| The Jigsaw Puzzle (server INT) | |
|
+15Kotersiow asia-girl45 eloite whitewolf MC Ola mina stirit1 Casablanka ilofhorses Aki LadyArvena nutrenka amorkowa Star-x3 farmer8080 Nevarra 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:25 pm | |
| Tak, inaczej bym nie marnowała tak cennych kuponów... Masakra. Idę się upić z tego żalu XD | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:29 pm | |
| A może w międzyczasie zdążyli coś zmienić, tak jak u nas zaliczenie puzzla tym, którzy zalogowali się przed 12:00? Bo aż nie wierzę, że przegapiłabym puzzle w Rogu. Co więcej: nie wierzę, bym dostała je dwa pod rząd... Może farta mam na tym serwerze, ale nie aż takiego... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:30 pm | |
| Jak widze nie tylko ja mam takie problemy: http://www.howrse.com/member/forum/topic?id=1503918139&page=0 | |
|
| |
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:34 pm | |
| Skoro niektórym zalicza a innym nie to znaczy, że jakiś błąd. Mam tylko nadzieję, że zanim wprowadzą to u nas już wszystko będzie ładnie działać | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:36 pm | |
| Nosz fak, chciałam sprawdzić (i udowodnić może?) czy to nie błąd czasami, więc ruszyłam chomikowane diamenty i kupiłam RO... I trafiłam puzzla. ^^" Ale przynajmniej wiem, że TAK OGROMNEGO napisu o znalezieniu puzzla bym nie przegapiła, więc pierwsze dwa RO na pewno go nie miały i zaliczyło mi te elementy za sam fakt otwarcia tamtych RO.
EDIT: To musi być błąd. Bo puzzel z RO zaliczył mi narodziny jednoroga. | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:44 pm | |
| - Kotersiow napisał:
Nosz fak, chciałam sprawdzić (i udowodnić może?) czy to nie błąd czasami, więc ruszyłam chomikowane diamenty i kupiłam RO... I trafiłam puzzla. ^^" Ale przynajmniej wiem, że TAK OGROMNEGO napisu o znalezieniu puzzla bym nie przegapiła, więc pierwsze dwa RO na pewno go nie miały i zaliczyło mi te elementy za sam fakt otwarcia tamtych RO.
EDIT: To musi być błąd. Bo puzzel z RO zaliczył mi narodziny jednoroga. Czy dobrze zrozumiałam? Najpierw otworzyłaś 2 RO i zaliczyło ci 2 elementy puzzli bonusowych (2 z 3). Teraz otworzyłaś trzeciego RO i zaliczyło ci jednorożca. A czy zaliczyło ci 3 element z puzzli bonusowych dot. otworzenia RO? EDIT: Jeżeli nie zaliczyło Ci 3 elementu dot. RO - to się potwierdza post OW z INT: foxy3000123, that depends there are 2 "sorts" depends which one pop out of the HOP One has a pop up that's for the HOP goals the others are like finding a GP bonus or a divine in a HOP they are listed in the items. That counts as a bonus piece. On the other hand if the only empty slots you have are the ones for the HOP goals then even finding a bonus piece will complete it | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:54 pm | |
| Cokolwiek się wkurzyłam i wykorzystałam wszystkie passy - łącznie otworzyłam (jeśli dobrze liczę) 21 RO. Mnóstwo śmiecia, mnóstwo kuponów poszło, ale w końcu zaliczyło mi to zadanie (ale tez nie w każdym miałam, tak losowo łapałam te kawałki). Teraz zabrać się za kolejne (oczywiście aż takiego szczęścia nie mam i resztę muszę zaliczyć normalnie) Jeśli u ns zrobią to samo.... niech Ow się zacznie bać | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 12:59 pm | |
| Otworzyłam 2 RO zaliczyło mi 2 otwarcia. Za diamenty kupiłam trzeci RO, zaliczyło mi otwarcie trzeciego RO. A że w ostatnim RO znalazłam element puzzli, to ten element zaliczył mi narodziny jednorożca. Mam nadzieję, że teraz jest zrozumiale. ^^" Mam za to pytanie. Nie potrzebuje ktoś np. Zestawu Hery? ;D Bo ja potrzebuję Kamienia Filozoficznego, gdyż okazało się, że mam realne szanse na dokończenie tej układanki... | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 1:20 pm | |
| Kamienia nie mam ale... założyłam sobie konto na INT tylko tak żeby podejrzeć te puzzle. Udało mi się zrobić pierwsze - w sumie to przypadkiem Po otworzeniu RO okazało się, że już w 1 było: OM Puzzel Bilet na GP biletu i puzzla nie mogę wam wysłać, ale OM są do wzięcia - komu wysłać? Ja na INT nie będę grać - będę tylko podglądać | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 1:31 pm | |
| | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 1:46 pm | |
| - Cytat :
- ale OM są do wzięcia - komu wysłać?
Chętnie przygarnę | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 1:51 pm | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- ale OM są do wzięcia - komu wysłać?
Chętnie przygarnę A pamiętasz od jakiego stażu są wymiany? Chciałam wysłać i jeszcze nie mogę. Mój login to lookingfor333 - pogratuluj mi to będzie jeszcze potem do wzięcia PE. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 2:49 pm | |
| Zapewne tak jak u nas: - Cytat :
- Każdego tygodnia, możesz zaoferować lub zaakceptować:
Od 10 do 30 dni stażu. 2 wymiany tygodniowo Więcej niż 30 dni stażu. 3 wymiany tygodniowo Z kontem Pegaza 6 wymian tygodniowo | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 2:52 pm | |
| mam 7 dni więc za 3 dni mogę zacząć wysyłać Wam prezenty Postaram się zrobić jak najwięcej układanek i potem będę wysyłać towarzyszy i całą resztę - taki bożonarodzeniowy falstart | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sro Sie 17, 2011 5:50 pm | |
| Mother of God... Udało mi się wymienić Zestaw Hery na Kamień. Jeszcze dwa logowania i będę miała żywioły. Zaczęłabym na poważnie grać na tym serwerze, ale podejrzewam, że wtedy skończyłby mi się ten dziki fart. | |
|
| |
sajgon Raczkujący
Liczba postów : 68 Dołączył : 07/05/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Czw Sie 18, 2011 12:45 am | |
| Szczerze, to ja wole te żywioły. Nyksa może mieć każdy, a żywioł... Fakt, stanieje nieźle, ale nie trzeba od razu korzystać ; ) Na pewno go zdobędę. Przeczekam z nim trochę i ew. sprzedam ;p | |
|
| |
Shelle Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Czw Sie 18, 2011 5:50 am | |
| Pilnie kupię do puzzli KF, CO, OM i różdżkę. Mogę dać w zamian wiele cennych przedmiotów z CR i eq. Proszę o kontakt na skrzynkę, na howrse. | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Czw Sie 18, 2011 7:24 am | |
| - sajgon napisał:
- Szczerze, to ja wole te żywioły. Nyksa może mieć każdy, a żywioł... Fakt, stanieje nieźle, ale nie trzeba od razu korzystać ; )
Na pewno go zdobędę. Przeczekam z nim trochę i ew. sprzedam ;p Ja szczerze mówiąc też wolalabym zywioloy ale nie mogę pogodzić się z myslą że nie będę mieć Baliosa na którego mam ochotę od 2 miesięcy | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Czw Sie 18, 2011 7:26 am | |
| ja zrezygnowałam już z Baliosa w układance. Mam inny cel ^^ | |
|
| |
sajgon Raczkujący
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sob Sie 20, 2011 1:13 am | |
| chodzi o 5ta ukladanke: trzeab otworzyc 3 razy RO, tak? | |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sob Sie 20, 2011 1:51 am | |
| - sajgon napisał:
- chodzi o 5ta ukladanke: trzeab otworzyc 3 razy RO, tak?
Tak, 3x RO | |
|
| |
sajgon Raczkujący
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sob Sie 20, 2011 4:41 am | |
| Mam nadzieję, że mi zaliczy od razu posiadanie konia wyhodowanego przeze nie, ktory ma 40lat (postarze go do 40jutro). Chyba nie trzeba bedzie "na nowo" hodowac. Jak myslicie? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Sob Sie 20, 2011 4:49 am | |
| Lepiej zostaw ze starzeniem na loterię |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Nie Sie 21, 2011 3:17 pm | |
| Hej, dziewczyny prezenciki poleciały - odbierzcie na wymianach Trzecich puzzli nie przejdę całych - nie wygram zawodów - nie mam czasu na trenowanie konia Pogratulujcie - to będą jeszcze prezenciki za gratulacje EDIT: Możecie mi powiedzieć do czego służą te 2 dodatkowe siodła, których nie ma u nas w sklepie? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Pon Sie 22, 2011 2:07 am | |
| annrem - dziękować :* Siodło WH to wytrzymałość, prędkość i ujeżdżenie +4%, WL to samo tylko +2% - Cytat :
- Trzecich puzzli nie przejdę całych - nie wygram zawodów - nie mam czasu na trenowanie konia
Dwoma Szafirami nie wyrobisz? | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Pon Sie 22, 2011 9:32 am | |
| Nevarra - pomyliły Ci się serwery Na INT mam tylko słabego młodzika, a na polskim to było najłatwiejsze zadanie. Zaliczyłam wszystkie zawody Szataniołem - sprawdź dzisiejszy ranking hodowców A Szafirów jest za dużo i wcale nie tak łatwo nim wygrać. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Pon Sie 22, 2011 10:29 am | |
| O rany faktycznie XD A co do Szafirka - kto zbiera diamenty dla CR ten faktycznie ma problem | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Pon Sie 22, 2011 10:44 am | |
| Ja na razie zbieram diamenty, ale jeszcze nie wiem na co Na razie mam 16 i tak się zastanawiam na co pójdą?? | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Pon Sie 22, 2011 10:47 am | |
| Ja tam od razu wymieniam diamenty. | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: The Jigsaw Puzzle (server INT) Pon Sie 22, 2011 10:51 am | |
| | |