| GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) | |
|
+30kaprysab Sheila86 Tiamat Dżemik Markool Nika346 Księżniczka Żulietta Diversa erreo Suzan asia98999 Donvessa Kinia_Ka avrilka Vium Alaya Darusia125 AyaKey awelo Nefra01 Rooda KaVcia ewuula Kemishi EveDallas Philipek Anke5 Arrin Nevarra LadyArvena 34 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Pon Cze 03, 2013 3:13 pm | |
| hehehehe pegazy juz po 17 tys :p ja tam czekam na ostatnia chwile d: |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Pon Cze 03, 2013 3:40 pm | |
| Teraz sprzedaże zostały zalane pegazami za 16tyś.
Piękny dowód na to, że pierwsza pozycja w rankingu nie jest równoznaczna z myśleniem, biznesowym myśleniem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Pon Cze 03, 2013 11:47 pm | |
| - Donvessa napisał:
- Teraz sprzedaże zostały zalane pegazami za 16tyś.
Piękny dowód na to, że pierwsza pozycja w rankingu nie jest równoznaczna z myśleniem, biznesowym myśleniem. Nawet za mniej niż 16 tyś ;-; Głównie wystawiają je ci sami gracze |
|
| |
asia98999 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : asia98999 Liczba postów : 423 Dołączył : 13/11/2011
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 10:42 am | |
| Ja już zrobiłam 5 nagród, piecze się 6, a dzisiaj jeszcze zacznę 7 i jutrro ok. 12 odbieram będzie dobrze, zaczajam się na Kwarca Btw. zauważyłam że niektórzy nie mają wystarczająco pegazów, chętnie pomogę, mam ich sporo, a dla Zagrodzian wszystko Chętni zgłaszać się do mnie na pw | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 10:55 am | |
| Mi do wszystkiego czegoś brakuje :/ ale tak jest zawsze Teraz np. 1x Mleko do Rogu Obfitości |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 11:02 am | |
| Ja mam dopiero KP i teraz Harmonia się piecze o.O Wiecie, że jeśli zostaną wam składniki to nie dostaniecie za nie Eq ? : > |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 11:18 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- Ja mam dopiero KP i teraz Harmonia się piecze o.O
Wiecie, że jeśli zostaną wam składniki to nie dostaniecie za nie Eq ? : > Jak kto!? Gdzie to przeczytałeś!? A wiadomo kiedy będzie dwa razy więcej składników w RO? Chyba że tego też nie będzie Wszyscy pieką KP. Ja sobie odpuściłem i skupiłem się na CR |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 11:22 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- Ja mam dopiero KP i teraz Harmonia się piecze o.O
Wiecie, że jeśli zostaną wam składniki to nie dostaniecie za nie Eq ? : > Jak kto!? Gdzie to przeczytałeś!? A wiadomo kiedy będzie dwa razy więcej składników w RO? Chyba że tego też nie będzie
Wszyscy pieką KP. Ja sobie odpuściłem i skupiłem się na CR " Zasady: Liczba składników potrzebnych do przepisu jest mnożona przez 3 po każdym gotowaniu wg danego przepisu. Możesz zastąpić innym składnikiem. Wszystkie nieodebrane upominki przepadną po zakończeniu konkursu." Kiedyś był jeszcze dopisek o Eq za pozostałe składniki |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 11:26 am | |
| Zawsze zostawiałem dużo składników żeby zdobyć Equus Czyli cukier puder nie ma w ogóle sensu w tej promocji Poza tym kiedyś tylko podwajali ilość składników a nie potrajali Przynajmniej składniki w RO będą Edit: Pegazy ciągle tanieją, z 16 tys spadły do ok. 13 tys. nieeeeee! |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 12:44 pm | |
| ja czekam aż będzie 2x więcej składników w RO. Ale póki co cinko mi idzie - 3 nagrody .___.! Nie mogę g&wni*ny* przyspieszaczy znaleźć ale RO póki co nie chcę za bardzo otwierać -.- | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 1:36 pm | |
| Ja zaraz odbieram RO. A potem niech się piecze Harmonia | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Wto Cze 04, 2013 2:34 pm | |
| A ja na razie zbieram składniki na nagrody,które muszę mieć a potem to już tylko wola Boska,niech się dzieje co chce | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 11:26 am | |
| Mi się właśnie piecze Harmonia, po niej będzie RO, a potem prawdopodobnie UH lub Zestaw Hery. Ja wyprzedałam pegazy jak schodziły po ok. 15 000, dzięki temu mam już milion Equus. Hahah, mój pierwszy milion na Howrse. :3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 11:40 am | |
| Alaya - gatuluje Moja dzisiejsza złota myśl: - Kiedy już wyjmę z piekarnika ciepły i pachnący Róg Obfitości, włożę ciasto na Zestaw Posejdona. Gdy się już ładnie wypiecze pozachwycam się nim trochę, i pójdzie na wymiany. A ile to prądu zeżre - w końcu pół doby będzie się piekł XD |
|
| |
