Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :)

Go down 
AutorWiadomość
Pani_Snow
W skromnych progach Zagrody
Pani_Snow

Nick w grze : Kokoni5
Liczba postów : 375

Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :) Empty
PisanieTemat: Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :)   Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :) I_icon_minipostSro Maj 29, 2013 12:19 pm

Chciałam wam przypomnieć o niedocenienej grze z 1 listopada roku 2000 - "Sheep". W Polsce miała premierę 18 lutego roku 2001 i zrobiono do niej napisy w języku polskim.
Fabuła gry ( źródło: gry-online ):
Cytat :

Dawno temu przodkowie naszych owieczek wysłali zwiadowczy statek kosmiczny z rodzimego układu Ovis Aries, w podróż przez galaktykę. Gdy odkryli Ziemię postanowili zbadać nasze środowisko naturalne udając głupie i potulne zwierzęta. Jednak wkrótce zapomnieli o swoim zadaniu stając się hodowlanymi zwierzętami ludzi.
Teraz ich wnukowie powrócili na Ziemię aby sprawdzić co stało się z ekipą badawczą. Równocześnie przyleciał zły Mr Pear, który chce zdobyć obcą technologię aby rządzić wszechświatem.
W grze trzeba zaprowadzić posłuszne lecz głupie Owieczki do Mt Mouflon tak, aby po drodze nic im się nie stało. Droga czterech Owieczek prowadzi przez siedem różnych światów (4 poziomy każdy). W podróży trzeba uważać na groźnego Mr Pear z jego złymi krowami.
Nie brzmi zbyt ciekawie, prawda? Lecz w rzeczywistości tak nie jest, gra była ( i jest ) dla mnie bardzo wciągająca i wiele razy poprawiła mi nastrój, grałam w nią kiedy miałam 4 lata Razz. Dzisiaj powróciłam do gry i nadal mi się podoba <3.
Jest tutaj może ktoś kto zna/gra/grał w tą grę? Jaka jest wasza ulubiona postać? Jaki jest wasz ulubiony rodzaj owiec? - możecie napisać
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=538357

Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: