Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Cosiek cos napisal O.o | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Cosiek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : versalie Liczba postów : 135 Dołączył : 30/10/2012
| Temat: Cosiek cos napisal O.o Nie Cze 23, 2013 4:55 am | |
| Szybując po błękitnym niebie, błękitnym niebie,błękitnym niebie. Widziałem pewne stado, galopujące stado,galopujące stado. Konie dumne i piękne, i galopowały,nie wiem gdzie. Leciałem za nimi, przez lasy,ogromne zielone lasy. Przez wszystkie tereny, zielone tereny,zielone tereny. Hop!Przeskoczyły bystrą rzekę, bystrą rzekę,rwącą rzekę. Galopowały,tak szybko, szybko,bardzo szybko. Nagle stają, nie wiadomo gdzie,nie wiem. Nie chcą tam wejść, ciemny las,bardzo ciemny las. Nagle słońce,zza chmur wychodzi, żółte słońce,duże słońce. Wanilii zapach gdzieś czuć, przyjemny zapach,miły zapach. Świętują w nie wiadomo jakim miejscu, galopujące konie,galopujące konie.
Loool,nie umiem pisac.XD | |
| | | Scones Gaduła
Nick w grze : scon-chan Liczba postów : 1017 Dołączył : 16/04/2013
| Temat: Re: Cosiek cos napisal O.o Nie Cze 23, 2013 4:58 am | |
| Hmm... coś to nie wiem za dużo się pojawia XD Ale ogólnie to fajnie | |
| | | Amstaff W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Amstaff Liczba postów : 331 Dołączył : 17/06/2013
| Temat: Re: Cosiek cos napisal O.o Nie Cze 23, 2013 6:24 am | |
| Już komentowałem na PW | |
| | | Magiczna375 Już coś wie
Nick w grze : Magiczna375 Liczba postów : 179 Dołączył : 14/01/2013
| Temat: Re: Cosiek cos napisal O.o Wto Cze 25, 2013 12:58 pm | |
| - Cosiek napisał:
- Szybując po błękitnym niebie,
błękitnym niebie,błękitnym niebie. Widziałem pewne stado, galopujące stado,galopujące stado. Konie dumne i piękne, i galopowały,nie wiem gdzie. Leciałem za nimi, przez lasy,ogromne zielone lasy. Przez wszystkie tereny, zielone tereny,zielone tereny. Hop!Przeskoczyły bystrą rzekę, bystrą rzekę,rwącą rzekę. Galopowały,tak szybko, szybko,bardzo szybko. Nagle stają, nie wiadomo gdzie,nie wiem. Nie chcą tam wejść, ciemny las,bardzo ciemny las. Nagle słońce,zza chmur wychodzi, żółte słońce,duże słońce. Wanilii zapach gdzieś czuć, przyjemny zapach,miły zapach. Świętują w nie wiadomo jakim miejscu, galopujące konie,galopujące konie.
------------------------------------------ Podkreślone przeze mnie wersy nie podobają mi się.Nie wiem czy miał być to wiersz,czy raczej piosenka,ale do wiersza mi nie pasuje,ponieważ się powtarzają słowa,np.: Nagle słońce,zza chmur wychodzi, żółte słońce,duże słońce.
Jeżeli było to celowo zrobione,to niezbyt Ci wyszło.Do piosenki bardziej by pasowało,ponieważ w piosence często powtarzają się te same słowa.
| |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Cosiek cos napisal O.o | |
| |
| | | | Cosiek cos napisal O.o | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |