Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Avima Już coś wie
Nick w grze : Quaro Liczba postów : 128 Dołączył : 19/01/2013
| Temat: Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! Pon Cze 03, 2013 12:41 am | |
| Wykonuje obecnie darmowe prezentację i awatary bez kodu HTML ponieważ, nie umiem go wykonywać. Ale sama grafika jest dość ładna i mam nadzieje że będzie dużo zamówień. Formularz:
- Twój login na Howrse:
- Link do zdjęcia/zdjęć (może po prostu podać temat, np. pies na łące a ja wyszukam):
- Ilość ramek (max 4):
- Nazwy ramek (nie musi być):
- Styl (z przykładów, np. 1):
- Czy ma być jakiś cytat? (jeśli tak to jaki):
- Napis (login, login wita, login wita na profilu, login zaprasza):
- Czy mam zrobić do tego pasujący awatar? (kółkowy, zwykły albo ruchomy):
Przykłady moich prezentacji: Przykład I Przykład II Przykład IV Przykład IV Przykład V Zapraszam do zamawiania!
Ostatnio zmieniony przez Avima dnia Pon Cze 03, 2013 11:55 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! Pon Cze 03, 2013 5:00 am | |
|
- Twój login na Howrse: Mrs Kopytko
- Link do zdjęcia : http://www.gosiamakosa.com/images/golejewko/g45.jpg
- Ilość ramek (max 4): 1
- Nazwy ramek (nie musi być): Nic
- Styl (z przykładów, np. 1): Obojętny aby ładny i pasujący
- Czy ma być jakiś cytat? (jeśli tak to jaki): Nie
- Napis (login, login wita, login wita na profilu, login zaprasza): Tylko Mrs Kopytko
- Czy mam zrobić do tego pasujący awatar? (kółkowy, zwykły albo ruchomy) : tak poproszę. Zwykły z nickiem Mrs Kopytko i tym samym zdjęciem.
| |
| | | Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! Pon Cze 03, 2013 9:29 am | |
| Twój login na Howrse: Konik1a Link do zdjęcia (może po prostu podać temat, np. pies na łące a ja wyszukam): pies na Ilość ramek (max 4): 2 Nazwy ramek (nie musi być): O mnie, Hodowla Styl (z przykładów, np. 1): ładny xD Czy ma być jakiś cytat? (jeśli tak to jaki): nie Napis (login, login wita, login wita na profilu, login zaprasza): anka wita! Czy mam zrobić do tego pasujący awatar? (kółkowy, zwykły albo ruchomy): nie
| |
| | | Avima Już coś wie
| Temat: Re: Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! Pon Cze 03, 2013 11:55 pm | |
| MrsKopytko prezka i awek dla ciebie:
https://2img.net/r/ihimg/a/img689/192/mrskopytko.jpg - prezka https://2img.net/r/ihimg/a/img43/192/mrskopytko.jpg - awek
Ostatnio zmieniony przez Avima dnia Sro Cze 05, 2013 11:02 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
| | | Avima Już coś wie
| Temat: Re: Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! Pon Cze 03, 2013 11:56 pm | |
| Czekoladoowa zdjęciami mają być z psem gdzie? bo tam nie dokończyłaś w drugim punkcie. | |
| | | valarauco Nowy
Nick w grze : valarauco Liczba postów : 46 Dołączył : 03/04/2013
| Temat: Re: Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! Wto Cze 04, 2013 10:44 am | |
|
- Twój login na Howrse: valarauco
- Link do zdjęcia/zdjęć (może po prostu podać temat, np. pies na łące a ja wyszukam): One Direction
- Ilość ramek (max 4): 1
- Nazwy ramek (nie musi być): bez
- Styl (z przykładów, np. 1): 5, tylko bez "wita"
- Czy ma być jakiś cytat? (jeśli tak to jaki): 'Żyie nie jest jak MP3, gdzie można zagrać co chcesz, lecz życie jest jak radio, gdzie trzeba się cieszyć tym, co właśnie jest odtwarzane' ~Zayn
Malik
- Napis (login, login wita, login wita na profilu, login zaprasza): valarauco
- Czy mam zrobić do tego pasujący awatar? (kółkowy, zwykły albo ruchomy): tak, ruchomy ;D
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! | |
| |
| | | | Prezentację i awatary za darmo bez HTML!!! | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|