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 11:54 am | |
| Zestaw Harmonii, 5 diamentów i Żywioł wyszły puszyste bez zakalca. Obecnie w piekarniku Zestaw Hery. Jak zdobędę śmietankę wyrobię ciasto na Nyksa. | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 4:10 pm | |
| U mnie teraz piecze się 5-ty żywioł ^^ A wiecie może po ile chodzi Kwarc na bezpośrednich? Jestem ciekawa, a jeśli okaże się, że dam radę zdobyć odpowiednią sumkę to może się na boskiego pokuszę | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 4:16 pm | |
| na błyskawicznych widziałam dzisiaj Kwarca za 6 milionów eq wciąż na 2 godziny przed zakończeniem aukcji, więc pewnie jeszcze podskoczył (: | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 4:24 pm | |
| - erreo napisał:
- na błyskawicznych widziałam dzisiaj Kwarca za 6 milionów eq wciąż na 2 godziny przed zakończeniem aukcji, więc pewnie jeszcze podskoczył (:
Na aukcji nie będę próbowała bo tam i tak mi się nie uda. Zbyt małe fundusze. Chodzi mi o bezpośrednie, które znikają w ciągu paru sekund. Z tego co kojarzę z innych tego typu promocji, na bezpośrednich jest o wiele taniej. Tylko pytanie ile? | |
|
| |
Diversa Nowy
Nick w grze : Diversa Liczba postów : 36 Dołączył : 16/03/2013
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 4:47 pm | |
| Niestety oprócz KK, RO i diamentów nie szykuje się na nic wielkiego, strasznie rogo i pegazo chłonna ta promocja a że nie mam ich wiele i to przy ulubionych konikach nie mam zamieru im ścinać skrzydeł. RO zostawie kto wie co trzeba będzie na Skirona. Po za tym nie kupuje na sprzedażach, bogata w equus też nie jestem Mam swojego pierwszego dzikuska i boszczaka z kart Nie będę narzekać, czekam na Skirona | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Sro Cze 05, 2013 11:43 pm | |
| - Anke5 napisał:
- erreo napisał:
- na błyskawicznych widziałam dzisiaj Kwarca za 6 milionów eq wciąż na 2 godziny przed zakończeniem aukcji, więc pewnie jeszcze podskoczył (:
Na aukcji nie będę próbowała bo tam i tak mi się nie uda. Zbyt małe fundusze. Chodzi mi o bezpośrednie, które znikają w ciągu paru sekund. Z tego co kojarzę z innych tego typu promocji, na bezpośrednich jest o wiele taniej. Tylko pytanie ile? Na bezpośrednich też koszuję parę mln equus |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 1:45 am | |
| Hmmm. 10 kuponów za 10 ZJ+Exmoor...
| |
|
| |
Anke5 Już coś wie
| |
| |
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 3:31 am | |
| - Nevarra napisał:
- Hmmm. 10 kuponów za 10 ZJ+Exmoor...
Też dostałam tę ofertę, ale oczywiście nic nie może odbyć się normalnie. Wyskakuje mi komunikat o treści: "Nie można nic zrobić.... błąd wewnętrzny, spróbuj później" Na kontakt już zgłosiłam. W piekarniku Nyks. | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 3:39 am | |
| - Donvessa napisał:
- Nevarra napisał:
- Hmmm. 10 kuponów za 10 ZJ+Exmoor...
Też dostałam tę ofertę, ale oczywiście nic nie może odbyć się normalnie. Wyskakuje mi komunikat o treści: "Nie można nic zrobić.... błąd wewnętrzny, spróbuj później"
Na kontakt już zgłosiłam.
W piekarniku Nyks. Ja mam tak samo a bym z chęcią skorzystała | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 5:30 am | |
| Już wszytko działa.
Mogę zaprosić jeśli jest ktoś chętny. | |
|
| |
Darusia125 Już coś wie
Nick w grze : Darusia125 Liczba postów : 190 Dołączył : 12/03/2013
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 5:40 am | |
| Ludzie, sprzedajecie pegazy czy jeszcze czekacie? Na aukcjach to ja dalej widzę po 3 tys... ja chce zarobić! | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 5:55 am | |
| Sprzedałam kilka po 19tyś. i odpuściłam sobie. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 6:12 am | |
| ojej, to ja nawet nie wiedziałam, że Kwarc może wyskoczyć na bezpośrednich o.O widać zbyt szybko znika ja z pegazami czekam, ale szlag mnie jasny trafia jak widzę to wystawione hurtem konie po 15 tysięcy i chyba nici będą z zarobku, ale promocja trwa. Może pod koniec ludzie się opanują, a pióra nadal będa potrzebne. | |
|
| |
Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 6:14 am | |
| Też chciałabym zarobić, ale na razie chodzą bardzo tanio. Poczekam, może ceny się podniosą | |
|
| |
Markool Raczkujący
Nick w grze : Markool Liczba postów : 70 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) Czw Cze 06, 2013 6:26 am | |
| wiecie może czy gdy w rogach będą 2x więcej składników będzie to dotyczyć również barwników? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) | |
| |
|
| |
| GRA - słodka manufaktura ( serwer PL) | |
|