, a i wszystkie wady i plusy wciskam do tego samego kociołka - bo mi wolno~
~ Pan Jean Pierre Spadaj - miałam nadzieję, tak jak tuwstawnickpewnejużyszkodniczkiSF, że "spadaj" to opcja rzucenia go. Na dyskotece powinno być więcej ludzi niż emeryt z "spadaj" w nazwisku, no ale ok.
~ Moja Miss ma 60 Kg, i z każdym posiłkiem ta waga rośnie - o ja nie dobra!
~ Mi się ciuchy podobają. Dobra, może miałam wrażenie że dekolty są nieco za duże, ale jakoś tak po odpowiednim ciuszku mi przeszło.
~ A skoro już mowa o dekoltach, to rzeczywiście Miss jest hojnie obdarzona. A najlepsze jest to, że jak w Słodkim Flircie nie ma opcji żeby Sucrette hasała bez bielizny, tak w przypadku Miss wystarczy zdjąć to co ubrane, i już mamy nagą panienkę.
~ Miss Monety! Czy tylko ja cały czas z przyzwyczajenia do Cromimi cały czas skrót "MM" czytałam Mimi Monety?
~ Ciuchów w sklepie by starczyło żeby ubrać całą afrykę i powodzian. Pierwszy raz nie chciało mi się przeglądać całego sklepu, tego jest na prawdę dużo.
~ Mózgownica naszej Miss, a raczej jej działanie mnie powaliło. A dokładniej pewne zadanie dla 7 poziomu. - Cytat :
- Twój nowy styl nie podoba się Jean-Pierrowi, twojemu chłopakowi. Już go nie kochasz... Zerwij z nim!
Haha. Spadłam z krzesła. A mimo ślęczenia nad książką w bibliotece w celu zdobycia paru punktów AjKju nasz tryb myślenia się nie zmieni. Haha. ~ Fryzjer. Tu też jest w czym wybierać, każda gwiazda jaka kiedykolwiek była w mediach, nawet jeśli jest chłopczykiem z jakąś chorobą znajdzie tu coś dla siebie. Nawet ja. Tu już wszystko przejrzałam, ale w dalszym ciągu za - du - żo.
~ Makijaż jest niestety potrzebny. Z racji że o kosmetyczki na klikałam za dużo przedmiotów, kliknęłam "Zmyj Makijaż". Efekt był godny apokalipsy, a jakby tego było mało to te biedne oczęta w komplecie mascara + jakiś do niczego nie pasujący cień mimo jasnych soczewek dają efekt "Mam puste oczodoły", czyli czarno to widzę. Dosłownie.
~ Mini Gry są fajne, ale musiałabym się na prawdę nudzić żeby zgadywać jaki układ kolorów kropek zaproponowała mi maszyna.
~ Ciekawe na czym polegają wyzwania. Więcej tapety na twarzy? Więcej Miss Monet wydanych na wizerunek? Więcej ciuchów na miss? Pytanie godne głębszych refleksji.
Jak coś mi wpadnie do głowy to dopiszę. Ja - Fallyne. | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Miss Fashion Wto Maj 28, 2013 8:20 am | |
| Jestem jako Hallucinatie. :3 Ejli, co racja, to racja. Nawet Sucrette z SF nie dorasta naszej Miss do pięt w sprawach inteligencji. Jak na razie dużo błędów jest. A co do ciuchów - po kilka stron zajmuje jeden ciuch, tyle, że w kilku odcieniach. Nie ładniej byłoby przy wyborze kroju wybierać też kolor?... :3 | |
| | | koniara5842 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : koniara5842 Liczba postów : 375 Dołączył : 13/02/2013
| Temat: Re: Miss Fashion Nie Cze 02, 2013 4:58 am | |
| Zgadzam się z Wami - rzeczywiście nie pomyśleli, jeśli chodzi o te stroje. Lepiej byłoby, gdyby przy kliknięciu na dany krój pokazywałaby się paleta kolorów, z której mogłybyśmy wybrać kolor ubrania. | |
| | | Maliya Już coś wie
Nick w grze : Maliya Liczba postów : 101 Dołączył : 18/03/2013
| Temat: Re: Miss Fashion Wto Cze 11, 2013 10:32 am | |
| Zarejestrowałam się i praktycznie nic oprócz w/w mini-gier mi się nie podoba. Jak się tam usuwa konto? | |
| | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Miss Fashion Sob Lip 20, 2013 4:02 am | |
| Dobra, mam na oddanie konto. KLIK! Oddanie, nie sprzedanie. Darmowo. :> Po prostu odechciało mi się grać, ale jednak trochę szkoda usuwać taką, co ma 119 IQ. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Miss Fashion | |
| |
| | | | Miss Fashion | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|