Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

PHP u Mondo

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

PHP u Mondo Empty
PisanieTemat: PHP u Mondo   PHP u Mondo I_icon_minipostCzw Maj 30, 2013 8:54 am

Witam!
W tym oto poście zamieszczę nowe,niepowtarzalne oraz takie już z pierwszego zdarzenia prezentacje na sprzedaż!Tak,prezentacje podstronowe z PHP,czyli mnóstwo animacji.Za niedługo w sprzedaży wraz z cennikiem oraz przykładami!
Powrót do góry Go down
ebonita
Główny Grafik
ebonita

Nick w grze : ebonita
Liczba postów : 787

PHP u Mondo Empty
PisanieTemat: Re: PHP u Mondo   PHP u Mondo I_icon_minipostCzw Maj 30, 2013 9:03 am

Nie chcę być czepialska, ale proszę rozwiń skrót PHP, bo ja jestem trochę starej daty i dla mnie jest bardzo mylący (kojarzy mi się z językiem programowania nie mającym nic wspólnego z animacjami) Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2069159
Gość
Gość
Anonymous

PHP u Mondo Empty
PisanieTemat: Re: PHP u Mondo   PHP u Mondo I_icon_minipostCzw Maj 30, 2013 9:13 am

ebonita napisał:
Nie chcę być czepialska, ale proszę rozwiń skrót PHP, bo ja jestem trochę starej daty i dla mnie jest bardzo mylący (kojarzy mi się z językiem programowania nie mającym nic wspólnego z animacjami) Smile

Nie jesteś starego rocznika,myślisz dobrze jest to coś a'la oprogramowanie.Jakby to powiedzieć...HTML jest prowizorką,a PHP jest bardziej...yyy...profesjonalny?Chyba tak to można określić.Animacja jest reklamą,więc fakt faktem nie ma nic wspólnego,ale musiałam zaszpanować PHP u Mondo 3563782329

Lecz jeżeli chodzi Ci o animacje,o których napisałam to chodzi mi o różne efekty ramek,tekstów i innych pierdółek
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PHP u Mondo Empty
PisanieTemat: Re: PHP u Mondo   PHP u Mondo I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

PHP u Mondo
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: