Witam! W tym oto poście zamieszczę nowe,niepowtarzalne oraz takie już z pierwszego zdarzenia prezentacje na sprzedaż!Tak,prezentacje podstronowe z PHP,czyli mnóstwo animacji.Za niedługo w sprzedaży wraz z cennikiem oraz przykładami!
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
Temat: Re: PHP u Mondo Czw Maj 30, 2013 9:03 am
Nie chcę być czepialska, ale proszę rozwiń skrót PHP, bo ja jestem trochę starej daty i dla mnie jest bardzo mylący (kojarzy mi się z językiem programowania nie mającym nic wspólnego z animacjami)
Gość Gość
Temat: Re: PHP u Mondo Czw Maj 30, 2013 9:13 am
ebonita napisał:
Nie chcę być czepialska, ale proszę rozwiń skrót PHP, bo ja jestem trochę starej daty i dla mnie jest bardzo mylący (kojarzy mi się z językiem programowania nie mającym nic wspólnego z animacjami)
Nie jesteś starego rocznika,myślisz dobrze jest to coś a'la oprogramowanie.Jakby to powiedzieć...HTML jest prowizorką,a PHP jest bardziej...yyy...profesjonalny?Chyba tak to można określić.Animacja jest reklamą,więc fakt faktem nie ma nic wspólnego,ale musiałam zaszpanować
Lecz jeżeli chodzi Ci o animacje,o których napisałam to chodzi mi o różne efekty ramek,tekstów i innych pierdółek