| FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji | |
|
+22Fretka Nika346 Tiamat ewww4 Nefra01 ardnasak Alex147656 Toskania783 Czekoladoowa Kemishi -Eruina- Maliya Vium Donvessa MrsKopytko kaprysab EREIS Amstaff Księżniczka Żulietta Scones EveDallas LadyArvena 26 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Wto Cze 18, 2013 3:50 pm | |
| Poniżej znajduje się lista sponsorów oraz nagród, które zostały zatwierdzone. Sponsorzy proszeni są o sprawdzenie, czy wszystko się zgadza i zapamiętanie czego z zapasów nie mogą zużywać/jakie konie muszą zostawić w spokoju Promocja będzie trwać całe wakacje, więc niektóre nagrody zostaną przekazane w pierwszych dniach września. Liczymy na uczciwość zgłoszonych osób i że nagrody te zostaną naprawdę wypłacone. Lista KLIKPodczas promocji osoby te będą otrzymywały info od osoby zarządzającej danym miastem komu przekazać nagrodę. Po przekazaniu proszone będą o dowód i otrzymają dodatni punkt na liście, jako osoba wywiązująca się z obietnic Dodatkowo na koniec promocji wszyscy sponsorzy otrzymają pamiątkowe odznaczenia pod awatarami. I o ile w razie nawalenia 2-3 osób damy radę to naprawić, to jeśli więcej sponsorów nawali - więcej żadnych zabaw nie będzie | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Wto Cze 18, 2013 9:53 pm | |
| Pisałam już bezpośrednio do Estelle, ze przekazuje jeszcze parę rzeczy, także tu nie ma sens powtarzać :3 | |
|
| |
Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 12:45 am | |
| LadyArvena, kiedy się dowiemy kto zarządza miastami? | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 1:16 am | |
| Arvena bo ja miałam dać tego konia ze ZJ, ale kompletnie o tym zapomniałam i go sprzedałam czy mogę dać innego? (tego: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=9425770) wielkie sorki za kłopot... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 2:06 am | |
| Ja osobiście wolałbym przekazać organizatorom nagrody bo mogę zapomnieć i je zużyć :/ |
|
| |
Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 2:22 am | |
| Przepraszam , ale czy nie byłoby jeszcze możliwości zostania sponsorem ? (wcześniej mnie nie było ;( ) | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| |
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 6:12 am | |
| ja potwierdzam ze nagrody beda ode mnie na pewno moge jeszcze nawet dorzucic jakis gazdzet typu Zhe, lub ła, Rp lub tez konia na kupon gotowego | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 7:00 am | |
| Potwierdzam ,że wszystko się zgadza. - Cytat :
- MrsKopytko- 4xZwój Plutona, Woda Młodości, źrebak do wyboru z zakładki Джентeльмены Удачи > Źrebaczki ДУ, Mieszanka do zawodów, do wyboru z zakładki Produkcja >>> 6.Na sprzedaż, Wałach +60UM|+1323;
Oferuję wszystko co w wątku :3
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 7:11 am | |
| - Estelle napisał:
- Gatta - Wałach pinto, Rogata klacz, 10-15 tys., Prezentacja - Przykład;
Zgadza sie :3 |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 7:11 am | |
| - Scones napisał:
- LadyArvena, kiedy się dowiemy kto zarządza miastami?
Dowiecie się w swoim czasie :3 Gdy zaczyna się zabawa, każdy z organizatroów zajmuje się swoimi miastami, wiec w dniu rozpoczęcia :3 - Ogier12 napisał:
- Ja osobiście wolałbym przekazać organizatorom nagrody bo mogę zapomnieć i je zużyć :/
Niestety, tak się nie da, wyobraź sobie co by było, gdyby każdy jedną nagrode przekazał naszej szóstce (szóstce? siódemce? Nie ważne z resztą). Samych PP do wygrania jest grubo ponad 50... - Amstaff napisał:
- Przepraszam , ale czy nie byłoby jeszcze możliwości zostania sponsorem ? (wcześniej mnie nie było ;( )
Jesli się zdecydujesz TERAZ, JUŻ, to zawsze możemy podmienić jakąs nagrodę z przygotowanych list Decyduj się szybko i daj tu znać :3 | |
|
| |
Donvessa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Donvessa Liczba postów : 184 Dołączył : 06/04/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 7:58 am | |
| Także potwierdzam, że potwierdzam. Cokolwiek deklarowałam | |
|
| |
Vium Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Vium Liczba postów : 376 Dołączył : 25/12/2012
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 8:07 am | |
| ode mnie też się wszystko zgadza | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 9:37 am | |
| Nie wiem czy to tu, ale mam pytanie. Gdzie można dowiedzieć się więcej o tej zabawie? W sensie na czym ona dokładnie polega itp? :DBędę wdzięczna za odpowiedź |
|
| |
Maliya Już coś wie
Nick w grze : Maliya Liczba postów : 101 Dołączył : 18/03/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 9:46 am | |
| - Cytat :
- Maliya: Zestaw Bonusowy,
Potwierdzam że nadal czeka w moich zapasach | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 10:05 am | |
| - Domi love hourse napisał:
- Nie wiem czy to tu, ale mam pytanie. Gdzie można dowiedzieć się więcej o tej zabawie? W sensie na czym ona dokładnie polega itp? :DBędę wdzięczna za odpowiedź
W odpowiednim wątku w konkursach. | |
|
| |
-Eruina- Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : -Eruina- Liczba postów : 1632 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 12:21 pm | |
| Potwierdzam, wszystko się zgadza. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 12:32 pm | |
| Ja na razie wszystko się zgadza |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 1:59 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 2:05 pm | |
| - undefined napisał:
- Amstaff napisał:
- Przepraszam , ale czy nie byłoby jeszcze możliwości zostania sponsorem ? (wcześniej mnie nie było ;( )
Jesli się zdecydujesz TERAZ, JUŻ, to zawsze możemy podmienić jakąs nagrodę z przygotowanych list :)Decyduj się szybko i daj tu znać :3
Ja też chętnie bym coś zasponsorowała :3 |
|
| |
Czekoladoowa W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Konik1a Liczba postów : 339 Dołączył : 10/04/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Sro Cze 19, 2013 11:15 pm | |
| Spoko, zgadza się wszystko | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 1:16 am | |
| Sorry - limit na neta mnie wczoraj odciął od świata :/ Ale dziś nowy miesiąc rozliczeniowy, więc nadrabiam. - Julietta35 napisał:
- Arvena bo ja miałam dać tego konia ze ZJ, ale kompletnie o tym zapomniałam i go sprzedałam czy mogę dać innego? (tego: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=9425770) wielkie sorki za kłopot...
Podmienione - Ogier12 napisał:
- Ja osobiście wolałbym przekazać organizatorom nagrody bo mogę zapomnieć i je zużyć :/
Jeśli nagrodą są konie, to mogę ewentualnie przechować. Ale rzeczy z CR nie damy rady, bo przez limity nie moglibyśmy ich potem rozdać - EREIS napisał:
- LadyArvena napisał:
- I o ile w razie nawalenia 2-3 osób damy radę to naprawić, to jeśli więcej sponsorów nawali - więcej żadnych zabaw nie będzie
jeśli mielibyście problem ze sponsorami to mogę awaryjnie wskoczyć i pomóc w razie potrzeby Dopisałam cię do listy, więc w razie czego będziemy pisać ;)Ale miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok. - kaprysab napisał:
- ja potwierdzam ze nagrody beda ode mnie na pewno moge jeszcze nawet dorzucic jakis gazdzet typu Zhe, lub ła, Rp lub tez konia na kupon gotowego
Ty fundujesz - ty decydujesz ;)jak coś - będę czekac na info - DanonekxD napisał:
- undefined napisał:
- Amstaff napisał:
Jesli się zdecydujesz TERAZ, JUŻ, to zawsze możemy podmienić jakąs nagrodę z przygotowanych list :)Decyduj się szybko i daj tu znać :3
Ja też chętnie bym coś zasponsorowała :3 Info od Eve otrzymałam Dopisane. | |
|
| |
Toskania783 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Toskania783 Liczba postów : 266 Dołączył : 24/02/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 1:20 am | |
| Zgadza się | |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 2:11 am | |
| A i ja jeszcze pisałam że dam PZ i 2xSA ;3 | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 3:45 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 6:12 am | |
| - EveDallas napisał:
- Scones napisał:
- LadyArvena, kiedy się dowiemy kto zarządza miastami?
Dowiecie się w swoim czasie :3 Gdy zaczyna się zabawa, każdy z organizatroów zajmuje się swoimi miastami, wiec w dniu rozpoczęcia :3
- Ogier12 napisał:
Niestety, tak się nie da, wyobraź sobie co by było, gdyby każdy jedną nagrode przekazał naszej szóstce (szóstce? siódemce? Nie ważne z resztą). Samych PP do wygrania jest grubo ponad 50...
- Amstaff napisał:
A czy to wczorajsze TERAZ , JUŻ może być teraz? Jeżeli tak , to mógłbym dać 1x PH + 1xPP( podkowy posejdona) Zaraz dodam screen | |
|
| |
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 6:17 am | |
| Oho , "super" nie mogę dodać tutaj żadnego linku Mogę wysłać na howrse na PW ? Tylko nie wiem komu... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 8:43 am | |
| Yup, zgadza się |
|
| |
Alex147656 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alex147656 Liczba postów : 715 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji Czw Cze 20, 2013 9:59 am | |
| Mogę prosić o link do samej zabawy? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji | |
| |
|
| |
| FORUM - Sponsorzy najbliższej promocji | |
|