| Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! | |
|
+5erreo Keplie Anke5 ebonita AyaKey 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 4:12 am | |
| - Cytat :
- W następnej edycji Przestrzeni Twórczej wyzwaniem twórców będzie narysować pocztówkę miejsca, któe chcieliby odwiedzić!
W lipcowym wydaniu Przestrzeni Twórczej zachęcamy twórców z Howrse do pokazania nam miejsc, które odwiedzili bądź chcieliby odwiedzić i wysłania ich do Promienia Heliosa!
Kreacje muszą być złożone między 1 a 6 lipca!
Pokaż nam gdzie mieszkasz lub miejsce jakie chciałbys zobaczyć, a nawet wymyślone miejsce, w którym chciałbyś spędzić wakacje!
Aby to wyzwanie uczynić ciekawym i je uatrakcyjnić, oferujemy dodatkowe prezenty dla najlepszych środowisk wysyłanych do Promienia Heliosa dla miesiąca lipca.
Co możesz wygrać: - Jeśli jesteś w 5 najlepszych, otrzymasz jednego boskiego konia do wyboru z trzech: Amethystem, Mrozem i Saturnem. - Jeśli jesteś w następnej 10 najlepszych, otrzymasz Róg Obfitości.
Mamy nadzieję, że spodoba Ci się pomysł wysłania pocztówki tym samym dzieląc się swoimi marzeniami o podróży i przygodach z wszystkimi graczami Howrse!
Powodzenia!
Zespół Howrse
| |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 4:31 am | |
| Zacieram rączki ... ... a wygrają te rysowane w paincie | |
|
| |
Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 5:11 am | |
| Chyba się skuszę, choć nie mam pojęcia jak mi wyjdzie xD Nigdy wcześniej nie robiłam teł A nóż pójdzie mi lepiej niż z końmi? | |
|
| |
Keplie Raczkujący
Liczba postów : 98 Dołączył : 07/06/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 5:14 am | |
| ebonita - nie mogę się doczekac na Twoje prace - są takie śliczne | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 6:17 am | |
| oczy mi krwawią na widok tej składni i interpunkcji, doprawdy, nie ma w zespole nikogo, kto władałby językiem polskim na jakimś przyzwoitym poziomie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 7:43 am | |
| Amethystem - to mnie powaliło XD |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 9:43 am | |
| | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 12:07 pm | |
| Nie mam czasu,moje dzieło sztuki i tak pójdzie w odstawkę przy dziesięciolatkach i ich suuuper programie :] | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 12:55 pm | |
| kurcze gdybym umiala wladac tymi programami jak kredka to bym sie w to pobawila | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Czw Cze 06, 2013 1:04 pm | |
| Gdybym był dobrym grafikiem, może miałbym szansę na Saturna i tym samy na Słońce |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Nie Lip 28, 2013 7:50 am | |
| Ja tak odświeżę i zapytam. Nagrody zostały przyznane za te letnie pocztówki ?! Jakoś tak temat ucichł... |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Nie Lip 28, 2013 7:59 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Nie Lip 28, 2013 8:01 am | |
| Kolejna teoria spiskowa: Może te pocztówki to będą tła w Paradzie? |
|
| |
Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Nie Lip 28, 2013 9:47 am | |
| - Ogier12 napisał:
- Kolejna teoria spiskowa:
Może te pocztówki to będą tła w Paradzie? To całkiem możliwe. Ow jest zdolne do wszystkiego.... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! Nie Lip 28, 2013 10:22 am | |
| A po co w paradzie tło ;_; Jak wy cudujecie... |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! | |
| |
|
| |
| Letnie pocztówki w Przestrzeni Twórczej! | |
|