Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :) Sro Maj 29, 2013 12:19 pm | |
| Chciałam wam przypomnieć o niedocenienej grze z 1 listopada roku 2000 - "Sheep". W Polsce miała premierę 18 lutego roku 2001 i zrobiono do niej napisy w języku polskim. Fabuła gry ( źródło: gry-online ): - Cytat :
Dawno temu przodkowie naszych owieczek wysłali zwiadowczy statek kosmiczny z rodzimego układu Ovis Aries, w podróż przez galaktykę. Gdy odkryli Ziemię postanowili zbadać nasze środowisko naturalne udając głupie i potulne zwierzęta. Jednak wkrótce zapomnieli o swoim zadaniu stając się hodowlanymi zwierzętami ludzi. Teraz ich wnukowie powrócili na Ziemię aby sprawdzić co stało się z ekipą badawczą. Równocześnie przyleciał zły Mr Pear, który chce zdobyć obcą technologię aby rządzić wszechświatem. W grze trzeba zaprowadzić posłuszne lecz głupie Owieczki do Mt Mouflon tak, aby po drodze nic im się nie stało. Droga czterech Owieczek prowadzi przez siedem różnych światów (4 poziomy każdy). W podróży trzeba uważać na groźnego Mr Pear z jego złymi krowami. Nie brzmi zbyt ciekawie, prawda? Lecz w rzeczywistości tak nie jest, gra była ( i jest ) dla mnie bardzo wciągająca i wiele razy poprawiła mi nastrój, grałam w nią kiedy miałam 4 lata . Dzisiaj powróciłam do gry i nadal mi się podoba <3. Jest tutaj może ktoś kto zna/gra/grał w tą grę? Jaka jest wasza ulubiona postać? Jaki jest wasz ulubiony rodzaj owiec? - możecie napisać | |
| | | | Sheep - małoznana gra o zaganianiu owiec :) | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|