| GRA - Słodki warsztat - INT | |
|
+17EveDallas Markool avrilka Lierre. MrsKopytko KaVcia Mizari Marwinii Vium Suzan Kemishi erreo Dżemik Szron Iron Horse Gabrieleczka2002 Pimpek737 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Czw Maj 30, 2013 7:30 am | |
| Słodkości! Nareszcie pojawią się eliksiry! | |
|
| |
Markool Raczkujący
Nick w grze : Markool Liczba postów : 70 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Czw Maj 30, 2013 8:59 am | |
| a te "recepty" w przepisie na boskiego mam nadzieję że nie jest to wymaganie że aby móc wypiec tego konia trzeba wpierw wypiec wszystkie inne przepisy, a może ogólnie 30 dowolnych wypieków | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Czw Maj 30, 2013 3:30 pm | |
| Składników można dziennie zdobyć bardzo dużo. Taaa, choć w poprzednich eliksirach zdobywałeś mniej składników, to i tak można było zdobyć więcej przedmiotów, bo tu trzeba czekać kilka godzin na jedną rzecz! |
|
| |
Gabrieleczka2002 Już coś wie
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 110 Dołączył : 28/05/2013
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Pią Maj 31, 2013 12:52 am | |
| - Markool napisał:
- a te "recepty" w przepisie na boskiego mam nadzieję że nie jest to wymaganie że aby móc wypiec tego konia trzeba wpierw wypiec wszystkie inne przepisy, a może ogólnie 30 dowolnych wypieków
Do Kwarc trzeba: -5 rogów jednorożca -20 wybranych składników -15 barwników spożywczych A dodatkowo żeby zacząć trzeba zrobić 30 dowolnych wypieków (niestety)... | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Pią Maj 31, 2013 12:54 am | |
| Ale chociaż tyle że moga się powtarzać te przepisy :3 | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Pią Maj 31, 2013 1:58 am | |
| Mnie się podoba. Trochę karkołomne jest zbieranie rzeczy przy otrzymywaniu beczułek tłuszczu, ale jest okey. Zdobyłem już 6 nagród, m.in. RO. Czaję się na 5-ty żywioł i może na Nyksa. ;3 | |
|
| |
Bivont Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 1 Dołączył : 29/05/2013
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Pią Maj 31, 2013 2:56 am | |
| hmm zaraz se doładuje 15 kuponów ... ale jedna rzecz tylko mnie nurtuje zdobęde ja raczaej ale tlyko wtedy jesli nie bd trzeba zdobyć wszystkich przpeisów malo osub ja chyba złapie bo trzbea sporo kasy zdobyć aby wsztstkie przpisy zrobic tak pisze w przepisie Recipes you have to prepare to unlock this one co wy na to gdyby nie to to ja zdobęde | |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Pią Maj 31, 2013 4:17 am | |
| - Bivont napisał:
- hmm zaraz se doładuje 15 kuponów ... ale jedna rzecz tylko mnie nurtuje zdobęde ja raczaej ale tlyko wtedy jesli nie bd trzeba zdobyć wszystkich przpeisów malo osub ja chyba złapie bo trzbea sporo kasy zdobyć aby wsztstkie przpisy zrobic tak pisze w przepisie Recipes you have to prepare to unlock this one co wy na to gdyby nie to to ja zdobęde
Możesz pisać po polsku ? Dla mnie to są pomrukiwania mamuta. | |
|
| |
Gabrieleczka2002 Już coś wie
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 110 Dołączył : 28/05/2013
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Pią Maj 31, 2013 4:31 am | |
| - Donvessa napisał:
- Bivont napisał:
- hmm zaraz se doładuje 15 kuponów ... ale jedna rzecz tylko mnie nurtuje zdobęde ja raczaej ale tlyko wtedy jesli nie bd trzeba zdobyć wszystkich przpeisów malo osub ja chyba złapie bo trzbea sporo kasy zdobyć aby wsztstkie przpisy zrobic tak pisze w przepisie Recipes you have to prepare to unlock this one co wy na to gdyby nie to to ja zdobęde
Możesz pisać po polsku ? Dla mnie to są pomrukiwania mamuta. Ja się jakoś doczytałam.Przetłumaczyłam na Polski:(mam nadzieję że dobrze) Hmm, zaraz doładuję sobie 15 kuponów...Ale jedna rzecz mnie nurtuje: zdobędę ją raczej, ale tylko w tedy jeżeli nie będzie trzeba zdobyć wszystkich przepisów.Mało osób je chyba zrobi bo trzeba sporo kasy zdobyć aby wszystkie przepisy zrobić, tak pisze w przepisie ,,Recipes you have to prepare to unlock this one''.Gdyby nie to, to bym go zdobył/a. | |
|
| |
Lierre. Już coś wie
Nick w grze : Lierre. Liczba postów : 141 Dołączył : 29/10/2012
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Sob Cze 01, 2013 12:18 am | |
| Czy nagrody trzeba zdobywać po kolei, czy też można sobie niektóre odpuścić i gromadzić składniki tylko na coś z górnej półki? | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Sob Cze 01, 2013 12:36 am | |
| lierre - w ostatniej takiej promocji rzeczy które musisz wyprodukować robisz w/g własnej kolejności i możesz jedne zrobić kilka razy a inne wcale. grunt ze na boskiego w sumie trzeba 30 wypieków (tylko jeżeli to samo ciasto pieczesz kilka razy to ilość produktów za każdym razem wzrasta 3krotnie) ja w takiej promocji wygrałam mojego pierwszego boszczaka, a byłam pewna ze nie ogarnę tego i nie dam radu. grunt to nie panikować, gromadzić produkty ze wszystkich możliwych źródeł, i robić sobie rozpiski | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Sob Cze 01, 2013 5:05 am | |
| ja akurat kupony uzbierałam ale ciekawa jestem czy to jest tak jak wysyłaniem towarzyszy na wyprawy że prezenty dochodzą jeszcze po promocji czy trzeba się wyrobić. Bo jak tak to do zadniej części ciała -__-! Ciekawe czy uda mi się tego boszczaka zdobyć... jak nie to nic... zapoluję na innego | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Nie Cze 02, 2013 9:17 am | |
| Poczyniłem dzisiaj 2 odkrycia 1. Jak klikniesz w składnik pokazują ci się przepisy do których możesz go użyć 2. Cukier Puder nie służy do zrobienia żadnego eliksiru - po prostu będzie zalegać podczas promocji (przynajmniej po jej zakończeniu dostaniemy za niego Equus) |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Nie Cze 02, 2013 9:19 am | |
| Cukier puder jest tak zwanym zapychaczem, co promocja jest jeden taki składnik, który może służyć tylko za dodakowy, żadne tam wielkie odkrycie... Ale to z klikaniem, żbey się pojawiły przepisy faktycznie fajne. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Nie Cze 02, 2013 11:10 am | |
| Ja akurat nie jestem można przygotowana na ta promocję,ale zamierzam się w nią zaangażować Mam parę pegazów,rogate to też nie problem,także mi wpadło przy ostatniej promocji 2 RO więc mam nadzieję,że dam radę zrobić 'TOPowe' nagrody PS. Szkoda tylko że znowu można zdobyć mało equus.Tysiąc czy dwa tysiące to nie fortuna | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT Pon Cze 03, 2013 6:37 am | |
| Promocja weszła i u nas, ale średnio mi się podoba. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Słodki warsztat - INT | |
| |
|