Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Po co sa gratulacje? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Venaria Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 10/08/2011
| Temat: Po co sa gratulacje? Czw Sie 11, 2011 10:04 am | |
| | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Po co sa gratulacje? Czw Sie 11, 2011 10:41 am | |
| Im więcej osób Ci pogratuluje tym wyższą pozycję masz w rankingu popularności. I to chyba jedyna rzecz, nic więcej gratulacje nie dają Jak dla mnie jest to również wyraz sympatii dla kogoś, dlatego staram się codziennie gratulować wszystkim z mojej listy przyjaciół. | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Po co sa gratulacje? Czw Sie 11, 2011 11:29 am | |
| a ja uważam to za coś w rodzaju wskaźnika popularności - jesli jesteś znany i lubiany masz ich więcej | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Po co sa gratulacje? Czw Sie 11, 2011 11:59 am | |
| Hmm nie do końca się z tym zgadzam. Kiedyś cały dzień się nudziłam klikałam ludziom gratulacje a oni mi oddawali po prostu, następnego dnia patrzę na ranking popularności a tu jestem 28 większość z osób które mi wtedy oddały gratulacje nie zna mnie a więc nie może mnie lubić. W tym rankingu bardzo łatwo się wybić jeśli ma się dużo czasu, bo wystarczy tylko gratulować ludziom a większość odda. Po 300 oddanych gratulacjach miejsce w pierwszej 20 gwarantowane | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Po co sa gratulacje? Czw Sie 11, 2011 12:01 pm | |
| xD Ja tam gratuluje dosyć rzadko a mi ludzie nabijają popularność nawet jeśli nie oddaje . xdd | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Po co sa gratulacje? Czw Sie 11, 2011 12:21 pm | |
| Moja siostra byla 7, miala 400 ponad wejsc ;o | |
| | | Shelle Nowy
Liczba postów : 26 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Po co sa gratulacje? Nie Sie 14, 2011 5:35 am | |
| Niektórym dają satysfakcję. Nie zawsze odpowiadają jednak uczciwości gracza, o czym niektórzy zapominają.
Ja osobiście w całej grze dałam bardzo mało gratulacji i to na samym początku. Teraz gratulacji nie daję w ogóle. Na moim profilu widnieje sporu liczba pochwał od graczy. Jednak nie przejmuję się nimi zbytnio i nie sprawdzam z tego powodu mojego profilu codziennie. Trzeba mieć do tego dystans.(; | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Po co sa gratulacje? Wto Sie 16, 2011 6:28 am | |
| Ciekawe pytanie. Nigdy się nie zastanawiałam nad tymi gratulacjami, po prostu były sobie i tak były. Ktoś mi pogratulował a i ja odpowiedziałam tym samym. A jeśli chodzi o ranking to mi się wydaje, że liczą się same "wejścia" na stronę, a nie składane gratulacje. Ale pewna nie jestem . | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Po co sa gratulacje? | |
| |
| | | | Po co sa gratulacje? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|