Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jak zacząć grę po banie | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Heroinaa Nowy
Nick w grze : Ciasteczkoowa Liczba postów : 21 Dołączył : 02/06/2013
| Temat: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 11:54 am | |
| Są tutaj osoby, które kiedykolwiek dostały bana na howrse? Jak właściwie zacząć grać, bo potem ma się zero punktów karmy, nie można się wymieniać itp... Pytam się bo dzisiaj zostałam zbanowana ;-; Opłaca się w ogóle dalej prowadzić poprzednie konto czy lepiej założyć nowe? Ja juz sama nie wiem... ;( | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 11:59 am | |
| Punkty karmy niedługo będziesz miała, powolutku Rób ile możesz, staraj prowadzić się stare konto. | |
| | | Heroinaa Nowy
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 1:36 pm | |
| Katrina, ale chodzi o to że dopiero dzisiaj zostałam zbanowana... Blokada skończy się dopiero 4 sierpnia ;(
| |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 1:53 pm | |
| W takim razie to już zależy od Ciebie ;p | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 2:06 pm | |
| Ciężko będzie Ci grać po banie - większość rzeczy ( statystyki , opcje , poziom ) będziesz w plecy a brak karmy, bo to chyba będzie widać, że jesteś po banie, dodatkowo utrudni Ci życie. Jak nie masz nic wartościowego/interesującego do stracenia to chyba lepiej zacząć od zera z czystą kartą ... | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 2:29 pm | |
| Chyba najlepiej ci będzie zacząć od nowa... W sierpniu dopiero odzyskałabyś konto z 2 pkt karmy, blokadą na PW, handel, forum, wymiany.Dopiero w wrześniu odblokowanie PW. W listopadzie odzyskałabyś dostęp do handlu końmi, czyli właściwie normalnej gry. W styczniu odblokowanie forum i wymian. A dopiero w kwietniu pełna karma... Pół roku do handlu końmi? Przy twoim stażu to wieczność.
Ale ciekawi mnie, co nabroiłaś, że aż tak ci karmę zjechali... Za oszustwo zjeżdżają do 6. Oskarżyli cię o multi? | |
| | | Heroinaa Nowy
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 2:50 pm | |
| LadyArvena,Nie. Po prostu poklocilam się z taką jedną uzytkowniczką. Przed wczoraj założyła jakąś organizacje, napisała mi że pozgłasza wszystko co się da. Dzisiaj zalogowałam się po 13 i miałam tylko 6 punktów karmy. Dostałam 4 wiadomości od howrse, że straciłam po jednym punkcie karmy za posty na nocnych markach. Potem samo mnie wylogowalo, gdy próbowałam znowu się zalogować pokazał mi się komunikat o tym ze zostałam zablokowana do 4 sierpnia... ;( | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 3:03 pm | |
| Ale po punkcie karmy za posty? Oo Dodatkowo zazwyczaj nie sprawdzają tych zgłoszeń, chyba że parę osób jakiś post zgłosi. A pojedyncze olewają, bo ktoś może dla żartu klikać. Może napisz na kontakt, że chcesz wiedzieć za co tyle karmy zabrali? Bo nawet jakbyś nawyzywała na NM to aż 10 punktów jest niemożliwe. | |
| | | Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Wto Cze 04, 2013 5:01 pm | |
| Ja dalam rade. bylam oskarzona o multikonta (falszywe oskarzenie). Zosatly mi 4 pkt. karmy,obecnie posiadam ich 7. Idzie powol,tzn. da sie osbudowackonto,tyle ze aktualnie jestem tylko dla kontaktow.,to nic nie mam xD Ale da sie.A to najwazniejsze. pt."Gdy pisze z tableta"...
Ostatnio zmieniony przez Cosiek dnia Sob Cze 29, 2013 10:05 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Heroinaa Nowy
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie Czw Cze 06, 2013 2:08 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Ale po punkcie karmy za posty? Oo Dodatkowo zazwyczaj nie sprawdzają tych zgłoszeń, chyba że parę osób jakiś post zgłosi. A pojedyncze olewają, bo ktoś może dla żartu klikać.
Może napisz na kontakt, że chcesz wiedzieć za co tyle karmy zabrali? Bo nawet jakbyś nawyzywała na NM to aż 10 punktów jest niemożliwe. Nie wiem ile osób to zaglaszalo. Wczoraj pisałam na kontakt i jeszcze mi nie odpisali... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jak zacząć grę po banie | |
| |
| | | | Jak zacząć grę po banie | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|