Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prośba o pomoc | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Prośba o pomoc Nie Cze 09, 2013 5:42 am | |
| Witam Znalazłem stronke, w której podobno można zdobyć pieniądze za oglądanie reklam i wypełnianie ankiet. Koleżanka mówi, że już dostała pieniądze w około miesiąc, teraz ma znów 50zł. Chciałbym też spróbować i pokazać Wam, że mozna przy okazji zarabiać pieniądze. Jeśli możecie to zarejestrujcie się poprzez Ten link : http://www.ermail.pl/link/lejNAaNCVmCNY7YTmNmmTjjCca2JlV7Y lub podajcie email to wyślę zaproszenie. Jeśli uda mi się zdobyć pieniądze to dam znać i wtedy sami będziecie mogli zarabiać Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Prośba o pomoc Nie Cze 09, 2013 6:29 am | |
| Zarejestrować się mogę, ale większość takich rzeczy nie działa. Wyślij mi zapa na e-mail: shaphirca@tlen.pl | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Prośba o pomoc Pon Cze 10, 2013 1:25 am | |
| Nie jestem fanką takich stron. Większość z nich posiada błędy zewnętrzne, a potem większość osób, które z nich korzysta narzeka, a administratorzy nie wiedzą jak to naprawić. Ale zarejestruje się. | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Prośba o pomoc Pon Cze 10, 2013 2:09 am | |
| Zarejestrowałam się. Jako, że nie trzeba podawać tak na prawdę żadnych danych prócz maila - to moim zdaniem, żaden problem | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Prośba o pomoc Pon Cze 10, 2013 6:59 am | |
| zarejestrowane | |
| | | anteek Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Prośba o pomoc Pon Cze 10, 2013 8:08 am | |
| Dziękuje ślicznie | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Prośba o pomoc Pon Cze 10, 2013 10:36 am | |
| - Cytat :
- Na chwilę obecną na Twoim koncie jest niewystarczająca ilość pieniędzy do pobrania. Minimalna kwota to 200 zł.
Uzbierała tyle w miesiąc? Większość takich stron to naciąganie. Czasem na początku wypłacą paru osobom, a potem już lecą na tej darmowej reklamie. Z tego co widzę, założyłam tam konto 8 maja. Sprawdziłam skrzynkę, którą specjalnie na to założyłam - dostałam od nich 40 meili. W różnych kwotach. Specjalnie teraz przeklikałam, żeby sprawdzić ile kasy za to idzie. Teoretycznie. Stan wygląda następująco: Czyli meile z miesiąca czasu - ok 25 zł. Czyli średnio trzeba 8 miesięcy, by uzbierać na wypłatę. 7, jeżeli liczyć te 20 zł na powitanie. Szybciej, jeżeli naciąga się znajomych do rejestracji, bo wtedy teoretycznie jakiś bonus leci Na moje oko wygląda to tak: założyli stronkę, wciągnęli paru ludzi, wypłacili im, więc ci wciągają kolejnych. Właściciel strony bierze kasę od reklamodawców i za jakieś 3 miesiące się zmyje, nie wypłacając reszcie użytkowników Zastanawiam się też, ile prawdy jest w słowach twojej koleżanki. Ile osób musiałaby wciągnąć, żeby w miesiąc uzbierać dwie stówy... | |
| Temat: Re: Prośba o pomoc Sob Cze 15, 2013 5:09 am | |
| Mam już, a może dopiero 31.74 zł, wejdzie wszyscy co sie zalogowaliscie i przeczytajcie te ermaile, wtedy ja tez dostane "kase". A tutaj proszę o kliki, mam nadzieje, że się uda : http://www.ermail.pl/klik/VndfYGEA | |
| Temat: Re: Prośba o pomoc Pon Lip 29, 2013 5:44 am | |
| | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Prośba o pomoc Wto Paź 15, 2013 8:36 am | |
| Raczej mogę już zamknąć ten temat. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prośba o pomoc | |
| |
| | | | Prośba o pomoc | |