Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Andaluz | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Andaluz Sro Maj 29, 2013 12:29 pm | |
| Ostatnia moja praca była beznadziejna, przyznaję bez bicia. Tym razem wyszło mi o wiele lepiej, bo rysuję ze zdjęcia, a tak mi najłatwiej no i jeszcze bardziej się postarałam. Nogi jeszcze nie zaczęte, brzuch przejdzie jeszcze małe poprawki. Jak się podoba?
Ostatnio zmieniony przez Athi dnia Pią Maj 31, 2013 4:59 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Andaluz Sro Maj 29, 2013 12:58 pm | |
| Dobra, ja na rysowaniu się nie znam, ale jest śliczny |
| | | ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Andaluz Sro Maj 29, 2013 2:07 pm | |
| zapowiada sie ciekawie tylko uwazak zeby nie był zbyt podobny do zdjecia, bo wtedy nic nie pomogą tłumaczenia ze sama to rysowałaś przynajmniej dla Owliętu bedzie to plagiat | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Andaluz Pią Maj 31, 2013 4:59 am | |
| Jak myślisz, zrzut ekranu coś pomoże? Zresztą chyba widać, że narysowany. Co do postępów, to zrobiłam tylne nogi. Ta bliższa jest trochę niedokładna, bo będzie częściowo przysłonięta ogonem. | |
| Temat: Re: Andaluz Pią Maj 31, 2013 8:12 am | |
| Wiem że żaden zrzut nie pomoże. Sama wysyłałam i sie na mnie wypięli zadem .... po prostu zmien coś, dodaj jakieś łąty, inaczej grzywę ułóż, bo sie zaraz jakiś nadgorliwiec przykoleguje i zgłosi a jak już zgłosi to możesz na głowie stanąć i nie uznają niczego co pokarzesz. poniżej przykłady moich prac "w trakcie" które wysłałam dla "udownienia" że ja sama rysowałam i nic nie uznali ... wcale bym sie nie zdziwiła gdyby zgłosił je ktoś z polski, mamy tu dużo gorliwych osób do zgłaszania (np. mnie ale ja zgłaszam kiedy widzę że coś jest chamsko zerżnięte, tzn ukradzione albo wycięte zdjęcie. kiedy nie mam pewności to nie zgłaszam) http://s1.pokazywarka.pl/bigImages/1603058/5643554.jpg http://s1.pokazywarka.pl/bigImages/1603058/5643557.jpg | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Andaluz Pon Cze 03, 2013 9:35 am | |
| Śliczny! Powiedz mi tylko jak zrobiłaś te kropki i plamki na sierści. Każdą rysowałaś osobno? To musiało strasznie dużo czasu zająć. | |
| | | Vitae Raczkujący
Nick w grze : Violin Liczba postów : 82 Dołączył : 01/03/2013
| Temat: Re: Andaluz Pon Cze 03, 2013 11:44 am | |
| Świetnie Ci wyszło Agnes - jest taki "kropkowy" pędzel | |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Andaluz Pon Cze 03, 2013 1:23 pm | |
| Ładny, ale nie przejdzie bo jak Cię zgłoszą to zablokują Ci dostęp do CP.
Ja bym nie ryzykowała, oni nie patrzą na to czy ty rysowałaś czy nie, czy masz zgodę czy nie po prostu jest jak na zdj - do widzenia. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Andaluz Pon Cze 03, 2013 2:03 pm | |
| - najreproduktor napisał:
- Ładny, ale nie przejdzie bo jak Cię zgłoszą to zablokują Ci dostęp do CP.
Ja bym nie ryzykowała, oni nie patrzą na to czy ty rysowałaś czy nie, czy masz zgodę czy nie po prostu jest jak na zdj - do widzenia. A wiesz że w ZJ jest wiele maści wyglądających ja na zdjęciu? Ja bym osobiści wysłał |
| | | najreproduktor Jedną nogą w ZM
Liczba postów : 518 Dołączył : 22/07/2011
| Temat: Re: Andaluz Czw Cze 06, 2013 1:04 pm | |
| - Ogier12 napisał:
- najreproduktor napisał:
- Ładny, ale nie przejdzie bo jak Cię zgłoszą to zablokują Ci dostęp do CP.
Ja bym nie ryzykowała, oni nie patrzą na to czy ty rysowałaś czy nie, czy masz zgodę czy nie po prostu jest jak na zdj - do widzenia. A wiesz że w ZJ jest wiele maści wyglądających ja na zdjęciu? Ja bym osobiści wysłał A wiesz, że jak zgłoszą to nie będzie fajnie bo zamkną jej dostęp do CP ? Wystarczy, że ktoś zna zdjęcie albo znajdzie a to jest banalne. A te w ZJ miały szczęście i to ogromne - ale to nie znaczy, że ona będzie miała. Ja tylko podpowiadałam bo miałam już nieprzyjemną sytuacją, ale róbcie co chceta. :> | |
| | | kaja98 Raczkujący
Nick w grze : kaja98 Liczba postów : 68 Dołączył : 16/12/2012
| Temat: Re: Andaluz Sob Cze 08, 2013 4:41 am | |
| Bardzo śliczna praca może wyjść, ale jak piszą osoby powyżej- lepiej nie ryzykować i coś pozmieniać, bo z Owlientem dyskusji nie ma, niestety ebonita, śliczne konie się zapowiadają | |
| Temat: Re: Andaluz Sob Cze 08, 2013 9:00 am | |
| kaja - te moje już są ale są "plagiatem" w/g owlientu więc juz ich drugi raz nie wysyłam - wole nie ryzykować | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Andaluz Sro Cze 12, 2013 1:49 pm | |
| Śliczny, ale wydaje mi się, że przednie nogi są jakby krótsze. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Andaluz | |
| |
| | | | Andaluz | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach