Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kwarc | |
|
+6Szron A nwm :c erreo Lucie EveDallas bursztyn232 10 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 8:37 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Gdy logujesz się do gry po raz pierwszy, masz szansę znaleźć diament.
Czyli za prawie każde logowanie mogę dostać diament? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 8:52 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Gdy logujesz się do gry po raz pierwszy, masz szansę znaleźć diament.
Czyli za prawie każde logowanie mogę dostać diament? Gdy logujesz się do gry po raz pierwszy, masz szansę znaleźć diament. |
| | | bursztyn232 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : bursztyn232 Liczba postów : 408 Dołączył : 31/08/2012
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 8:55 am | |
| Masz szanse... ale jak dużą? | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 9:19 am | |
| Kwarc daje diament gdy wyśle się go na łąkę, nie przy logowaniu
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Pon Maj 27, 2013 9:22 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Lucie Nowy
Nick w grze : Lucie Liczba postów : 18 Dołączył : 12/12/2012
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 9:20 am | |
| A to nie bylo tak, że gdy pierwszy raz danego dnia polożysz Kwarca na łące to masz szansę na diament? Tak przynajmniej jest w angielskim opisie na internationalu | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 11:41 am | |
| - Cytat :
- While going to the meadow for the first time of the day, it might find a diamond.
a szansa zapewne taka jak przy Perle, czyli znikoma. Ja podziękuję w takim razie | |
| | | Go?? Gość
| | | | A nwm :c Nowy
Nick w grze : a jeśli już nie gram ? :O Liczba postów : 3 Dołączył : 24/05/2013
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 11:49 am | |
| Cześć Kamil Kontynuujmy rozmowę w tym wątku,bo tam na czat weszła modka jak świnia do obory,bez przywitania nawet i bana dała,zakłócając naszą konwersację :c Co tam? | |
| | | Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 11:58 am | |
| Z tymi diamentami to się u Kwarca człek nie obłowi. :/ | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 1:01 pm | |
| aj, Kamil, trzeba było ten dzień zaznaczyć w kalendarzu czerwonym kółeczkiem, bo zgadzam się ze Szronem, obłowić się będzie ciężko :p | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 1:14 pm | |
| - erreo napisał:
- aj, Kamil, trzeba było ten dzień zaznaczyć w kalendarzu czerwonym kółeczkiem, bo zgadzam się ze Szronem, obłowić się będzie ciężko :p
Wiem, dlatego też nie lecę po Kwarc. Brzydki, trudny do zdobycia i nic nie daje :c |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 1:26 pm | |
| - A nwm :c napisał:
- Cześć Kamil
Kontynuujmy rozmowę w tym wątku,bo tam na czat weszła modka jak świnia do obory,bez przywitania nawet i bana dała,zakłócając naszą konwersację :c
Co tam? Upomnienie za jawny spam. I od razu cię o tym tutaj informuję, bo nie mam czasu, żeby po oficjalnym koncie latać i stamtąd powiadomienia wysyłać. Do tego coś mi rafaxem pachnie... Może to tylko dziwne wrażenie, ale... Będę pilnować. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 1:34 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- (...) Do tego coś mi rafaxem pachnie... Może to tylko dziwne wrażenie, ale... Będę pilnować.
Coś on zrobił że nim pachnie, jeśli mogę spytać? |
| | | Iron Horse Raczkujący
Nick w grze : Rzal. Liczba postów : 60 Dołączył : 02/05/2013
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 1:37 pm | |
| No,no...kunik diamuntusik!(łacina konikuusus diamentowux)Wygląda uroczo,różowy | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 2:09 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- LadyArvena napisał:
- (...) Do tego coś mi rafaxem pachnie... Może to tylko dziwne wrażenie, ale... Będę pilnować.
Coś on zrobił że nim pachnie, jeśli mogę spytać? Rafax ma zmienne IP, więc nie ma jak go zablokować, a już co najmniej dwa nowe konta zakładał Ale ma przy IP dodatkowe dane "neoplus.adsl.tpnet.pl" i to samo ma ta osoba, która już widzę bana na czacie dostała, chociaż dopiero co się zarejestrowała... Więc tam też cos broiła.... Dla ciekawostki - ty masz "tktelekom.pl", Kamil ma powtórzone IP, ja mam "play-internet.pl", inna osoba z tego wątku ""giga-komputer.pl". Neoplus też się zdarza u innych, ale nowa osoba z taką opcją jak rafax i to od razu pojawiająca się i spamująca na czacie? Plus tutaj? Bo zwykłe zjechanie z tematu to ja rozumiem. Samej mi się zdarza Ale zawsze takie zjechanie z czegoś wychodzi, a nie nagły post na inny temat, "ni z gruszki ni z pietruszki" czyli wszelkie "Co tam?", "a ja lubię placki" (o ile temat nie był o kuchni ) itp. Dlatego ma upomnienie, i jest "na cenzurowanym". No i brak normalnej ksywki - widać, ze taka na szybko. Dodatkowo brak podanego nicku z gry. | |
| | | Iron Horse Raczkujący
Nick w grze : Rzal. Liczba postów : 60 Dołączył : 02/05/2013
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 2:12 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Ogier12 napisał:
- LadyArvena napisał:
Coś on zrobił że nim pachnie, jeśli mogę spytać? Rafax ma zmienne IP, więc nie ma jak go zablokować, a już co najmniej dwa nowe konta zakładał Ale ma przy IP dodatkowe dane "neoplus.adsl.tpnet.pl" i to samo ma ta osoba, która już widzę bana na czacie dostała, chociaż dopiero co się zarejestrowała... Więc tam też cos broiła.... Dla ciekawostki - ty masz "tktelekom.pl", Kamil ma powtórzone IP, ja mam "play-internet.pl", inna osoba z tego wątku ""giga-komputer.pl". Neoplus też się zdarza u innych, ale nowa osoba z taką opcją jak rafax i to od razu pojawiająca się i spamująca na czacie? Plus tutaj? Bo zwykłe zjechanie z tematu to ja rozumiem. Samej mi się zdarza Ale zawsze takie zjechanie z czegoś wychodzi, a nie nagły post na inny temat, "ni z gruszki ni z pietruszki" czyli wszelkie "Co tam?", "a ja lubię placki" (o ile temat nie był o kuchni ) itp.
Dlatego ma upomnienie, i jest "na cenzurowanym". No i brak normalnej ksywki - widać, ze taka na szybko. Dodatkowo brak podanego nicku z gry. Zaraz,zaraz.Właśnie.Co oznacza ten znaczek ,,Banned" pod jego awatarem?Że co ma zbanowane? Sorki za offtop ;/ | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 2:15 pm | |
| Gdyby rafax nie łamał zasad byłby z nami. Za co ma bana - to już sprawa adminów i modów. KONIEC TEMATU!No po co dalej spamować ? |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Kwarc Pon Maj 27, 2013 2:33 pm | |
| Geez czyli mówicie że gra niewarta świeczki? .___.! A podobał mi się kurde skurkowaniec jeden nawet T.T. Obaczym, jeszcze się zastanowię czy się na niego porywać czy nie... | |
| | | Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Re: Kwarc Wto Maj 28, 2013 9:37 am | |
| ładny | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kwarc | |
| |
| | | | Kwarc | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach