Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Trening koni do maksymalnych umiejętności | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Katerinaa Nowy
Nick w grze : Katerinaa Liczba postów : 15 Dołączył : 20/05/2013
| Temat: Trening koni do maksymalnych umiejętności Nie Cze 02, 2013 11:16 am | |
| Witam, od dawna nie grałam w howrse i szczerze mówiąc nigdy nie skupiałam się na dobrym wytrenowaniu żadnego z koni. Stąd moje pytanie, jak wytrenować konia by miał umiejętności takie jak przewidziane (np PG 1160, UM przewidywane 1700) Jak to zrobić? Jakie rzeczy z CR? Kiedy chmurki i w ogóle wszystko wszystko wszystko. Wiem, że gracze niechętnie dzielą się takimi przepisami, aczkolwiek jakieś wskazówki- bardzo proszę. Zaglądać będę tu, ale byłoby lepiej na skrzynkę w grze- mój profil http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2993783 Za wszelką pomoc bardzo dziękuję | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Trening koni do maksymalnych umiejętności Nie Cze 02, 2013 11:29 am | |
| Napisałam do Ciebie w grze Jakbyś miała jakieś pytania to pisz śmiało | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Trening koni do maksymalnych umiejętności Nie Cze 02, 2013 11:40 am | |
| Chmurki podajesz kiedy Ci pasuje. Trenujesz konia dając cały czas na lekcje oraz robiąc inne, podstawowe czynności (najlepiej aby miał Wodę Młodości) i to wszystko |
| | | Katerinaa Nowy
Nick w grze : Katerinaa Liczba postów : 15 Dołączył : 20/05/2013
| Temat: Re: Trening koni do maksymalnych umiejętności Nie Cze 02, 2013 3:48 pm | |
| Dziękuję, Sheila mi wszystko doskonale wyjaśniła | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Trening koni do maksymalnych umiejętności | |
| |
| | | | Trening koni do maksymalnych umiejętności | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|